} K o s m i s k • T r a v l h e d {

• Wauw energierne er vilde for tiden — & der sker SÅ meget på himlen & inde i os (& måske også i jeres liv?)! Jeg er ked af, at jeg ikke har haft bedre tid til at holde jer opdaterede, men der sker så meget i mit eget liv, at det pt ikke har været muligt — men det bliver formentlig bedre snart.

• Men ganske kort, så ser vi en lang række oppositioner på himlen (planeter, der står direkte overfor hinanden i Dyrekredsen) & det skaber en masse spændingsakser, der kalder på at blive balanceret. Derfor kan vi også opleve voldsomt modstridende behov disse uger & nogle vil måske endda føle, at de er ved at blive revet midt over. Hold ud! Det er midlertidigt & det skyldes — i min optik — at vi kollektivt kalder en mere bevidst verden ind, hvor vi formår at forholde os nuanceret til problematikker & situationer i os selv & andre — & ikke længere behøver sort/hvide-tankegange, dem/os retorik, projektioner & stærke uforlignelige oppositioner.

• Jeg har skrevet om den proces, denne nye bevidsthed løfter os igennem de sidste 2 år, & man kan da også vitterlig tale om, at vi har rykket os med syvmileskridt siden november 2019?!? Både kollektivt & privat (for de fleste). Vi er imidlertid stadig midt i overgangen & selvom vi har taget hul på det mest intense i 2020, er efterdønningerne stadig noget vi kan & vil mærke kraftigt resten af året & faktisk også de kommende år. Det betyder dog ikke, at vi vil føle at alting er så åbent — som det måske er lige nu — eller at det vil føles så intenst her resten af året… det vil det heldigvis ikke. De kommende måneder vil der falde lidt mere ro på, indtil vi vender tilbage til formørkelsessæsonen igen til november/december, hvor vi også vi se det sidste af 2021’s 3 Uranus-Saturn-kvadrater (Juleaften), som bestemt også har gjort sit for at gøre 2021 til et spændende år. En kvadrat som Nymånen i Løven i morgen eftermiddag også aktiverer.

• Den proces vi energetisk går igennem kollektivt disse år svarer til, at vi har ligget brak bag en dæmning i årevis & nu er der nogen, der har åbnet en lille port i dæmningen. Og her fosser vandmasserne altså ud. Trykket bliver selvfølgelig lavere som energien flytter sig, men det kan tage nogen tid at vænne sig til den nye tilstand & friheden på den anden side af porten kan også føles mærkeligt udefineret, rammeløs & ukonkret — for nu, om ikke andet.

..
..
Billedet er af Edmond Dulac til “The Rubaiyat” af Omar Khayyam i anledningen af at den blev oversat til engelsk af Edward Fitzgerald, 1910.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0