} M å n e f o r m ø r K e l s e {

[ Fuldmåne i Stenbukken i 24° kl:  23.38 ● Delvis måneformørkelse ml 22-01, på sit højeste set fra danske breddegrader 23.30 ]
• Årets sidste Måneformørkelse og afslutningen på denne sommers eclipseseason bliver delvist (set fra vores breddegrad) formørket af Jorden og afslutter altså denne cyklus’ healingsportal, som har stået åben siden Solformørkelsen d. 2 juli.
• For anden gang indenfor 14 dage oplever vi at ét himmellegeme kaster sin skygge over et af himmellysene og i den proces bringer vores ubevidste, denne gang vores indre liv og sociale forhold (Månen) frem fra mørket.
• Til solformørkelsen 2. juli blev vi bedt om at løsrive os og sætte et nyt (og friere) fundament for tryghed; hvornår & hvordan vi føler os trygge, især følelsesmæssigt. Denne nymåne inviterede os til at træde ind i vores kærlighedskrafter og personlige power, sætte kærlige grænser & intentioner for, hvordan vores vej videre skal være.
• I nats Måneformørkelse tager denne nyvundne bevidsthed & integrerer disse indsigter. I løbet af de sidste 2 uger er vi alle blevet mindet om, hvad vi ønsker at transformere i vores liv (bla. pga Pluto oppositionen), men denne fuldmåne sætter fokus på, hvad vi ønsker at tage ansvar for & forpligte os til, og på bedste bukkemanér vil denne dedikation kun tiltage året ud.
Man kan spørge sig selv, hvilke nye veje man er drejet ned ad & hvilke nye forpligtelser man har påtaget sig, for at få et klarere indtryk.
• Hvad end du aktivt har tænkt over de indsigter, der er kommet op på det sidste//og eller om du er klar til at ride på tidevandsbølgen, så vil nattens kulmination bringe et skifte.
• Nymåne-formørkelsen i Krebsen var et reset af vores følelsesliv & denne fuldmåne-formørkelse er både en fejringen, samt et startskud til at udbygge den opgraderede version af os, der vil vokse frem fra i nat af.
• I Modsætningen til de glatte, snærende sociale masker vi udadtil har en tendens til at opbygge, befrier denne formørkelse os for det slør, vi engang gemte vores fejl & mangler under, så vi nu kan se vores skampletter an og ved fuld bevidsthed få øje på, at de hverken er så fæle eller uelskelige, som vi i første omgang havde dømt dem. Formørkelserne bringer disse sider frem i lyset & hjælper os til at se, tilgive, integrere (og dermed heale) disse *uønskede* skygger, vi tidligere i vores liv af den ene eller anden grund (mere eller mindre bevidst) har dømt ude og fortrængt. Disse skyggemønstre er typisk *måder* vi helt ukritisk kommer til at tænke eller handle på, som nu har muligheden for at blive belyst og ændret.
• Disse portaler af energi hjælper os til at barsle med de helt store erkendelser, men dette er selvsagt ikke altid let. Med de store erkendelser kommer ofte også store forandringer, som kræver både determination (Stenbukken) & hjertemod (Krebsen). Men jo mere vi kan få øje på vores fastlåste mønstre, lade vores forsvarsværker falde, for at stå nøgne, rå & sårbare i vores sande jeg, desto friere, kærligere og mere rummelige vil vi blive som mennesker – både i mødet med os selv & der hvor vi kommer til kort, men bestemt også i mødet med andre og deres fejlbarlige menneskelighed.
• Stenbukkefuldmånen kalder os til at træffe fornuftige beslutninger, have øje for timing, stå distancen mht vores løfter & aftaler (især de langsigtede), tage ansvar, samt dedikere os til en sag eller et mål, som vi stille & roligt når.
• Generelt er formørkelserne kendetegnet ved et højnet energiniveau, men denne er særligt intens, da Fuldmånen i tilgift er i konjunktion med Pluto (og lidt vid orbis: Saturn/den sydlige måneknude). Plutokontakten gør denne (i sig selv ganske transformative) begivenhed, yderligere forvandlende; Så frigivelse & overgivelse (med snert af genfødsel) er bestemt realistiske udfald af denne måneformørkelse!
• Ydermere balancerer Sol//Måne-aksen de maskuline & feminine energier: Månen 🌕 (vores følelsesliv) er i sit modstående tegn, Stenbukken 🐐 (Det fornuftsbetonede, faderprincip) overfor Solen ☀️ (vores sjæls formål her på Jorden) i Krebsen (Det følelsesbetonede, moderprincip). Vi rejser altså fra mørket mod lyset, fra fortiden mod fremtiden & fra traume til triumf i nat! Velkommen til denne nats imaginære tidsmaskine, der inviterer dig til at rejse ind i fremtiden med stjernestøv & kosmisk magi for at møde den nye dig 🙏🌕 rigtig god fornøjelse!
..
..
Billedet er af den danske maler Georg Emil Libert (1820–1908).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0