· Selvudvikling ·

• Når vi arbejder med underbevidstheden & det kollektivt ubevidste, som er det vi tapper ind i, når vi anvender de okkulte discipliner, forsøger vi at kigge ind bag den højere bevidstheds slør, som vi almindeligvis ikke kan se igennem fra vores mentale, rationelle, almindelige dags-bevidsthed.

• Med Tarotkortene kommunikerer vi direkte med vores underbevidsthed, ligesom når vi drømmer om natten. Her i det vågne liv, kan vi blot spørge direkte ind til symbolerne Tarotkortene viser os & på den måde få en forståelse af, hvad det er der rør sig underbevidst i os.

• Når vi har fået en forståelse af de bagvedliggende bevægelser, vi måske har haft svært ved at gribe på det bevidste plan, som både vores horoskoper & Tarotkortene kan assistere os i, begynder transformationsfasen. Det er denne fase, hvor vi har forstået, hvad det er, vi instinktivt reagerer på eller længes efter. Vi forstår måske, hvordan vores opvækst har farvet os & vores idéer om et godt, sundt, rigtigt, succesfuldt & kærligt liv — & vi kan måske så småt få øje på uoverensstemmelserne, de selvmodsigende tendenser eller den nedarvede skam, skyld, usikkerheder eller mindreværdsfølelser, som vi ukritisk som helt små indoptog fra vores forældre, bedsteforældre eller andre voksne i vores nærmiljø.

• Disse mønstre bliver en form for lovmæssighed eller filter, vi ser verden igennem; vores mikro-kultur eller familiemønster, kunne vi kalde det. Mange af disse mønstre er dog langt fra hensigtsmæssige eller støttende for det enkelte individs selvkærlige & frie udfoldelse. Selvom vi, for eksempel, intellektuelt har forstået, hvordan vi søger kærlighed hos følelsesmæssigt kolde, lukkede eller utilgængelige partnere, kan det være svært pludselig at vælge nogen, der interesserer sig for os, fordi det velkendte, men dysfunktionelle, føles mere trygt end det ukendte, der til trods for sin oprigtige, kærlige interesse måske føles både voldsomt, utrygt & forkert.

• Alle disse mønstre eller programmeringer, vi allesammen bærer rundt på, kan vi igennem selvkærligt healingsarbejde løsrive os fra & transformere. Vi kan se med kærlige & milde øjne på vores egne fejl & mangler, og vi kan lettere acceptere det menneskelige i os selv & andre, når vi er begyndt at heale & tilgive omstændigheder, mennesker, hændelser eller adfærd i vores eget liv. Der findes mange måder at inkorporere disse sider i vores vågne bevidsthed & følelsesliv på — & forskellige mennesker, vil have brug for forskellige værktøjer.

• Personligt har jeg læst helt enormt meget, brugt mine Tarotkort, kigget i Stjernerne, gået lidt til psykolog, terapeut & healer i mange år — og gør det stadig engang imellem, når jeg bliver for stresset & mine gamle (men i dag uhensigtsmæssige) beskyttelsesmekanismer presser sig på.

• En stor del af denne proces har gået ud på at forenes med mine egne indre konflikter, føle, anerkende, tilgive & frigive adfærd, mønstre, overbevisninger, holdninger, frygte etc, for i dag at kunne stå mere hel & mere mig her midt i Verden. Når det så er sagt er total healing aldrig målet — i min optik — for det ville skuffe os da det ikke er et realistisk mål — nej, jeg tror at glæden over rejsen & en kontinuerlig (men nogle gange langsom) bevidstgørelse & forøgelse af vores kropslige, følelsesmæssige & psykiske velvære, selvglæde & generelle tilfredshed.

• Det Kosmiske Selskab er som projekt et ønske om at dele mine erfaringer med andre, der kunne finde inspiration til at udforske & udfolde deres egen rejse. Selvom konsultationer hos en psykolog, astrolog eller tarotlæser kan hjælpe én på vej, er der imidlertid en række erfaringer, man er nødt til at drage sig på egen hånd, alene. Dermed ikke sagt, at man ikke kan få hjælp til denne selv-genkendelses-proces, men størstedelen af vores udvikling er intern & noget vi har med os hele vores voksne liv.

· HVORDAN DET VIRKER ·

• En ganske effektiv metode til at komme sig selv nærmere — på en umiddelbar & behagelig måde — er at undersøge sine indre landskaber, mens man befinder sig i hvilefasen. Som en slags mild hypnose lytter vores underbevidsthed bedst, når vil ligger eller sidder med lukkede øjne i et afslappet, trygt & fredeligt rum. Dette er også årsagen til, at almindelig meditation kan gøre så meget godt for os.

• Med Drømmerejser kan vi imidlertid få guidet (selv)hjælp. I stedet for at lade sindet vandre & lade alle tanker passere — eller fokusere på et mantra, mens vi mediterer, kan drømmerejsen hjælpe os til at have en bevidst *drøm* & på den måde bearbejde oplevelser eller følelser vi har haft eller har — præcis som vores sind gør helt automatisk, når vi sover & drømmer om natten.

• Forskellen er her, at vi med den guidede drøm, kan arbejde med noget helt specifikt! Vi kan ved hjælp af indtalingen kommunikere direkte til vores forskrækkede eller ulykkelige indre barn (en del af vores psyke, der stadig befinder sig i børnealderen) & på den måde støtte & guide os selv igennem nogle af de svære faser, vi oplevede tidligere i livet. Vi kan, med andre ord, rydde op i vores pengeoverbevisninger, vores selvbillede eller heale vores barndomstraumer ved, som voksne, at genbesøge vores tidligere børne-jeg i drømmerejsens meditative stadie & på den måde støtte & heppe på vores indre barn, samt give det tillid & tro på egne evner — vi kan nemlig nu være lige præcis den voksenfigur, mentor eller vejleder, vi selv ledte efter eller savnede i vores barndom.

• Dette er én ting; Vi kan anvende drømmerejser som healing & transformere gamle eller ubevidste overbevisninger — men vi kan også anvende deres potentiale til at udfordre & udforske områder af vores person, der endnu ikke — eller kun spædt — er begyndt at spire frem. Vi kan skærpe vores metale fokus, vi kan træne vores selvværd, transformere vores selvbillede samt øge vores mod. I virkeligheden er det kun vores fantasi, der sætter grænser.

• Hvad vi hver især har brug for, vil dog variere. Derfor er min tanke at skabe en række meditationer & drømmerejser til at assistere forskellige udfoldelser af vores indre potentialer.

• Jeg har en række drømmerejser på tegnebrættet, hvor igennem man vil kunne kontakte forskellige sider af sin underbevidsthed, & dermed arbejde med sider af sig selv, der trænger til en kærlig & varm hånd. Om det så er Selvtillid, Selvkærlighed, Traumatiske begivenheder, Indre rejser, vores Livsvej mm.
Drømmerejserne vil variere i pris & længde & henvende sig til forskellige behov & aldre.

• Min første meditation er imidlertid en ganske kort, groundende & revitaliserende drømmerejse, der minder os om vores egen dybe selvkærlighed — og så er den gratis. Du kan altså lytte til den her, igen & igen, når du har brug for en kort pause; at blive genopladet; få fornyet energi eller måske bare fred i dit hjerte, inden du skal sove om aftenen.
Jeg vil anbefale at du lytter til den gentagne gange over en periode & noterer dig, hvordan oplevelsen af at rejse med den forandrer din selvfølelse & dit humør — at føre en lille slags meditationsdagbog er givtigt i forhold til at notere sig sin udvikling.

* MEDITATION FØLGER *

• Har du feedback — eller skulle du få lyst til at dele din oplevelse af at lytte til drømmerejserne, er du meget velkommen til at skrive & fortælle om, hvordan du oplever dens virkning.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0