} M å n e ● N e p t u n • Rx {

• Måske du har haft det lidt som på et af billederne i dag? Hvis ja, er det ikke så overraskende.
• Månen står i dag i konjunktion (dvs ovenpå) Neptun, begge i fiskene, Neptuns eget oceaniske hjem. Den kraftigste kontakt to himmellegemer kan have.
• Månen er en aftagende “pukkelmåne” dvs den er større end halv. (De har lidt bedre betegnelser på engelsk, hvor den hedder wanning gibbous).
• Selvom Mars har sin sidste dramatiske løvedag i festtøj i dag & det passer godt sammen med den store pride parade, så har Neptun & Månen også kastet lange følsomme vandstænk over dagens energier.
• Vi er stadig ved at fordøje de seneste ugers energiske aktivitet. 4 himmellegemer i Løven, Solen & Venus afsluttede deres årlige flirt med et kys og Mars & Venus har bejlet længe til hinanden og mødes da også endelig i Jomfruens tegn i næste måned.
Jeg ville gerne skrive om det hele, men der har været meget!
• I dag fordøjer vi (& fejrer måske) alt hvad vi har oplevet og fiskenes blide & følsomme væsen har formentlig skab en lidt porøs følsomhed eller en tendens til at føle sig en smule overstimuleret især hvis man har været på gaderne & fejre fri kærlighed 💜❤💛💚💙
• Neptun er retrograd & beder os om at forholde os til vores realitetssans. Virkelighed er en pudsig størrelse & selvom de fleste af os er opdraget i årtier med et deterministisk verdensbillede bliver det mere & mere synligt for os, at objektive sandheder ikke findes.
• Når Månen (en klog, aftagende Vandmandsmåne, der bad om perspektiv & ro på nerverne) oplyser Neptuns dybe skygger er det vores idealer, fantasier & drømme, der kommer op. Vi bliver vist dér, hvor vores forventninger til livet & verden var spæde, idealistiske (måske uerfarne) bisseforsøg — & vi bliver vist hvor vi tog rosenrøde briller på fordi realiteterne var for brutale. Men! Vi bliver også vist, at der er en vej imellem ideal, drøm & virkelighed. Nej, vi når ikke kropslig eller kærlighedsmæssig perfektion, men det er heller ikke målet. Perfektion er en statisk tilstand & livet er flydende. Hvordan kunne disse to sider nogensinde forenes? I glimt! & det er netop dette vi skal hæfte os ved. Den glimtvise lykke, perfektion & guddommelige skønhed. Den bor her på Jorden med os — momentvis. At vi ikke besidder den søde, flygtige lykke for stedse er ikke et tegn på ulykke eller fiasko, det er et tegn på bevægelse. En bevægelse vi ønsker! En bevægelse imod et mere kærligt, rummeligt & frit samfund. En bevægelse imod mere erfaring, læring & flere oplevelser. En bevægelse imod begyndelse & ender & atter begyndelse.
• Månen minder os om det cykliske, der hersker overalt i vores verden. Søvn/vågen, liv/død, dag/nat, etc. Vores liv er cyklisk; vi er cykliske. Langsomt bevæger vi os op ad spiralen, langsomt stiger vores samlede forståelse, velstand, frihed, kærlighed & ansvar!
• Det pligt & ansvarselskede par Pluto & Saturn står (stadig) i sekstil til Neptun & Månen og minder os om, at alt hvad vi drømmer om kan opnås med den rette mængde ansvar, dedikation, målrettethed, planlægning, vision, vilje & offervillighed. For Ja, forandringer kræver ofre. Vi må ofre vores position, vores gode tøj, vores idealer & vores stolthed, hvis vi skal bygge den verden vi ønsker os. En verden hvor der er nok til alle & hvor alle må være som de har lyst til. 🙏🌱
• Vi bliver konfronteret med en del forvandling disse år. Især i begyndelsen af næste år, vil vi se nogle markante ændringer, hvor det store stellium i Stenbukken med Solen, Merkur, Pluto & Saturn beder os om at smide vores ham & tilpasse os til tiderne. Survival of the fittest, kunne vi sige. Vi skal altså træne at være bedst tilpassede. De økonomiske, klima- & kærlighedsmæssige forandringer bliver vi bedt om at møde med åbne pander & gåpåmod. Det bliver spændende! Jeg glæder mig & ønsker mig vi mødes som art i samarbejde & kærlighed 🌱
• Nå, nok om det. I aften skal vi blot være stille med vores familie & kære. Lade dagen(e)s oplevelser synke ind, glæde os over alle de ting vi har & alle de ting, vi kan skabe i fællesskab i fremtiden.
..
..
Billederne:
1) Genrikh Semiradsky (1843-1902): The New Bracelet også kendt som Dolce Far Niente. Oliemaleri fra 1883 af den Polske/russiske maler.
2) contemporary artist: Kim Myatt’s “secrets”. Et ret fint billede på hvordan Neptun nogle gange kan bringe os krystalklart klarsyn, mens han andre gange blot drukner os i bedøvelsens blide blindhed enten i form af følelser eller rusmidler, det eneste vi kan være sikre på, er at det rammer os i bølger 🌊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0