} Mars • i • Jomfruen • pt. I {

[ I transit: 29. juli kl. 22.32 — 15. september kl. 01.54 ]

• Her til aften spadserer Mars ud af Løvens ekstravagante herlighed & lige ind i hverdagen hos Jomfruen; nu skal der ryddes op, vi skal have styr på tingene & vi skal planlægge hvordan resten af året skal & kan bruges på bedste & mest effektive vis.

• Jomfruens tegn lærer os den erfaring at tjene til livets ophold. Dvs at gå til hånde, have virketrang, forstå at ethvert menneske er et lillebitte tandhjul i livets (eller samfundets) store maskineri. Her er der ikke tid til selvcentreret gøgleri! Her handler det om gøremål, daglige ritualer, vaner, rutiner & arbejdsgange — alle områder der også tilhører vores 6. hus (Jomfruens hus). & herunder hører selvfølgelig også at vedligeholde kroppen igennem motion & kost, så den kan præstere, når den skal.

• Måske vågner du op i morgen fuld af energi & lige tager opvasken eller rengøringen inden du laver morgenmad? Jomfruens tegn handler også om renhed, renlighed, rene linjer & orden. Hvis du har nogle Jomfruplaceringer, kender du sikkert også til at være meget pertentlig på visse områder. (Hvor Jomfruen er placeret i dit horoskop — og hvor fuldt tegnet er — afgør selvfølgelig på hvilke måder denne strukturerede perfektionistiske tendens kommer til udtryk.)

• Når Mars står i Jomfruen skal der handles. Men i det små, det private eller i den underliggende struktur. Han er aldrig prangende her (som i Løven, fx) & han har slet ikke tid til alt det flamboyante pjank. Her er det på med arbejdstøjet! Et godt råd kan være at få lavet nogle lister over alt, hvad der skal ordnes, så de stødt & roligt kan blive checket af som arbejdsdagen skrider frem (det har han i øvrigt tilfælles med sin Jordtegns bror, Stenbukke-Mars).

• Der er selvfølgelig også den mulighed, at din personlige Mars står et helt andet & mere legesygt sted. Det kan enten resultere i, at vi sagtens kan gå igennem denne transit uden at blive alt for tynget af det praktiske — men det kan dog også skabe en lidt tungere & mere træg stemning. Hvis det sidste er tilfældet, kan det godt være at du har lidt søndags blues i dag — også selvom det er fredag — & bare overhovedet ikke orker den opvask eller det vasketøj. Som sagt modtager vi energierne forskelligt alt efter hvordan vores egne private horoskoper er — nogle vil have let ved at gå ind i denne virksomme Marsenergi, mens andre vil føle sig mere mast & begrænset af den.

• Men generelt vil vi nu opleve en nyvunden virketrang og et ønske om forandring! NU ! Mars står nemlig også i opposition til Jupiter i Vandbæreren & om nogle få dage i tiltagende trigon til Uranus (i Tyren) & dette skaber et ønske om at opgradere vores liv, skabe nye visioner & manifestere dem på de jordiske planer. Vi vil have mere bæredygtigt, mere sundhed, mere ansvarlighed omkring vores forbrug & finanser. Forandringens vinde blæser over land, men i et stødt & roligt tempo. De ting vi omlægger i vores liv nu, er af mere permanent art, så det giver mening ikke at gå på kompromis med kvaliteten, bæredygtigheden & etikken. Vi er i en bevægelse imod at blive mere bevidste om os selv & vores aftryk i verden alle sammen & Jomfruen hjælper os med at komme tættere på den kommende måned.

• Månen står også i Mars’ hjemtegn, Vædderen, så må I alle have en herlig virksom weekend, men gode blandinger af ildtegns engagement & jordtegns arbejdsomhed🌱💕

..
..
Billedet er af Károly Ferenczy (1862-1917) & hedder “Oktober”, 1903.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0