} K a r m a • S o m m e r {

Som nævnt i et tidligere opslag er denne sommer lidt speciel. Udover at bære præg af Saturn & Plutos fælles retrograd dans i Stenbukken, er disse to herrer (også kendt som Den Lille & Den Store Tærskelvogter) i følgeskab af den sydlige måneknude. De seneste uger har Mars sluttet sig til den nordlige måneknude i tegnet overfor: Krebsen, hvor Merkur også befinder sig netop nu.
• Alle disse energier danner altså en opposition på himlen imellem gamle autoriteter, magtmekanismer & gamle idéer om hvad struktur og orden er — overfor det nærværende, nære, familiære og sårbare. Man skal dog ikke tage fejl: både Stenbukken og Krebsen er kardinale tegn, hvilket betyder at de (samt Vædderen & Vægten) er de tegn i dyrekredsen, der skaber handling, forvandling og afsæt imod nye tider. Vi skal altså som kollektiv omfavne hinanden og slås for at verden bliver et sted, hvor vores fælles værdier i højere grad handler om åbenhed, tillid og sympati for hverandre end kontrol, regneark, struktur og hierarki.
Men hvad betyder det for den enkelte person? Det betyder at vi alle (hvor end vores personlige nord & sydknude måtte stå i vores fødselshoroskop) skal rydde op og heale, så vi kan holde op med at bebrejde andre for vores sorg, smerte & ulykke. Krebsens skyggesider er selvmedlidenhed, offerfølelse, at lade sig træde på, skyhed, at bære nag og hade dem der har gjort os ondt/uret. Det nytter selvsagt ikke at give andre mennesker eller omstændigheder magt over os eller forære dem vores personlige power. Krebsen er trods alt et kardinalt tegn, der udemærket er i stand til at skabe handling på egen hånd. Vi er selv herre over, hvad vi giver energi, opmærksomhed & hvem vi tillader at udøve magt over os. Selvfølgelig kan vi ikke kontrollere andre mennesker eller verden, men vi kan vælge hvordan vi vil tænke, forholde os og reagere på givne situationer.
• At blive voksen i psykologisk forstand kræver at man tør kigge på sine fejl & mangler og heale; tilgive dem, sig selv og de omstændigheder, der skabte de mønstre i os. Her kan astrologien være et fremragende værktøj til at belyse mønstrene og de specifikke udfordringer vi har med i dette liv.🌞
..
..
Billedet er en tegning af Almery Lobel-Riche til novellen “Les Fleurs” — og fungerer som et fint billede på at håndtere ens skyggesider og tilgive sin indre djævel (Se skyggerne).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0