} M a r s ● U r a n u s {

• I går stod Mars & Uranus i trigon i hhv 6° i Jomfruen & Tyren.
• Mars, der repræsenterer det maskuline princip i ethvert væsen; vores handlekraftighed & forvandlingsønske, og Uranus, forandringerne, fremskridtet & opfindelsernes planet, der lader alt der ikke har en finger i fremtiden forgå.
• Når de to herrer står sammen må vi forvente forandringer. Deres forbindelse igennem to jordtegn skaber dog en stabilitet, en langsommelighed & en blidhed i form af det bløde trigon-aspekt. Blivende langtidssigtende (Tyren) forandringer (Uranus) på de indre planer, da han er retrograd, som vi skal tage de første spadestik til den næste måneds tid, da Mars’ iltre ildenergi kanaliseres ud igennem den praktiske & strukturerede jomfru.
• De impulser vi sætter i gang nu giver os kollektivt & privat muligheder for langsomt at skabe vores egen uafhængighed. Både i fht økonomi, værdier & strukturer, men især de to sidste på vores indre planer. Der er gode muligheder for at bøje af fra den lige vej, da Uranus forsager tradition & Mars er på sin egen plan, der altid hedder: Fuld Fart Frem! Der er også muligheder for at se vores egen (og andres) adfærd efter i sømmene: praktiserer vi hvad vi prædiker & hvis ikke, lad os så se sandheden i øjnene. Uranus insisterer på, at vi rydder op i alt det, der ikke tjener os & det er bla overbevisninger, (andres) idéer & handlemønstre, som vi måske har levet efter i årevis uden at stille spørgsmål ved værdier eller udførelse. Men nu er det tid til at piben får en anden lyd. Vi skal ikke lade os narre af andre (eller vores egne) små løfter om forbedringer. Hovedet på blokken: tager vi det ansvar, får vi gjort noget ved vores hængepartier eller tager vi imod vores egne små løgne med kyshånd? Ligegyldigt hvad er det på tide at lade illusionerne falde & tage ansvaret hjem, for friheden der følger er uvurderlig.
• Merkur er gået i jomfruen i dag, hvilket øger vores allerede højnede mentale aktivitetsniveau med intet mindre end 4 planeter i det tekniske & tjenende tegn. Månen står i Løven & giver en varm, jovial & kærlig glød til dagen, men i morgen tilslutter hun sig festen i Jomfruen. Vi får travlt men det bliver godt!📚
..
..
Billedet er af den hollanske maler Karel Dujardin (1622–1678) & hedder: Boy Blowing Soap Bubbles. Det betragtes som en allegori på livets korthed & omskiftelighed, men peger også i retning af de klassiske Bochelli portrætter af Venus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0