} MerKur • Rx ● Mars {

• Energien fra formørkelsessæsonen begynder så småt at lægge sig & vi kan føle os lidt i chok, udmattede, drænede, sløje, kærlige, accepterende eller lidt indadvendte — alt efter hvor hårdt Måneformørkelsen i Stenbukken tog på os i søndags.
• Personligt har det været en meget aktiv formørkelse for mit vedkommende, så jeg arbejder langsommere end sædvanligt, hvorfor I må vente lidt på de mere dybe analyser af denne sommers formørkelser — men de kommer!
• Indtil da kan vi fokusere på dagens primære aspekt: Merkur Retrograd i kvadrat til Mars. Denne forbindelse er ganske fyrrig, især når de to planeter befinder sig i kardinal ild & vand. Det er en hidsig kombination, hvor vores temperament lettere kan komme til at løbe af med os, og vi kan hurtigt komme til at føle os som ofre for konflikter vi i virkeligheden selv har initieret, skabt eller optrappet.
• Denne transit har været tiltagende de seneste par dage, så har man følt sig lidt mere oppe i det røde felt; haft følelserne (især de vrede) lidt uden på tøjet eller fået lyst til at sige fra overfor tidligere uretfærdigheder, giver det altså god mening.
• Det bedste vi kan gøre er at reflektere over, hvad det egentlig er, vi ønsker at kommunikere, & prøve at holde os det for øje, når vi taler — og så selvfølgelig ikke hidse sig alt for meget op — med mindre det tjener et specifikt formål.
• Merkur er som bekendt retrograd i Krebsens tegn, hvilket giver os et ekstra lag af fortidige følelser. At kunne navigere i om vi faktisk er vrede nu — eller om det handler om noget fortidigt, er en dyd disse dage. For Krebsens gode hukommelse skal nok levere alle minderne som potentiel ammunition, som dog kan være så potent at man kan ende med at brænde sine broer ned til grunden — så det skal man lige overveje om man ønsker.
• Merkur er retrograd 4 dage endnu, hvorefter han stationerer ret igen. Det har været et dybt dyk ned i vores forhold til tilknytninger & følelser omkring vores barndom — og hvordan ubearbejdede minder, følelser eller værdier spilder ind i vores voksenliv & måske farver dette på uhensigtsmæssige måder.
• Heldigvis har vi den bevingede budbringer til at hjælpe os med at navigere & forstå, hvor det egentlig er, at vores børnefølelser & traumer blander sig med vores voksne sind & følelser. Så har I opdaget nogle områder, hvor tidligere opfattelser, følelser, idéer eller holdninger ubevidst lå & påvirkede jer? Eller er der andre indsigter I har fået de seneste par uger?
..
..
Billedet 1) er af dagens transit oversigt, hvor det ses at Mars & Merkur begge står i 6°.
Billede 2) er af Rémy Cogghe & hedder “Cockfight in Flanders”, 1889.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0