} Måne ● Mars {

• Mars●Pluto kvadraten, der egentlig har fulgt os siden d. 27 oktober, som stod eksakt d. 5 november har endelig sluppet! Så den underliggende følelse, af at være nødt til at undertrykke ønsker eller handlinger, piner os ikke længere!! (Læs evt om aspektet under 5. Nov)
Mens vi kan glæde os over dét, er der imidlertid en anden stærk påvirkning, der har taget over: Uranus. For langsomt bevæger Mars sig ind i ukendte vande med sin stigende opposition til Uranus, især fra tirsdag, hvor han træder ind i Skorpionen.
• Vi har altså Mars’ sidste dage i det konsensussøgende, harmonielskende, lidt konfliktsky Venusstyrede tegn Vægten, før han tirsdag morgen smider fløjelshandskerne & trækker i visir & harnisk i Skorpionen.
• De sidste seks uger har Mars’ naturlige kampgejst & aggression været holdt nede af Vægtens blidere energi & når dampen virkelig har skullet ud, har han udtrykt sig passivt aggressivt eller kommet med stikpiller. Heldigvis kan luften snart blive lukket ud af ballonen, for i Skorpionens rå & ærlige rige er Mars (som i øvrigt er medhersker) ikke bange for at træde de finere folk over tæerne eller støde nogen… faktisk ville det måske være en lille smule morsomt, hvis det skete. Forargelse, skadefryd & stikkende kommentarer er SkorpionMars, når han er værst, men han har selvfølgelig også ædelmodige træk & et stærkt ønske om at transformere den blanke overflade til sand livskraft — men mere om det i på tirsdags opslag!
• I dag har Månen, der står på held i Krebsen, været aldeles udfordret af sin opposition til Pluto & sit dobbelte kvadrat til både Mars & Uranus. Det er ikke et sted hun kan lide at stå & med de 3 tunge herrer i hårde aspekter, kan vi have følt os ganske irritable, frustrerede, oprørske, provokerede eller måske endda stridslystne. Nogle kan også have følt sig ganske slået ud, uduelige & stærkt emotionelle over hvad end (om det så er en fortidig episode, et traume eller en indbygget problematik vil variere).
• Selvom VægtMars almindeligvis forsøger at undgå åbenlyse stridigheder, har i dag været særlig intens. Både han & Merkur Rx er mast af Uranus, der tvinger udbrud af enhver art frem, så vredesudbrud eller hysteriske anfald kan være en ganske naturlig måde for Månen at udtrykke dette på, pga det T-kors hun er spidsen af i dag.
• Især for Krebse-, Vægt- eller Stenbukkemennesker kan det have været særlig hårdt i dag. Heldigvis er Månen hurtigt videre & fra i morgen af går hun i Løven, som ganske vidst er anderledes dramatisk, men i det mindste mindre overemotionel. Jeg håber alle har klaret sig igennem dagen uden at tabe toppen alt for mange gange & at søndagsroen efterhånden har sænket sig. Dage som i dag er det helt ok at gå tidligt i seng ❤️🙏
..
..
..
Billedet er af Edmund Dulac & er endnu en illustration fra Shakespeares “The Tempest”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0