} Merkur ● Ceres {

[ Merkur i 11° i Vægten i trigon til Ceres Rx i 11° i Tvillingen, 22. oktober kl. 17.38 ]

• Når vores bevingede budringer, Merkur, der hersker over vores dagligdags sind & kommunikation møder Ceres i trigon er der en mild & rig energi. Dværgplaneten Ceres, der befinder sig imellem Mars & Jupiter & blev opdaget i 1801, blev i 2005 (under opdagelsen af Eris) opgraderet fra asteroide til Dværgplanet & repræsenterer et område i vores liv, hvor vi kan savne/længes efter omsorg eller et sted, hvor vi kan (er)nære & drage omsorg for andre. Ceres er i den græske mytologi Persephones mor (Demeter), der også hersker over årstiderne, høsten, frugtbarheden & børn. Dette skyldes, at hun skabte efteråret & vinteren, hvor hele naturen smider deres løvpragt i sympati & sorg over, at Persephone måtte tilbringe Vinteren i Underverdenen sammen med Hades (Pluto) efter at hun havde spist et granatæble, han tilbød hende. Derfor viser denne lille planet, som formentlig i fremtiden vil erstatte Merkur som Jomfruens hersker, os noget om vores evne til at skabe overflod, frodighed & en bugnende høst, men også et sted, hvor vi — hvis vi ikke nærer os selv eller andre — kan risikere at tærer på os selv, skabe smalhed, knaphed & hungersnød.

• Denne gang mødes de dog i et opbyggende aspekt & i to lufttegn, hvorfor vores opfindsomhed, kreativitet & tankevirksomhed er i fokus. Yderligere forstærker mødet Merkurs effekt, fordi Ceres både befinder sig i Merkurs herskertegn Tvillingen, men også fordi Merkur just er hjemvendt til de levendes rige efter 21 dage i underverdenen med sin sidste retrograd for i år. Ceres derimod befinder sig netop selv i introspektionens mørke netop nu & viser os med kærlige & frugtbare indsigter, hvordan vi bedst høster af vores tankeprocesser, skrivefærdigheder & kommunikation, så vi ikke behøver opleve åndelig hungersnød eller udbrændthed.

• Når Merkur møder Ceres fra Vægtens Venus-styrede tosomhed, er det oplagt at udtrykke vores kærlighed til alle vores relationer. Også igennem relationen til os selv, da Ceres er retrograd & peger på de ressourcer & frugter, der er at plukke i vores indre. Der kan være en stor lyst til respondere positivt på andres behov & vi nyder i høj grad selskab, mens denne transit står på. Kan vi udveksle, dele & udfolde idéer & tanker sammen, vil vi føle os særligt opfyldt. Oftest er det let at lytte til andre & modtage deres oplevelser, ligesom vi kan yde en kærlig & opmuntrende støtte. At dele, lege & udfolde kreativitet i et fælles tankefelt er også i højsædet, hvorfor opfindsomhed omkring partnerskab & vores nære 1-1-relationer kan blomstre op netop nu.

• Korte rejser, hvad end det er med dannelse eller fornøjelse for øje, er også højnet, ligesom givende, tryghedsskabende & kreative udfoldelser med børn er særligt velsignede. Bemærk også den dobbelte talkode 11.11, som planeternes grader danner, der — ud over at være et engletal, der varsler at vi er i sync med den guddommelige plan — også er et mestertal i numerologien, der viser os, at nye begyndelser & muligheder åbner sig for os & at indsigter & at potentialet for direkte manifestation, disse dage er aktivt.

..
..
Billedet er af Winslow Homer & hedder “Morning Glories”, 1873.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0