} L ø v e • S n u d e {

• Fest, farver & mere fest sprudler os i møde nu, da Løvens sæson begyndte i nat! Tag dit bedste sæt & humør på og velkom denne energi på bedste Løvemanér! Nu skal vi more os! Vi skal gøre noget ud af det & dupere folk: føre os frem på en flot & overlegen facon; imponere omgivelserne som Løven med sit store hjerte gør bedst. Løver er ædle, omsorgsfulde & hjertelige væsner, der (hvis de får den rette opmærksomhed) er blide, underholdende & fantastisk godt selskab. En overset Løve kan dog godt være lidt selvcentreret, hidsig eller mugge lidt, men man vinder dem hurtigt ved at stryge dem med hårene & imødekomme deres ønske om at blive beundret. Og det er heldigvis let at beundre Løven, både for deres store hjerte, der banker for de svage & små, men også fordi de er et af de allermest vitale tegn. Det kommer ofte til udtryk i form af en sund & stærk krop & meget strålende øjne.
• Og wauw, sikke et skift ind i ildenergien vi har: Månen afsluttede den 12. tegns cyklus i går eftermiddags omkring 2 og ræsede ind i Vædderen, som gav en lyst til at være social og at der skulle ske noget. Solen er i morges valset ind i Løvens tegn til Mars, som har været der siden 1. juli (så nu giver det mening, at den hedebølge kommer!)
• Her har Mars siden sin entré virkelig sat volumen på erkendelserne under eclipseseason sammen med Uranus, som han var (og stadig er) i hårdt aspekt til. Dvs man skal være ekstra opmærksom på hidsigprop-effekten nu, da vi går fra den cirkulerende, følsomme Krebseenergi til Løvens faste ildenergi, der buldrer derudad!
• Og vi lagde stærkt ud i nat med en stortrigon imellem Mars, Månen & Jupiter i hvert sit ildtegn; med Jupiter i sit eget herskertegn & Månen i Mars’ herskertegn.
Stortrigonen udgør trigoner imellem:
* Måne●Jupiter giver ofte storslåede idéer hentet fra det ubevidstes skuffe og erkendelser omkring vores indre, som det er oplagt at dele med vores nærme, da vi kan gøre det på en varm & jovial facon (selvom jeg dog stadig ville vente med at tale ud til 1. aug, da Merkur ikke længere er retrograd her & Månen atter står i trigon til Jupiter, men denne gang i Løven).
🔥
* Måne●Mars trigoner giver os stor karisma & gør os til tryllebindende, charmerende talere med dygtige formidlingsevner samt momentum til at handle på det sagte.
* Mars●Jupiter giver vores handleevner snilde, storhed & kløgt, samt en målrettethed med ønske om at være den bedste — og have evnerne til at blive det uden at træde andre (for meget) over tæerne.
• Denne formation vil vare et døgns tid, men bliver snart erstattet af et noget kraftigere mønster: med Månens hastige skridt opstår et T-kors imellem de stridende parter: Merkur/ Venus på sommersiden & Pluto/Saturn på vintersiden. Men mere om det i morgen, hvor det står mest eksakt. I dag skal vi prøve at nyde den karismatiske, inspirerende & handlekraftige stortrigon til at få de der geniale idéer ud som kreative udtryk. Det er ikke for sjov at de fleste musikere eller skuespillere har markante Løveplaceringer … og hvis de ikke har, har de oftest Lilith i Løven. (Generelt er der overvægt af ildtegn i underholdnings- industrien, ligesom der er overvægt af jordtegn i byggebranchen & finanssektoren … og sådan er der jo så meget😎)
.
Bonjour, sagde den glade Løve.
Over and out,
🎤📯🔮
..
..
..
Billedet er af den tjekkiske maler Artuš Scheiner (1863-1938) fra hans 101 nats illustrationer. Han er bla. kendt for sin præcise streg i sine gouache malerier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0