} MerKur ● Neptun • pt. II {

[ Merkur i 16° i Skorpionen i trigon til Neptun i 16° i Fisken, 16. nov kl. 12.35 ][+ lidt andet]

• Dette aspekt er et rigtig Soul Searcher aspekt, hvor vi forholder os kritisk, intellektuelt, dybdeborende, udforskende & modigt til vores psyke & alt, hvad der findes der nede, mens vi samtidig åbner for en dyb sårbarhed & overgivelse, hvor vores personlige indre kontakt med vores højeste væsen bliver aktivt & vi får mulighed for at spejde bag psykens begrænsninger & bore dybt ind, med vores penetrerende sind, i vores egen (eller måske endda andres) sjæleforbindelse.

• Indre granskelse, dyb healing igennem meditation, ceremonier eller kanalisering, samt universelle budskaber udtrykt igennem kunst & dybt kreative udtryk er særligt mulige disse dage! (Især pga Neptuns sekstil til både Saturn & Pluto, der cementerer & manifesterer vores idéer.)

• Vi kan altså enten gå ind i vores dybeste smerte & udgrave denne — eller vi kan bruge kontakten til at forbinde os til vores højere, sjælelige formål — eller til andre mennesker & udbygge en dyb, tillidsfuld & yderste empatisk tilgang til deres situation.

• Hvad end du har brug for netop nu, vid at intet er rigtigt eller forkert. Neptun viser os, at hele vores menneskelige idé om godt & dårligt er et konstrukt. Nogle gange har vi brug for at forbinde os til vores dybeste smerte for at finde lindring igennem at se vores *værste* følelse eller skræk i øjnene & opdage, at vi enten kunne håndtere det (imod forventning) eller at vi ikke kunne (og at det var helt ok), & at vi kunne få hjælp. Andre gange har vi brug for at vende os mod *lyset* (hvad det end er for dig) & elske, tilgive, hengive & overgive os.

• At være et helt menneske vil både sige, at vi kan være stærke & svage, aktive & passive, modige & bange, fokuserede & forvirrede; indsæt selv. Alt det er en del af menneskeoplevelsen & at vi snyder os selv for det magiske i denne oplevelse, ved kun at vælge alle Solsiderne til er en skam, prøver Skorpionen at vise os. Der er præcis ligeså meget lykke, nydelse, forundring & inspiration at hente i den mystiske, fordækte & mørke natside af eksistensen. Det er blot et spørgsmål om hvordan vi møder denne forbindelse -møder vi den med ro & mod? Eller angst & rædsel?

} Denne uge, ganske kort: {
• Den sidste uge har Merkur & (så småt) Venus bevæget sig ud af Uranus-oppositionen, så vi har afsluttet meget af den forvandling i vores måde at se & forstå os selv & verden på, som vi er gået igennem de sidste 2 uger. Og der hvor opbruddets, omvæltningerne & revolutionernes planet slap har uvirkelighedens, mystikken, det ukendte & uhåndgribeliges planet, Neptun, taget over! Vores virkelighedsoplevelse & vores måde at forholde os mentalt til vores omgivelserne på bliver altså kastet frem & tilbage imellem de ydre planeters indsigter, men vores udvidede horisont slutter ikke her!

• I morgen står kommunikationens planet i sekstil til Pluto & giver os dybde, mod & en stålsat vilje til at komme til bunds i denne sag. Merkur står som sagt i Skorpionen, som Pluto hersker over, så dobbelt skorpion-energi!

• Alle disse indsigter er nødvendige eftersom Merkur lader op til sin tredje & sidste årlige retrograd, denne gang i Skorpionen! Forvent: shit is about to get deep!

• Trafikken & signalernes planet, Merkur, er allerede i sin skyggezone & begynder at aktivere sin baglænssnurrende kvaliteter.
Vi har haft en forsmag på denne utilregnelighed de sidste to uger, da Merkur●Uranus-oppositionen gav os drilleri mht computere, telefoner, internetforbindelser & strømafbrydelser. Da Uranus er en højere oktav af Merkur, samt teknologien & elektrisitetens hersker, er det ganske forventeligt, at når de to står sammen opstår forvirrende, fejlslagen, besynderlig & utilregnelig informations-forbindelser.

• Merkur går retrograd om 12 dage henad aftenen på selveste Allehelgens aften, men mere om, når vi nærmer os. Hvis du er meget merkurstyret (dvs at dine primære placeringer Sol, Måne eller Asc er Jomfru eller Tvivlling, eller hvis du har Merkur i 1. 3. eller 6. hus — eller hvis du har Merkur i Tvillingen eller Jomfruen) vil jeg nok anbefale at du allerede nu tager en back-up af din telefon, computer eller andet teknologi, der kunne dø, forsvinde eller blive slettet. Det kommer til at handle om psyke, indre liv & følelser, så især ting vi er meget knyttet til, der er relateret til teknologi eller kommunikation generelt vil være ekstra sårbart… På den anden side, måske er det på tide vi giver slip, så hvis ekskærestens storladne kærlighedserklæringer & ophidsende sexting-beskeder forsvinder under Merkur retrograd er der nok en mening med det… Nogle gange er vi nødt til at lade det døde ligge & vende os mod livet & sige: “Pyt” & “De bedste ting sker” — for der kommer et tidspunkt hvor vores selvmedlidende & destruktive selvpineri ikke tjener os længere. Hvis et menneske ikke er i interesseret i at være sammen med os, hengive sig 1000% ( + en lille smule underkastelse) så er de ikke den rigtige, siger Skorpion-Venus, for hun vil hellere dø, forgiftet, ensom & alene end hun vil indgå i en relation, hvor hen (eller partneren) ikke kan være autentiske!

• Nå, det blev en lang monolog! Imens vi venter på Merkur retrograd i Skorpionen & de indsigter han vil bringe, må I nyde ugens Neptun●Merkur forbindelse & alle have mod til at udforske jeres egne eller andres dybe, frodige, ukendte kløfter & må I have tillid, ro & en god portion Saturn-fornuft til ikke at lade jer overvælde, tilte & miste fodfæstet.

• På den anden side, hvis det sker opdager vi måske, at vi ikke altid behøver have begge ben på jorden, men at vi engang imellem kan nøjes med blidt at svømme & flyde med strømmen & lade os føre som Fisken til takterne af vores ubevidstheds underverden & dens endnu uudforskede polyfoniske dybhavssymfoni.🌊🎶
..
..
Billedet er endnu et Dulac fra Den Lille Havfrue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0