} Mars ● Neptun {

[ Mars 22° i Jomfruen i opposition til Neptun Rx i 22° i Fiskene, 2. september kl. 19.42 ]

• Her til aften stod Mars i eksakt opposition til Neptun, en forbindelse han har nærmet sig de seneste uger & som kan have gjort os særligt idealistiske, frustrerede & måske endda kritiske overfor systemer, måder eller tilgange, der bare ikke fungerer længere — eller som har understreget en øget kreativitet, forvirring, diffus mental tilstand, der har forhindret os i at handle, skabe eller generelt vælge retning eller holde fokus på, hvad der skal arrangeres, ordnes eller fikses.

• Denne forbindelse finder sted hvert andet år, da Mars er ca 2 år om at bevæge sig en hel runde i Dyrekredsen & markerer en slags kulmination på den Neptun•Mars-cyklus han begyndte med konjunktionen med Neptun i Fiskene for lige lidt over et års tid siden, da de stod i konjunktion sammen i 20° om eftermiddagen d. 13. juni 2020 — & som vi så en begyndende konflikt omkring allerede med Mars i kvadratur til Neptun tilbage 9. april i år, læs opslaget fra dengang her: } Mars ● Neptun { Mange af de tematikker fra april ses også nu her.

• Den spændingsakse vi oplever disse uger er altså en synliggørende af den tematik, der blev sået tilbage i sommeren sidste år. Den spirituelle kriger, der går de svage, små, sårede, fattige eller uheldiges ærinde. Et vakt ønske om at ændre den måde vi handler & agerer kollektivt i verden, farvet af 20/2 vibrations blide, samarbejdende & kraftfulde transformations kraft, kulminerer nu i en konflikt eller uenighed i mestertallet 22, kendt som Mesterbyggeren eller Fredens Arkitekt. Et tal, der kommer her på Jorden for at skabe fred, harmoni, balance & fordragelighed menneskene imellem & blandt naturen & mennesket.

• Aspektet virker selvfølgelig også på det personlige plan. Så hvor har du oplevet uretfærdighed, armod, mismod, sygdom, fanatisme, grænseløs adfærd, foregøglede virkeligheder, snyd, løgne & bedrag, som du ikke længere kan holde ud? Ja, det er aspektets værk.

• Oppositionerne minder os nu om, at den gyldne middelvej altid er at foretrække & at projektioner & hårdt mod hårdt aldrig giver de resultater vi ønsker os. Derfor må vi forene vores mismod med vores arrighed, tilgive vores vrede, tilgive andres vrede, fjollede overbevisninger, skadelige opfattelser, trosretninger eller ideologier. Vi må holde på en middelvej, hvor ingen skal bures inde i regide åndelige fængsler, men ethvert menneske må have ret til at vælge & gå deres egen vej. Den bevægelige frihed & evnen til at tjene & ære andre mennesker — som både Fiskene & Jomfruen besidder — skal holdes i hævd. Og her er det også vigtigt at huske, at bevægelighed & smidighed er en af de fornemmeste kvaliteter hos de bevægelige tegn som både Jomfruen & Fisken tilhører.

• Aspektet har været aktivt siden omkring kl. 18 d. 18. august (hvor Mars stod i konjunktion med Merkur & gjorde os ekstra hidsige & opfarende i vores tale, hvis der var noget, et system, der ikke fungerede eller hvis vores kollegaer eller andre samarbejdspartnere var for sløsede, ufokuserede eller uordentlige) — & vil farve vores kollektive opfattelse helt til kvart over 5 om eftermiddagen d. 17. september. Det er altså et ret langsomt aspekt, der ligger som en underliggende tone hele denne måned.

..
..
Billedet er af Henry Daras & hedder “Woman Crying at the End of Day”, 1918.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0