} M å n e d a g e {

• Selvom Månen er gået i den sansende & kærlige Tyr & hjælper os med at geare ned & tage den slapper, vi måske ikke rigtig har fået taget (også selvom det blot er nogle timer inden den store festivitas) så er der alligevel nogle lidt tunge følelser i dag.
• Følelserne er store grundet trigonen til Jupiter, men muligvis lidt svære, depressive, alvorstunge eller umulige pga kvadrataspekter til både Solen, Saturn/Pluto, samt Mars’ stædige aspekt til Venus & Neptun, der stadig er aktivt om end på sidste vers.
• Vi ved at noget i vores liv må ændres – vi har kunnet mærke det i månedsvis – men vi kan måske stadig ikke helt gribe det. Er det en tankegang? En overbevisning? Eller en tilgang, der skal ændres? Med kvadrataspekter er det altid en holdningsændring, der skal til. En intern konflikt omkring noget vi ønskede os, men som viste sig ikke at være realistisk, det vi troede det var eller måske noget vi slet ikke kan bruge/har brug for. Det kan være skuffende, sorgfuldt eller en lettelse, alt efter hvordan man er i stand til at se situationen.
• En ting er sikkert! Vi bliver bedt om at fylde vores egne behov op. Har du brug for noget, må du tage ansvar for det eller bede nogle andre direkte om hjælp. Vi kan ikke forvente at andre kan læse vores tanker eller regne ud, hvad vi har brug for… selvom det ellers kunne være dejligt, hvis de kunne.
• En del af vores allesammens læring her på jorden er (selvom lektien selvfølgelig optræder i alle afskygninger) at vi må tage ansvar for os selv. Astrologisk set handler det om at gå fra sit Månemønster; vores tidlige barndom, hvor vores holdninger, idéer og virkelighed er farvet & afhængig af vores voksne — til vores Solmønster; der hvor vi selv er psykologisk voksne & i stand til at tage komplet ejerskab over os selv & vores følelser, ønsker & behov her i livet. Et modent sted, hvor vi forstår & kender os selv, og ved hvad vi kan & hvordan vi tager ansvar, samt hvad vi ikke kan & hvornår vi har brug for at bede om hjælp.
• Det er en rejse, der snildt tager et menneskeliv & der er ingen skam i at folde sig selv langsomt ud år efter år.
• 2020 inviterer os til at krænge et nyt lag af & det mærkes især i dag! 🌓

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0