} Merkur • i • Skorpionen • pt. I {

[ I transit: 5. november kl. 00.34 — 24. november kl. 16.27 ]

• De kommende 19 dage er planeten for vores dagligdags sind, Merkur, der hersker over vores kommunikation, formidling, forståelse & al udveksling på tur ned i Skorpionens mørke rige også kendt som underverdenen.

• Denne årlige transit bidrager kollektivt med energien af den strategiske formidler, der vægter sin ord med omhu & oftest først slår til, når det helt rigtige tidspunkt indtræffer. I år forekommer denne transit just efter hans lange retrograd i Vægten, der havde til formål at afdække alle tematikker omkring vores forståelse af at forbinde os, hvordan vi relaterer & hvordan vi egentlig fungerer i alle vores 1-1-relationer, herunder særligt parforhold.

• Oplevede vi en ransagelse af de dybere lommer i vores indre under den retrograd, inviterer denne transit os til at gå endnu dybere ind i de erfaringer & vende enhver sten. Dem, der ikke kunne rumme den dybde under Vægtens påvirkning, vil måske opleve at den disse dage bliver forceret. Det kan være både smerteligt, overvældende & befriende.

• Når Merkur befinder sig i Skorpionen bliver vi kollektivt inviteret til at afdække den dybeste *sandhed* & formidle den til vores medmennesker. Dette vil naturligt lede til en initiering af dybere samtaler, hvor vi kan komme hinanden & de mindre polerede sider af os selv mere ved.

• Her spidder vi løgne & falsk høflighed. Man skal dog også holde sig for øje at skarpheden på vores tungebånd (hvis ikke vi er lidt efter os selv) kan være en udfordring, især nu da vi kommer direkte fra den diplomatiske Vægts beroligende tale & direkte ind i Skorpionens nådesløse sandhedssøgen (denne effekt forstærkes yderligere i år, da Merkur har Mars som følgesvend i tegnskiftet).

• Den penetrative tendens vi ser i al Skorpionenergi gennemtrænger altså også vores sind disse uger. En hyperfokuseret, dybdeborende energi, hvor vi kan anvende vores tanker til at kanalisere enhver idé ud i et forstærket udtryk — eller hvor vi kan undersøge de mindste detaljer under lup. Merkur i Skorpionen bærer præg af en detektivisk præcision, der med sit knivskarpe øje for detaljer spidder sandheden. Ganske vidst kan denne transit gøre os mere eftertænksomme & hemmelighedsfulde, men når vi udtrykker os er der ikke lagt fingre imellem & de dybe indsigter vi har adgang til nu afslører sig igennem vores længsel efter at komme hinanden nær & virkelig, *VIRKELIG* mærke, hvad det vil sige at være et væsen af kød & blod. Denne præcision kræver selvfølgelig sin tid, så tålmodigheden kan blive sat på prøve for nogle af os.

..
..
Billedet er af Nicolai Abildgaard & hedder “The Spirit of Culmin Appears to his Mother”, 1794.

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0