} Krebse • hale {

• I dag er sidste dag i Krebsens sæson & dermed også den sidste dag med denne indadvendte, (for nogle “over”)emotionelle måneenergi som for visse tegn — (læs: muligvis alle andre end vandtegn 🌊) har føltes som druknedøden den sidste måned. Alle disse følelser, erkendelser omkring følelser & opdagelser omkring, hvem vi egentlig er, og hvad vi er nødt til at lave om (det er især muligt at man er nødt til at opgive nogle af sine “gamle” drømme, fordi de faktisk ikke passer til hvem man egentlig er som menneske nu). Det kan være sorgfuldt at vokse & det kræver tid at omorganisere sig og afbalancere sine erkendelser, så tag denne sidste dag som en introvert, blid dag, hvor vi kan lade inspirationen krystallisere sig ud i konkrete planer. Dagens dato er også et dobbelt månetal, 22, et mestertal, der indgyder til beherskelse af materien. Den blide 2’er energi, der trækker fine overjordiske tråde fra fantasien & drømmene som manifesteres i 4’tallets konkrete fysiske virkelighed; i verdens fire hjørner.
• Både Solen & Månen står i 29° i vandtegn i dag, hvilket giver os en sidste melankolsk feel inden Månen i eftermiddag går i Vædderen & Solen i morgen tidlig omkring kl halv 5 går i Løven. Der er dog stadig en del oppositioner imellem Pluto/Saturn og Solen & co, som stadig kan være lidt pres (se billede 2).
• 29 er kendt som en kritisk grad, da de altid varsler markante omvæltninger (det er den sidste position inden en helt anden energi tager over). Det gør mennesker med markant 29 energi spændende og uforudsigelige, og den stemning får vi altså lov at snuse lidt til i dag kollektivt.
• Så hvis du får gode nyheder eller der sker spændende eller overraskende ting, så er det faktisk ikke så overraskende 😎🌱 — men pas lige på i trafikken, da vi godt kan være i vores eget hovedet i dag 🙏🌊
..
..
Billedet er fra 1913 af Warwick Goble og bærer titlen: “Sita finds Rama among Lotus blooms”. Billedet var blandt en række illustrationer han bidrog med til en udgivelse om Hindu mytologier af Donald Alexander Mackenzie (1873-1936).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0