} M å n e ● U r a n u s {

• Imens Solen og Saturn stadig står i opposition til hinanden (nu som et aftagende aspekt, dvs mindre kraftigt, da de to himmellegemer bevæger sig væk fra hinanden) har Månen i dag bevæget sig ind i skorpionen, der inviterer os til at forstå det hele lidt mere i dybden igennem sansning; dykke ned i dybet::trænge ind & igennem materien, ind til kernen og ud igen med en åndelig klarhed; en transgressiv forædling af vores indre liv. I går ønskede vi under Vægtmånens skær at dele det meste, putte og sludre med vores partner, men i dag kan vi have brug for at restituere alene & i hemmelighed i vores hule under Skorpionmånen. Denne måne er snarrådig, hemmelighedsfuld og til tider mistroisk. Men har den først kastet sin kærlighed på dig, er den loyal til det sidste. Det er svært at vinde et skorpionhjerte, men lykkes det, vil de gå i døden for dig… i bogstaveligste forstand, for den er vi ikke bange for; det er blot et skift fra et stadie til et andet, minder Skorpionen os om.
•  I går bød Sol//Saturn oppositionen os at tage autoriteten hjem og i dag kl 22.22 dannes en ny opposition imellem Uranus & Månen i 6° i hhv Tyren & Skorpionen. Mens gårsdagens T-kors er opløst (fordi Månen skiftede tegn) er et nyt opstået med Mars/Merkur som apex og Månen & Uranus som hjørner.
• Når Uranus & Månen står i åben duel (som Solen & Saturn gjorde i går) bliver vi kaldet til at tage forandringerne på os. Se om du kan tilgive, hvad end der forsvinder ud af dit liv — om det så er et parforhold, en institution, et venskab eller et job — og sende det en kærlig tanke (i stedet for i al offentlighed (Løven) at spy eder og forbandelser ud (Mars//Merkur) imod det/dem eller andre tilfældige forbipasserende, som der lidt kan være en tendens til. Kvadratet imellem Mars/Merkur rx & Uranus kan som nævnt medføre ret eksplosive vredesudbrud, men de er sjældent berettiget og derfor giver det mening at slikke sine sår i skjul (som en ægte skorpionmåne) og tillade de forandringer, der kommer, også selvom de umiddelbart er imod vores vilje. Hvilket pludselige forandringer som udgangspunkt er — for både Tyren & Skorpionen, da de begge er faste tegn.
🌒🌊
• De potentielt brutale forandringer vi mærker i vores følelsesliv er dog ovre i løbet af de næste 24 timer, (dvs, så er erkendelserne sunket ind og vi får lidt fred til at fordøje dem), til gengæld er hidsigprop-aspektet Merkur//Mars desværre aktivt de næste 14 dages tid (så prøv ikke at lade temperamentet løbe af med dig… *besked til mig selv* tænkte dobbelt Krebsen).
• Der kommer nogle lidt svære dage omkring 17, 18, 23 & 24 juli, da “alt” lidt er sat på spidsen, men jeg vil se, om jeg ikke kan opdatere jer lidt grundigere til den tid.
• Prøv at nyde Skorpionens lidt hemmelige, indadvendte energier (de næste to dage) ved fx at gøre ting alene, der lader dig op og gør dig glad. Skorpionens kompromisløse røntgenblik giver os en del ekstra dybde, måske endda synske evner, her under Krebsesæsonens allerede højnede kollektive intuition. Så prøv at se om du ikke kan visualisere dig frem til ideelle løsninger for fremtiden & din videre færden, fremfor at lade sorgen & vreden tage over og bruge krudtet på at plotte den perfekte hævn. Smerte er ikke farligt; det ved Skorpionen også, den er blot den nødvendige peptalk, så vi bedre kan smide begrænsningernes lænker og vokse!
Healingskærlighed fra Nørrebro 🐚🌒
..
..
Billede 1) er eget.
Billede 2) er en oversigt over de ovenfor beskrevne planetariske bevægelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0