} M e r K u r • R e t r o g r a d {

• I dag er Merkur standset op for at gå retrograd de kommende 21 dage, dvs fra i dag til og med d. 20 november. Han har været i sin pre-skyggefase siden d. 11 oktober & vil først bevæge sig helt ud af sin post-skygge d. 7. december, så der er rige muligheder for at få et dyk ned i vores psyke, og for nogle vil denne lidt forsinkede kommunikation have været aktiv i nogen tid allerede.
.
• Dvs Retrograd-fasen består af 3 perioder:
~ Pre-skyggefase: hvor Merkur bevæger sig hen over de grader han senere vil snurre baglæns igennem. Her: fra 11. Okt — 31. Okt; 11°-27° i Skorpionen.
~ Retrograd: 31. Okt — 20. Nov. Merkur bevæger sig baglæns fra 27°-11°.
~ Post-skyggefase: Merkur går ret fra 11°-27° fra d. 20. Nov — 7. Dec, hvor han bevæger sig ind i en helt ny grad!
.
• Når Merkur er retrograd genbesøger vi en periode vi allerede har været igennem. Helt konkret går han fra den 27. grad i Skorpionen, hvor han i dag også har stået i konjunktion med Venus — til den 11. grad i samme tegn, hvor han lander d. 20. November.
• Almindeligvis er Merkur retrograd kendt for at at bringe bagvendt kommunikation, teknologiske fejl/sammenbrud, nervøs energi, ængstelighed, forsinkelser på trafik, breve, kontrakter (etc) samt forsvundne genstande. Det skyldes, at vi nu skal gå igennem den flod vi allerede har krydset. Men i modsætningen til grækeren Heraklits forestilling om, at man ikke kan krydse den samme flod to gange, tilbyder Merkur Rx os at gå baglæns, mens vandet også løber baglæns i floden. Den oplevelse vi får er derfor ikke *magen* til den første, men vi genbesøger allerede besøgte temaer og får nu mulighed for at se det på ny/fra en anden vinkel. Almindeligvis dukker nye synspunkter, erfaringer & manglende informationer op, når vi går baglæns ad vores sti.
• Derfor plejer jeg også at mane til besindelse. Merkur Rx er ikke en forbandelse, der forsøger at forhindre os i at nå vores mål. Tværtimod er det en påmindelse om, at nogle områder af livet skal tages med ro & at det giver gode resultater at tænke sig om en ekstra gang eller to, for måske var der mere til den situation, arbejdsopgave eller erfaring end vi først troede?
• Denne retrograd er den sidste ud af de tre årlige Merkur Rx — som i 2019 alle er faldet i vandtegn (nedenstående tags for at læse årets tidligere opslag om dette & for mere info om Merkur Rx).
• Denne vil være årets mest blide, da Venus giver os en god portion kærlighed & held med i rykken. De almindelige Merkur Rx misforståelser & konflikter (der opstår, når vi forsøger at undertrykke den indadvendte energi & haste igennem denne baglænssnurrende bevægelse; presse aftaler præmaturtok igennem eller nå deadlines, det ikke giver mening at nå) vil have lettere ved at blive løst denne gang. Skorpionens psykologiske røntgenblik vil give os klarhed over egne eller andres motiver & gøre det lettere for os, at sætte os i andres sted & dermed samarbejde — især de dage fra d. 14-20 nov, hvor Merkur atter står i trigon til Neptun vil 10øren falde hurtigere end sædvanligt.
• Venus & Neptuns indflydelse på denne Merkur Rx vil give os et højere næstekærligt fokus samt et øget ønske om harmoni & kooperation!
• De temaer der rørte på sig omkring fredag d. 11 oktober vi indikere hvilke temaer denne retrograd vil handle om for dig. Om det handler om at afklare bestemte opfattelser, relationer, pengeanliggender, retning eller generet kommunikation eller trafik vi vise sig her.
• For nogle vil denne *usædvanlige* kommunikations energi gøre det lettere for dem at udtrykke deres følelser, så hvis du får overraskende kærlighedserklæringer, vær da ikke så overrasket, da denne retrograd som nævnt falder meget kærligt. Skorpionens store hjerte vil for nogle blive yderst synligt de kommende uger & gavmildhed & kærlighed fra kanter man ikke forventede kan komme i ens retning.
• Så smil til verden & lad appelsinerne falde ned i din turban. Og tag dig lidt ekstra tid til at lade tingene falde på plads som de var tiltænkt, i stedet for at lade vores samfunds misforståede Mars-energi presse afleveringerne igennem før de er færdige 🙏😅 håber I har klaret den første dag uden at brænde maden alt for meget på, komme for sent til jeres aftaler eller glemme at handle toiletpapir for 2. gang ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0