} M e r K u r • R x • + • t r a n s i t t e r {

• Emotionelle mønstre flyder imod os disse dage; Solen gik i går ind i en trigon til Neptun retrograd, er stadig i sin opposition til Uranus retrograd & stod også i trigon til Månens nordknude. I menneskesprog betyder det at vores identitet, væsenskerne & selvbillede bliver belyst af hvordan vi ønsker os selv samt vores indre & ydre omgivelser skal se ud i fremtiden. Forandringerne er uundgåelige, siger Uranus, især dem på det indre plan; vi må løsrive os fra gammel, angstpræget programmering, der bliver ved med at holde os nede & små, heldigvis sker det lettere, da vi kan få øje på ønskværdige erstatninger & tilgange. Neptun giver os håbet, inspirationen & nye idealer at leve efter. Især på det indre plan. At Solen også er i kontakt med nordknuden viser at det er permanente forvandlinger vi går igennem for tiden.
• Alt det, der har været begravet dybt nede bliver hvirvlet op med Merkur nu. Vi kan se Merkur Rx som en bølge, der i Skorpionens Sorte, stille dybe skovsø, cirkulerer alle vores glemte, fortrængte, fordømte, undertrykte traumer, ønsker, ubevidste adfærd & lyster op. Alt det bundfald, der i lange perioder har været glemt & umuligt at se fra søens sagte bølgende vandspejl, kommer nu op til overfladen. Så de kommende 14 dage er Merkur altså på undersøisk ekspedition i Skorpionens dybe dynd for at vise os alle disse ting!
• Men selvom alt, hvad der kommer op er tiltrængt healingsarbejde, kan man godt opleve at Merkur Rx driller én en del. Hvis du oplever at aftaler bliver forskubbet, at kommunikation går i kludder, at ting bliver væk eller at der opstår misforståelser eller fejlkommunikation er det typisk et tegn på en af følgende ting:
• Du tager dig ikke tid nok.
• Du er ufokuseret & tænker måske på, hvad der skal ske om en time, i morgen eller noget helt tredje.
• Du er bekymret for deadlines & timelines (bare rolig det behøver du ikke være, for du når dem nok ikke og det er helt ok).
• Du insisterer på at ting; din rytme, hverdag, etc glider/opfører sig på samme måde som den plejer.
• Det hele er en reminder der siger: hvorfor er det så vigtigt, at det hele går så hurtigt? Hvor/Kan du nedprioritere, omstrukturere eller udskyde alle de ting, der virker stressende?Kunne du skifte fokus, så du lænede dig ind i at mærke hvornår, du havde lyst/brug for at gøre ting, fremfor at lade pligt/forventning styre dine rytmer?
• Merkur Rx er en periode, hvor vi bliver bedt om at træde udenfor vores almindelige cirkler & se det hele med nye øjne, så hvordan kan du på den blideste & mest selvkærlige facon implementere dette i dit liv?
• I morgen slipper den Uranus●Sol opposition, der har været aktiv (men aftagende) siden nymånen & giver os dermed et afbræk fra den insisterende omvæltningsenergi der har hærget vores selvbillede & forhold/holdninger til os selv. Til gengæld overtages det af Uranus●Venus inkonjunktionen, der en en sød reminder om at det nu er vores værdier, smag & vores tilgange til kærlighed & livet, vi er kommet til at transformere.
• Hold på hat & briller & lad Universet inspirere dig mod de nye, indre stier, du skal til at betræde!🙏
..
..
Billedet er af Émile Jean-Horace Vernet & hedder “The Balad of Lenore” eller “The Dead travel fast” fra 1839. Det er et fint billede på Merkurs underverdens ridt vi flyver igennem for tiden ✨

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0