} Merkur ● Jupiter {

• I går blev det atter Merkurs tur til at eftergøre Solen & Venus i deres aspekt til en af de sociale planeter. Merkur stod i eksakt trigon til Jupiter i 14°, kommunikations grad, så hele denne uge har kommunikativ-udveksling i højsædet.
• Når planeten for kommunikation møder planeten for erkendelse går de verbale bølger højt. Vi har nu både mulighed for at få læst bøgerne & tilmed forstå hvad de gerne vil fortælle. Ej, det er måske lidt groft sagt, men det er sandt nok at Merkur ordner alle signaler, mens Jupiter afkoder dem. Hvordan disse to planeters samspil er i dit horoskop afgør fx også hvilken kommunikationsstil du har/foretrækker, samt hvordan du lærer & formidler bedst (ikke at disse to nødvendigvis er ens).
• Derfor er der også netop nu lagt i kakkelovnen til at vi kollektivt kommunikerer stort ud & siger: Grønland er ikke til salg, fx. Med Venus i Jomfruen & Merkur●Jupiter linet op, så kommunikerer vi klart & tydeligt vores selvværd (Og siger pænt nej tak i dette tilfælde).
• Det kan dog bestemt også handle om mere positive ord-u d-vekslinger, hvor vi fx kommunikerer til potentielle samarbejdspartnere & foreslår vores idéer. Hvis du skal søge funding af nogen art er Merkur●Jupiter trigoner bestemt også oplagte i fht at vækste sin værdi eller kommunikere bredt ud (tænk at Jupiter er Merkurs megafon).
• Meeen der kan også være tendens til at snakke lidt rigeligt & have svært ved at fatte sig i korthed, så jeg vil forsøge ikke at lade det løbe af med mig (i dag, tænkte Merkur-Jupiter-personen højt).
• Månen er også i Tyren nu & giver lidt mere ro på de ellers lidt hektiske handlekraftige energier der huserede i begyndelsen af ugen med den aktive & utålmodige Væddermåne & Mars der skiftede til Jomfruens praktisk tegn.
• I dag giver det mening at huske at stoppe op og lige nyde den sidste sensommerblomst eller lige tage 10 min i en solstråle med lukkede øjne & mærke hvor dejligt livet er lige nu især her i lille Danmark. Vi er meget heldige & privilegerede …og det glemmer vi lidt i forbifarten i hverdagens forhastede trummerum.
Rigtig god solskins-blæsedag,
Kærlig hilsen fra en solbeskinnet bænk i en park 🍃💛🌞
..
..
Billedet er Jean-Honoré Fragonard mest kendte billede: Gyngen, også kendt som: The Happy Accidents of the Swing eller oprindeligt på fransk: Les Hasards heureux de l’escarpolette. Det er fra 1800tallet & et af de store værker fra Rokoko æraen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0