} Mars ● Saturn {

[ Mars i 7° i Vægten i trigon til Saturn Rx i 7° i Vandbæreren, 25. september kl. 23.49 ]

• Saturn & Mars er i oldtidens astrologi kendt som nogle af de malefikke planeter, der skaber udfordringer, besværligheder & bekymringer. I dag anser man dem i højere grad for forskellige temperamenter eller livsaldre & som duo udgør de oftest nogle gode læremestre.

• Saturn er den gamle seje, patriark, der værner om traditionen, strukturen & forstår & respekterer livets begrænsninger — mens Mars er den unge, oprørske rebel, der handler før han tænker, men har troen på sig selv, livet & fremtiden.

• Når de står i det blødeste af alle de primære aspekter — den harmonisøgende & lette trigon — så har vi mulighed for at bringe den sammentrækkende kraft (Saturn) sammen med den fremad-drivende (Mars) & dermed mestre den fysiske verdens begrænsninger & stadig opnå flotte resultater. Trigonen, der almindeligvis giver så let ved tingene, at man enten kommer til at tage sine evner for givet, fordi man ikke forstår, at det ikke er et talent alle måske besidder — eller som gør det hele så let som en leg, at man bliver doven & undlader at anvende det — for hvorfor skulle man egentlig anstrenge sig? Når dette utrolig harmonisøgende aspekt møder to så besværlige planeter som Mars & Saturn, har vi faktisk rigtige gode muligheder for at anvende deres positive kvaliteter.

• Denne planetforbindelse giver styrke, ærgerrighed, ambition & udholdenhed. Her kan vi påtage os de hårdeste, mest besværlige opgaver & mestre dem. Vi excellerer med en naturlig overlegenhed; vi kan afslutte til tiden, holde os indenfor budgettet + vi har taget højde for Murphys lov. Mars’ målrettede handlekraftighed forenet med Saturns slidsomme & pessimistiske (men altid fornuftige) tilgange, kan hjælpe os med at opfinde de mest effektive & innovative (Vandbæreren) metoder til at færdiggøre opgaverne.

• Tålmodighed, udholdenhed & selvdisciplin er alle egenskaber vi har let med at anvende disse dage. Og selvom Mars står i det Venusstyrede lufttegn Vægten, der i forvejen hæmmer hans naturlige iltre temperament, ved at kanalisere det igennem et mere skønhedselskende, diplomatisk & fredsommelige udtryk, så hjælper Saturn i Vandbæreren os med at holde det forkromede overblik; øjnene på bolden & målet for øje — og vi har intet i mod at slide lidt, ligesom vi heller ikke så let bliver distraheret eller modløs over den (af Saturn forventede) naturlige modstand.

• Har man længe haft et projekt, man er dybt passioneret (Mars) omkring, som kræver snilde, timing, taktfuldhed eller diplomati (Vægten) & ønsker at knokle på med & være arbejdsom (Saturn), innovativ & holde det store overblik (Vandbæreren), så er dette aspekt en gave!

• Tilsvarende kan vi også opleve en fornyet lyst, livsgnist & passion i allerede etablerede forhold — både samarbejder, partnerskaber & kærlighedsforhold (Vægten er ikke tosomhedens tegn for sjov). Nu kan vores relationer beriges med loyalitet & hengivelse, ligesom dedikation & tilregnelighed er positive kvaliteter, der styrkes i os under dette aspekt. Denne forbindelse er også oplagt at anvende til at legitimere eller cementere en tilligere flirt. Nu er vi klar til at forpligte os & tage vores begær alvorligt & lægge en langsigtet plan.

• Så har du fået nogle gode ideer i løbet af de seneste dage? Hvis ikke kan det være de dukker op under den just begyndte Merkur Retrograd. Lige meget hvad: Husk at skrive dem ned! Nogle er måske flyvske eller gakkede Vandmands-påfund, men andre kunne helt sikkert godt være et smukt kighul ind til fremtiden, hvem ved? Ormehuller findes trods alt! Man skal ikke kimse af de gale idéer, som man siger: der er en smal grænse imellem genialitet og galskab!

..
..
Billedet er af Johfra Bosschart (1919-1998) & hedder “Witches’ Sabbath”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0