} Junis • Transitoversigt {

• Tænk at vi just har forladt maj måned & nu er halvvejs inde i 2021! Hvis maj var en lidt vild måned, ja så bare vent til juni. Nogle af de store forandringer som 2021 i januar lovede, at året ville bringe, aktiveres i denne måned (selvom vi måske først ser dem senere, da følgevirkningerne kan være langsomme).

• Juni er en lidt spøjs måned. Der er egentlig ikke så mange aspekter de kommende 30 dage. Men de aspekter, der er, er VIRKELIG intense & dybt transformerende. De mest markante er selvfølgelig anden del af Saturn●Uranus (2:3) kvadratet, der står eksakt præcis midnat 15. juni. Men også formørkelsessæsonen, der er i fuld gang samtidig med Merkur, Saturn & Pluto retrograd har en virkning. Dertil ser vi en opposition mellem Mars & Pluto, der farver det meste af måneden & kan være et ganske konfliktende & forandrende aspekt (en forbindelse, der finder sted ca hvert andet år) & så begynder retrogradsæsonen selvfølgelig for alvor, da også Jupiter & Neptun slutter sig til holdet af baglænssnurrende planeter.

• Alt i alt ganske aktiverende & meget af det rod, der blev synligt i 2020 begynder vi så småt at få taget hul på oprydningen af. Selvom den tyngde 2020 bragte, stadig vejer på vores skuldre, så giver 2021 os en smule mere optimisme, samt en tro på & klarere forståelse af vores evner (& andel) i at bevæge os fremad imod en mere fri, lys & harmonisk verden & fremtid. 2021 ønsker for os, at vi tør møde verden sårbar & åben med paraderne nede, samt at vi tør kultivere evnen til at være tilstede i nu’et. At den usikkerhed & frygt, der har præget det seneste 1,5 år på sigt vil blive forvandlet til begejstring & nysgerrighed på, hvad det næste hjørne bringer af uvished. Dette kan virke som en meget anden vej ovenpå 2020’s angst & kontrolbehov. & netop noget af det, vil både Saturn & Pluto aktivere i os, denne måned. Plutos skygger: frygt, angst, tyranni, kontrol, tabuer eller skam, kan hæmme vores frie udfoldelse & evne til at drage omsorg overfor os selv eller andre (Mars i Krebsen), mens Saturns behov for orden, kontrol & tradition kan virke som en spændetrøje på nye tiltag & visioner (Uranus).

• Dertil har juni også en lidt indadvendt energi. Der især vil mærkes når formørkelsessæsonen slipper ugen efter d. 10 — indtil da kan det hele godt være ret intenst! — & det harmonerer meget godt med alle de retrograde planeter, der vender deres energi indad & aktiverer en masse introspektion & implementering af de erfaringer & erkendelser vi har haft henover vinteren (især de ydre, langsomme, kollektive planeter, der kun er retrograd én gang om året, men så er det 5 måneder ad gangen, vil vi kunne mærke nu) & disse år er vi så heldige at alle planeterne (undtagen Uranus) er retrograd henover sommeren, så vi kan dase & nyde mens solen står på & varmer vores kroppe, vandet er forfriskende & vinden sval.

• Juni er numerologisk en universel 11’er måned (6+2+0+2+1=11=2) det er både Solens kraftfulde, geniale, inspirerende manifestations-søjleport 1.1. — men også Månens blide, samarbejdende, coeksisterende, omsorgsfulde, harmoniske, samskabende tal, 2. Denne måned har altså både en mere indadvendt & intuitiv energi (der især forstærkes efter Solen går i Krebsens dybe vande d. 21. juni). Alt efter hvilken numerologisk tradition man kigger til, så har 11 nogle forskellige værdier. I den kaldæiske numerologi er 11 et mestertal, der ikke reduceres. Det anses for at være guddommeligt — ligesom 22, 33, 44, osv. Dette tal er som oftest lig med direkte manifestation & er et af de mest kraftfulde & potente tal, der initierer højnet kreativitet, intuition, inspiration & nye begyndelser, lederskab & skaberkraft.

• I den pythagoræiske numerologi er 11 en 2’er vibration (11/2 også kendt som Løven med mundkurv) & er en ganske blid & sart energi, der hvis den bøjer af, kan blive uselvstændig, konfliktsky, pleasende & have svært ved at stå op for sig selv & tænke egne tanker. Her handler det om at kultivere vores eget hjertemod (Solen // Løven) & lade retfærdigheden føre os. Derefter er energien stadig blød & empatisk, men indeholder nu også en stor receptivitet, eftertænksomhed, medfølelse & empati; vi ønsker andre det godt, hjælper dem & arbejder gerne mod højere fællesmenneskelige mål. Den fredselskende, sensitive Månevibration initierer også øget kreativitet & et ønske om at flyde med, modtage & nyde livet.

• Junis numerologi mimer i år altså fint både Tvillingens optimistiske, lette, hvirvlende luftenergi (Tvillingen er også et af de maskuline, lysende dagstegn) & Krebsen dynamiske, brusende, dybe, følsomme & kraftfulde vandelement (Krebsen er et af de feminine, mørke, nattetegn). Og at vi har både det maskuline & det feminine i numerologien, i tegnene & i energien giver så god mening, for Tvillingen ER et dynamisk tvekønnet tegn, der kan morfe ind i begge energier & kønsidentiteter. Vi indeholder alle elementer af begge energier & er som oftest et mix’n match imellem dem på forskellige måder (hvilket er noget af det, der gør os spændende som mennesker).

• Om det vil føles naturligt & dynamisk for os — eller om det vil være overdrevent intenst & stressende, vil tiden vise. Men jo mere i flow vi kan være med denne måneds energier — hvad end de er — desto lettere vil vi have det & jo nemmere vil det være at komme igennem energierne. Og huske, mærker du modstand, hovedpine, tunghed, træthed, sløjhed, mismod, tristhed, angst, etc. så er det formørkelsessæsonens energier, der renser ud i dig. Det kan føles meget ubehageligt, men prøv at se det som om du bliver renset for mange af de smertefulde følelser & temaer, der sidder fast i os. (Selvfølgelig vil det hele ikke gå over som ved et trylleslag, men vi kan tillade os selv at slippe alt dramaet, følelserne & omstændighederne & vælge noget helt nyt for os selv, ved at tillade os selv at give slip på den unødige bagage).

• Alt i alt er der mange skift & forvandlinger. Forandringens vinde blæser — især inde i os — & tør vi, kan vi åbne op for de nye opgraderede versioner af os selv, fremtiden inviterer os til at være. Vi er klar til at konfrontere komplicerede & komplekse sandheder & bryde fri af fortidens lænker, det bedagede, binære & forenklede verdensbillede fra 1800tallet som meget af vores nuværende paradigme stadig hviler på; alt det vores menneskeforståelse, verdensbillede & videnskaber bygger på. Vi er klar til at opgradere til nano-, kvante- & para- sammen med Uranus & Vandbærerens tidsalder. Uranus’ elektriske understrømme vil langsomt løsne op for det forældede & bedagede, mens Saturn sikrer sig, at vi mener forandringerne alvorligt & når det er slået fast, vil han hjælpe os med at bibeholde dem. Det er dyb karmisk arbejde vi går igennem disse første år af 20’erne & vi udgraver de sidste (mindst) 200 års fortrængte, undertrykte & underkendte følelser & traumer for hele menneskeheden.

• Mars & Venus skifter begge ind i Løvens livsglade & kærlige tegn i løbet af denne måned & viser os, at vi sagtens kan fejre os selv & nyde livet selvom vi undergår dybe & blivende — & måske ubehagelige — indre forandringer. Her slipper vi med hjertemod & kærlighed alt som var — selv det, der var skønt, smukt & romantisk, for bevares det er der jo ting ved fortiden, der er — men fremtiden er ny, glitrende & spændende & der er os meget godt i vente. Vi behøver som sagt ikke frygte det ukendte, vi kan omfavne det uvisse med forventning & begejstring. Vores paranoia kan slappe af (& tage en G&T i skyggen) i takt med at vi lærer os selv bedre at kende & får pudset vores selvtillid af med Mars i Løven. Især når vi lærer at tro & stole på vores egen dømmekraft, får sat vores grænser med fasthed & mildhed samt får opbygget indre stabilitet & tiltro, kan vi på ny åbne vores løvehjerter igen.

• Her vil Jupiter i Fiskene, der stille står i baggrunden & genererer overskud, minde os om den ubetingede kærlighed & altings enhed — selv når vi står op for, hvad vi tror på, hvad der er sandt & retfærdigt, vil denne tilgivelse kunne (vi skal aktivt vælge den) følge os. Fiskens åndelige overflodsbølge, skabt af Jupiter, er kommet for at blive (i bogstaveligste forstand vil den følge os igennem hele 2022) & vi vil på sigt kollektivt opleve begejstring over alle de muligheder, der åbner sig for os, i takt med at flere & flere mennesker vågner op & mærker ALTs forbundethed.
Jeg håber I alle får den bedste start på sommeren!

.
Herunder er listet alle planetmøder i Juni: dato, planeter, aspekt & tidspunkt.
(med undtagelse af Månens aspekter):
🌼

1.
2. Tredje Kvartal Måne 🌗 11°♓ kl. 09.34
— Venus skifter tegn 0°♋ kl. 15.09
3. Solen 13°♊ 🔺️ Saturn Rx 13°♒ kl. 21.05
4. Venus 1°♋🔺️ Jupiter 1°♓ kl. 01.32
5. Merkur Rx 23°♊ 🔶️ Neptun 23°♓ kl. 21.04
— Mars 26°♋ opposition Pluto Rx 26°♑ kl. 21. 45
6.
7.
8.
9.
10. Nymåne/Solformørkelse 🌑 19°♊ kl. 12.52
11. Solen 🔵 Merkur Rx 20°♊ kl.03.12
— Ceres 🔵 Uranus 12°♉ kl. 05.28
— Mars skifter tegn 0°♌ kl. 15.14
— Ceres 13°13’♉ 🔶️ Saturn Rx 13°13’♒ kl. 22.42
12.
13. Venus 13°♋ ✴ Uranus 13°♉ kl. 07.38
14. Solen 23°♊ 🔶️ Neptun 23°♓ kl. 01.39
— Venus 14°♋ ✴ Ceres 14°♉ kl. 03.03
15. Uranus 13°♉ 🔶️ Saturn Rx 13°♒ kl. 00.00
16.
17.
18. Første Kvartal Måne 🌓 27°♍ kl. 07.54
19.
20. Jupiter går retrograd 2°♓ kl. 17.04
21. Solen skifter tegn 0°♋ kl. 05.21
— Venus 23°♋🔺️Neptun 23°♓ kl. 15.57
22. Merkur går ret 16°♊ kl. 23.59
23. Solen 2°♋ 🔺️Jupiter Rx 2°♓kl. 12.11
24. Venus 26°♋ opposition Pluto Rx 26°♑ kl.01.39
— Fuldmåne 🌕 3°♑ kl. 20.39
25. Neptun går retrograd 23°♓ kl. 21.21
26.
27. Venus skifter tegn 0°♌ kl.06.26
28.
29.
30.

..
..
Billedet er af Maurice Denis (1870-1943) & hedder “Avril — Les Anémones”, 1891.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0