} M å n e • e v a l u e r i n g • pt I & II {

• Torsdag er det allerede 1. Kvartal af Månens dans om Jorden. I løbet af i dag går hun fra den konsensussøgende (eller måske stridslystne) Vægts tegn ind i Skorpionens dybdegående territorie & det er oplagt at undersøge nu, hvordan Løvens sæson har udfoldet sig indtil videre.
• Løvens energi emmer af kærlighed & romantik. Så hvordan går det med at udforske? Hvad med spontanitet, generøsitet, entusiasme, kreativitet? Har du haft epifanier omkring, hvad du brænder for? Eller har du oplevet det stik modsatte, kunne man passende spørge?
• Hvad ville du gøre, hvis du ikke havde noget du følte holdt dig tilbage?
• & hvordan har Uranus & Venus brydertag vundet indpas i dit liv? Vi har alle oplevet temaer omkring selvværd, integritet, grænsesætning & at blive påbudt at slippe ting, mønstre, mennesker, der hæmmede os i vores autentiske udtryk. Især codependent mønstre har været oppe, da det er en af Vægtens skyggesider — specielt i går aftes, da Vægtmånen var i kvadrat til begge måneknuder. Den kan svide lidt, men åh, hvor det også føles godt at være tro imod sig selv!
• Solen & Månen stod under Nymånen i tiltagende trigon til Chiron, den sårede healer, der giver os mulighed for at heale alle de sår & forsmåelser vi kollektivt (& personligt) har oplevet. Men kun hvis altså vi ønsker det. Stjernerne kan gøre meget, men de kan ikke styre, hvordan vi tackler vores liv. De inviterer os til at flytte os, men kan ikke håndtere livet for os. Vi må selv samarbejde med energierne!
• Nymånen gav os indsigter omkring blidhed, omsorg og kærlighed; hvordan det at tillade os at føle vores følelser healer os selv & på sigt vore omgivelser. Solen & Chiron, viser os hvordan vi kan inspirere folk omkring os ved at være & leve vores autentiske selv. Men  *k u n*  ved at være & gøre, hvad der er sandt for os. Denne healingskraft var yderligere aktiv, da Venus senere (2. Aug) stod det præcis samme sted & hun nu var i trigon til Chiron. Kun vi, kan forandre vores liv. Solen & Venus står lidt endnu i aftagende trigon til Chiron (& Merkur vil i løbet af de næste 10 dage reaktivere denne trigon, så vores erkendelser & selvforståelse også lige følger med).
• Med blide Chiron-aspekter kan vi lettere tilpasse os mere spirituelle synspunkter & se, at de potentielt giftige mønstre vi har med os har haft tjent et formål, men nu ikke længere er aktuelle & derfor må afvikles. Venus inviterer os til at sætte et eksempel for selvkærlighed, hvor vi kan nære & opløfte igennem sympati & medfølelse. Enhver relation, der tør rage op i udfordringerne & ride på bølgen af forandringer vil komme styrket ud af denne healingsfase.. 🙏🌙

} M å n e • e v a l u e r i n g • pt. II {

• Mens vi stadig befinder os i den tiltagende Månes første kvartal, er der stadig god grobund for at aktivere blivende vækst. Men vi må sætte os ud over sæsonens skyggesider: sladder, trivielle problematikker & folk med nejhatten på. Lad ikke dine idéer, drømme og ønsker blive talt ned af folk, der bliver triggede af, hvad du kunne ønske dig at gøre. Omgiv dig mest muligt med mennesker, der inspirerer, opløfter & i hvis selskab du kan føle dig autentisk. Løvens generelle optimisme, tillid & tro på at du kan & skal, vil hjælpe dig med at manifestere dine ønsker i livet (ildenergier), jo mere du omgiver dig med mennesker, der tror på dig, desto bedre.
• Fornyeren, Uranus, & den passionerede Løve er ikke tilfredse med middelmådig! Det hårde Uranus-aspekt (Jeg har skrevet en masse om) ber os sige farvel til dårlige undskyldninger. Så helt ærligt, hvad kræver det næste skridt? Undgå at overgøre det hele; gør det nødvendige! Brug Løvens overstrømmende talent & perform dit liv til du føler, du er sikker, vær nærværende, engageret & entusiastisk. Uranus kræver at vi bevæger os væk far stagnation. AT blive i sin komfortzone er *i k k e* Uranus kop te. Udforsk dine muligheder; tag på eventyr! Opfordrer han. Så hvordan kan du invitere inspiration ind i dit liv? Hvor kan du blive bedre? (& det er ikke på Jomfruens selvkritiske facon) nej, det er Løvens “hvor kan jeg udfolde mig mest muligt”? Tænk på hvordan børns nysgerrighed driver deres læring.
• Det er netop en måde vi skal afsøge verden på. Fokuser på fremtidige mål & ønsker: Hvis vi ønsker os at nå et mål, må vi hver dag bevæge os imod dét mål, hvis vi går en anden vej, kommer vi selvsagt ikke derhen. Tro på dig selv, brøler Løven. Måske er det ikke det letteste, men en ting er sikkert. Vi er nødt til at dedikere os 100% til vores sag. Dem der kun gør det 99% vil opleve modgang, hårdt slid & knappe resultater. Den der gør det 100% vil aldrig være i tvivl, de vil på sigt nå deres mål & de vil (hvis de har lyttet godt til stjernerne denne uge) lege sig derhen.
• Fortiden tillader os at vokse, fremtiden tillader os at drømme! Drøm stort, siger Løven! Du er skabt af stjernestøv, Solen er vores stjerne, der inviterer os alle til at skinne vores lys på verden & inspirere os selv OG andre!
• Og hvis du oplever meget afsked disse dage er der her et lille healingsmantra, man kan tænke for sig selv, hver gang de bliver svært:
Jeg lukker stille dørene efter mig, når jeg træder ud af mine gamle mønstre. Jeg løsner båndene til de mennesker, der har lært mig alt hvad de kunne & nu er på vej videre. Jeg sender dem & mig selv kærlighed, for vi gjorde begge vores bedste. Jeg står stærk og genfødt i månens skinnende skygge. Jeg er kærlighed & det er de også!
..
Håber alle har gode oplevelser med alle forandringerne. Kærlige healingstanker fra et regnvådt Nørrebro 🌓
A
..
..
Billede 1) hedder “The Ghost’s petition” & er endnu et Emma Florence Harrison billede.
Billede 2) er et udsnit af oliemaleriet “the Jolly Boat” af Albert Lynch.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0