} M a r s • i • J o m f r u e n {

[ Mars i Jomfruen: 18. august — 4. oktober ]
• I morges kl 8 marcherede Mars ud af Pride Paraden & lige ind i hverdagen; nu skal der ryddes op, vi skal have styr på tingene & vi skal planlægge hvordan resten af året skal & kan bruges på bedste & mest effektive vis.
• Jomfruens tegn lærer os den erfaring at tjene til livets ophold. Dvs at gå til hånde, have virketrang, forstå at ethvert menneske er et lillebitte tandhjul i samfundets store maskineri. Her er der ikke tid til selvcentreret gøgleri! Her handler det om gøremål, daglige ritualer, vaner, rutiner & arbejdsgange — alle områder der også tilhører vores 6. hus (Jomfruens hus). & herunder hører selvfølgelig også at vedligeholde kroppen igennem motion & kost, så den kan præstere, når den skal.
• Måske vågnede du op i morges fuld af energi & lige tog opvasken før du lavede morgenmad? Jomfruens tegn handler også om renhed, renlighed, rene linjer & orden. Hvis du har nogle jomfruplaceringer, kender du sikkert også til at være meget pertentlig på visse områder. (Hvor jomfruen er placeret i dit horoskop — og hvor fuldt tegnet er — afgør selvfølgelig på hvilke måder denne strukturerede perfektionistiske tendens kommer til udtryk.)
• Når Mars står i Jomfruen skal der handles. Men i det små, det private eller i den underliggende struktur. Han er aldrig prangende her (som i Løven, fx) & han har slet ikke tid til alt det flamboyante pjank. Her er det på med arbejdstøjet! Få lavet nogle lister over alt, hvad der skal ordnes, så de stødt & roligt kan blive checket af som arbejdsdagen skrider frem (det har han i øvrigt tilfælles med sin Jordtegns bror, Stenbukke-Mars).
• Han kan være lidt af en arbejdsnarkoman, ham Jomfru-Mars, men han er bestemt også passioneret. Hvis der er en flirt han vil have, så skal du se ham insistere. Det er nemlig det Jomfruen gør: forvent ikke de store armbevægelser & røde roser i hele din entré, nej han bejler på en anden meget mere pragmatisk facon. Han gør dig tjenester, ordner alting for dig & kommer med små belejlige gaver. Han sørger med andre ord for, at det går op for dig, hvor meget du har brug for en partner som ham (Og dette gælder selvfølgelig ligegyldigt hvilket køn din udkårne har, så længe de har Jomfru-Mars & i øvrigt får lov til at være den initiativtagende part i jeres relation. Hvis han ikke er tilfreds med sig selv (Læs sin arbejdsindsats) kan han godt forfalde til misbrug af rusmidler (bare så han kan få en lille pause fra sin egen selvbebrejdelse) & det kan være svært for ham at lægge på hylden, da han ikke er meget for at se sine laster i øjnene. Hvordan skulle sådan et rent væsen lade sig frivilligt besudle, spørger han betuttet. Og det er også sandt, at der som regel ikke er en finger at sætte en jomfru (Sol, Måne, Asc, Mars eller Venus). De har høje standarter, hvad angår partnere (…og alt andet i øvrigt, især hvis de har det godt), men det er intet i forhold til, hvor selvkritiske de er!! Der er en grund til at perfektion er deres våde drøm.
• Han kan dog også godt blive overvældet af perfektionisme & selvkritik hvilket, hvis det er slemt, kan overmande ham fuldstændig & handlingslamme ham. Dette er det værste der kan ske for en jomfru-person, især Jomfru-Mars. Hvis de føler sig uduelige, så kan de ligeså godt stille træskoene, føler de. Det er selvfølgelig ikke sandt; der er altid brug for en grundig & dygtig jomfru, men de lider meget under ikke at være til gavn. Dette kan gøre dem utilnærmelige, enormt kritiske, stride, arrogante & meget selvmedlidende (i al hemmelighed, underforstået; de kunne a l d r i g finde på at optræde så skabet(!) i offentligheden! Det ville være for absolut pinligt!!).
• Der er selvfølgelig også den mulighed, at din Mars står et helt andet & mere legesygt sted. Hvis det er tilfældet kan det godt være at du har lidt søndags blues i dag & bare overhovedet ikke orker den opvask eller det vasketøj. Som sagt modtager vi energierne forskelligt alt efter hvordan vores horoskoper er.
• Men generelt er der en nyvunden virketrang og et ønske om forandring! N U ! Mars står nemlig også i tiltagende trigon til Uranus (i Tyren) i dag & dette skaber et ønske om at opgradere vores liv, især på de jordiske planer. Vi vil have mere bæredygtigt, mere sundhed, mere ansvarlighed omkring vores forbrug & finanser. Forandringens vinde blæser over land, men i et stødt & roligt tempo. De ting vi omlægger i vores liv nu, er af mere permanent art, så det giver mening ikke at gå på kompromis med kvaliteten, bæredygtigheden & etikken. Vi er i en bevægelse imod at blive mere bevidste om os selv & vores aftryk i verden alle sammen & Jomfruen hjælper os med at komme tættere på den kommende måned. Snart skifter Venus også tegn, og så følger Solen & sidst Merkur trop..
• Senere i dag, går Månen også i Vædderen, så må I alle have en herlig virksom Søndag, men gode blandinger af ildtegns engagement & jordtegns arbejdsomhed🌱💕
..
..
Billedet er endnu et af Utagawa Kuniyoshi & hedder vist nok: Kato Yomoshichi Norikane. Og der findes næppe et bedre billede på Jomfru-Mars end en samurai, der høfligt drikker sin te? En velklædt, afmålt, lone wolf; ekstremt dygtig til sit hverv, beskeden, intelligent, respektfuld, stilig & villig til at dø for sin (eller andre værdiges) ære ⚔

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0