} MåneformørKelses • Optakt {

• Der sker utrolig mange skift netop nu! I morgen har vi Fuldmåne i Krebsen, Måneformørkelse samt et møde imellem Merkur & Solen. Dagen efter går Uranus e n d e l i g ret efter 5 måneders baglænssnurren, hvor han har sat alt på spidsen & søndag mødes 5 planeter i 22° i Stenbukken! Sikke en weekend vi får!
• Som jeg skrev er det vitterlig stilhed før stormen! Men vi ved endnu ikke hvilken storm. Planterne kan fortælle os i hvilke områder af vores liv, den finder sted & hvilke temaer eller emner, der vil blive berørt, men vi kan ikke forudsige, hvordan vi nødvendigvis reagerer på energierne eller præcis hvilken form det kommer til at tage! (Heldigvis – ellers ville det jo være det samme som at sige, at vi levede i et absolut deterministisk rum, hvor alting gik som et mekanisk klokværk & det frie valg & vores individuelle læring ville være taget ud af ligningen).
• Dette betyder, at der kommer en masse nye muligheder fremadrettet, fordi vi siden d. 26 december er blevet bedt om at stå ansigt til ansigt med vores mørkeste skygger. Denne energetiske-opstigningportal lukker i morgen aften til Måneformørkelsen.
~ Så hvad har du dedikeret dig selv til siden #eclipseseason begyndte med Solformørkelsen under Nymånen d. 26?
~ Hvad har du holdt i dit fokus?
~ Er du klar til at lade det hele kulminere i morgen & afslutte, slippe & tilgive alt, hvad du har mødt på din vej de sidste 15 dage?
• Jeg har skrevet det før, men jeg gør det igen: Pt brobygger vi imellem den gamle version af os selv & den nye, der springer frem under denne energitunnel. En tunnel, der smukt nok også forbinder det gamle & det nye årti!
• Stenbukken har opfordret os på det kraftigste til at dykke ned i vores selvbevidsthed! Så:
~ Hvordan er det gået?
~ Hvad har du fået øje på af nye vinkler?
~ Hvilke gamle hamme & lænker, skal du smide, før du kan tage en lettere & friere version af dig selv med ind i det nye årti?
Jo mere vi kan lukke øjnene & mærke ind i vores egen sandhed & lade vores intuition (eller Universet, hvad end du foretrækker) guide os, jo lettere vil denne transition være. Det kan være hårdt arbejde at smide masker, skaller, lænker eller skygger & det er vigtigt, at vi giver os selv tid, fred, hvile & er tålmodige. Rom blev ikke bygget på en dag, minder Stenbukken os kærligt om!
• Vi står på en skillevej; på en Tærskel! & de to tærskelvogtere, den lille, Saturn, & den store, Pluto, vil assistere os. Individuelt såvel som kollektivt! Fuldmånen i morgen falder i 20° & vil dermed stå i opposition til de to herrer, der befinder sig i 22° — Måneformørkelsen aktiverer med andre ord den monumentale energi disse to langsomme planeter har, som I nok allerede har følt (måske lidt tungt om hjertet) den seneste uge.
• Men nye stier vil åbenbare sig, nye døre åbne sig & transformationer på alle planer er nu mulige! Jo mere modige & tillidsfulde vi tør være, desto større indvirkning vil vores handlinger have & jo mere vi handler udfra hjertet & en kærlig intention, desto bredere vil de ringe vi spreder i vores indre vande, ekkoe — også ude i verden.
• Nu er en tid til at være modige & tålmodige!
Hvis du ønsker at forberede dig lidt til i morgen vil jeg anbefale at skrive lidt dagbog. Noget friskrivning, hvor du bare nedfælder, hvad end der kommer til dig — eller nogle af de tanker, som du er stødt på de seneste uger!
• Jeg skriver mere i morgen, bla. hvornår man man kan se dette smukke fænomen! For i modsætning til Solformørkelsen d. 26, så kan vi faktisk se morgendagens Måneformørkelse fra Danmark!
Hold ud! Året starter hårdt ud! Men Det bliver så fedt i den anden ende! 🙏✨❤
..
..
Billedet er et billede på hjertets alkymi, men også Solens (Den maskuline energi) forbindelse til Månen (Den feminine energi). Dette er et af mine absolut yndlingsbilleder: min sjæl synger, når jeg kigger på det & jeg elsker tanken om at vi alle hver især indeholder hele universet!
Det er malet af Polakken Henryk Waniek (f. 1942) & hedder blot “Eclipse” & er selvfølgelig inspireret af mange af de gamle alkymistiske billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0