} Mars • i • Fisken • pt. I {

[ I sæson & transit: Mars i Fiskene fra 13. maj kl. 05.59 — 28. juni kl. 03.25 ]
• Vi holder os nogle heftige dage med meget markante skift, så jeg skal se om jeg kan nå at følge med her på bloggen! I morges skiftede Mars endelig tegn efter en lang & ganske stædig transit igennem Vandbærerens bestemte & distancerede, men visionære videnspaladser, for endelig at bringe noget mere dynamik med sig i Fiskens bevægelige, oceaniske vande.
• Siden d. 30. marts har han stået i Vandbærerens faste, nøgterne & for nogle lidt for idealistiske tegn & sat vores fokus på det kollektives trivsel (over individets), visionerne for fremtiden & hvilke højere idealer vi alle bør & må handle efter/i overensstemmelse med i fremtiden. Selvom denne placering kan skabe rigtig meget forandring & nye, innovative måder at tænke & virke på, kan den også være en smule trættende, fordi Mars her bliver så hård, revolutionerende & vedholdende (Vandbæreren er et fast tegn & alle ved, at man får hovedpine af for meget stillestående/indlukket luft).
• Nu er han derimod i morges ganske tidligt endelig valset videre ind i Fisken; har tagen en blomsterkrans om hovedet & givet pokker i strabads & krig! Mars’ almindelige iltre Vædderenergi har det oftest ikke ret let i vandtegnene, (måske med undtagelse af Skorpionen) & føler sig derfor både en smule vag & hæmmet, når han befinder sig her; som en flamme under vand. Men i modsætningen til, når han står i Krebsens kardinale emotionelle lederskab med den frustration ildtegnsenergien oplever, når dens aggression næsten kvæles i strømmen af sensitivitet & moderkærlighed, så er hans temperament anderledes afmålt i Fisken. Her ved han ligesom, af erfaringens visdom, at hans naturlige udtryk ikke kommer frem & han er i en slags fred med at være blid & vag.
• Sagen er nemlig den, at Fiskens flydende, fantasifulde, lidt virkelighedsfjerne altruisme ikke er noget man slipper levende fra. Dette intuitive drømmeunivers, kan man kun overgive sig til & flyde med i. Et af livets dybere sandheder er nødvendigheden af den tillidsfulde overgivelse & accepten af, at vi er forbundet med alt væren & at vi dermed må tilgive, omfavne & rumme livet i alle dets facetter — det sure med det søde. Alt dette forstår FiskeMars intuitivt & i mødet med denne erkendelse virker den primitive, utilfredse handlingstrang (Mars almindeligvis har) næsten overflødig & derfor overgiver Mars sig (næsten uden kamp) & accepterer, at de næste 6 uger, er han altså i drømmeland, som prinsen på den hvide hest: Her kommer Jens med blomster & champagne til pigerne!
• Derfor må vi også kollektivt acceptere, at vi kan have en tendens til at drømme os lidt mere igennem livet de kommende uger. For nogle vil det måske føles lidt søvngængeragtigt, mens andre vil kunne mærke den stærke kreative understrøm, vi nu alle kan tappe ind i; så har du et projekt, der kræver lidt ekstra kunstnerisk finesse, som du gerne vil gennemarbejde, er nu altså et helt oplagt tidspunkt at finde dine pensler frem! God vind!
..
..
Billedet er af Georges Rochegrosse & hedder “Le Chevalier aux Fleurs”, 1894.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0