} Jupiter • & • Uranus {

[ Merkur i Løven ] [ Jupiter ret, 14° Skytten ] [ Uranus retrograd, 6° Tyren — 10. Jan 2020 ]
• Der har været fart på i dag, så selvom det er søndag & man måske havde tænkt sig, at man rigtig skulle slappe af, kan der have været et par hængepartier man liiige var nødt til at ordne. Generelt har de sidste dage måske drillet lidt? Hvis du har følt dig lidt tung i hovedet, været utålmodig eller har følt at du & verden er ude af sync, så er det ikke så sært.
• Den lidt nervøse eller rastløse energi disse dage skyldes at både Jupiter & Uranus er standset op på himmelen for at ændre retning.
Jupiter & hans store fokus påvirker vores evne til at handle målrettet & Uranus, den højere oktav af Merkur, kan godt give lidt kludder i kommunikationen når han skifter retning (præcis ligesom Merkur, der bare er hurtigere). Da Uranus retrograd omstrukturerer vores ubevidste, kan vi godt føle os ude af tridt (eller måske decideret disconnected med) vores omgivelser de første par dage (Han bevæger sig baglæns fra på tirsdag).
• Jupiter, der har haft sendt os på en indre ekspedition, hvor vi skulle afdække mangelmentalitet, snæversyn, mindreværd & generel modstand (alt hvad der er modsat nysgerrighed på at få udvidet sine horisonter — på alle områder) peger nu snuden fremad igen, så vi kan begynde at fylde disse tomme depoter, vi har fundet, op! Så har du fundet ud af hvad du ønsker dig? Med Jupiter i sit eget ekstremt målrettede tegn, er der gode muligheder for at gøre dine planer til virkelighed (tænk på bueskytten, der i løbet af et par sekunder rammer sit mål!) Tør du have den type målrettethed? Hvor skal dine evner kanaliseres ud henne?
The Breaker of Chains, Uranus, er en anden sag: han har været ret de sidste mange måneder & stopper nu op for snart at begynde sin baglæns introspektion. Var der noget vi skulle lære omkring omstrukturering af de steder vi finder tryghed i, nogle børne-tilknytninger eller afhængighedsrelationer, der skal brydes så vi for alvor kan være os selv & føle os frie? Er der genstande, steder, mennesker, vi har projiceret en bestemt type tryghed (skønhed eller finansiel sikkerhed) over på? Hvis ja, så er de næste 5 måneder det helt rigtige tidspunkt at få omstrukturet & løsrevet sig fra det på de indre planer. Uranus retrograd bebuder indre forandringer fremfor ydre (som han jo ellers også er umådeligt glad for), men mere om det i morgen, hvor han får sit eget opslag!
• Merkur er ydermere marcheret ind i Løven i dag, så glæd dig til åndrige, passionerede & romantiske udbrud fra alle! & snart er det tid til at fortælle om alle de følelser vi oplevede i Krebsesæsonen, da han er ude af sin skyggeperiode fra 15 august & Jupiter ikke længere er retrograd! Hurra! Fra i dag af har vi altså atter 5 planeter i ildtegn & denne gang opfordrer de os alle til at komme ud over stepperne. Jupiters retrograd er ovre, så intet hæmmer vores udtryk eller vækst længere.
Lad os fejre denne uge med kærlighedserklæringer & vidtløftige planer!
☀️🔥
..
..
Billedbeskrivelse: Volvelles such as this 15th Century version were designed to aid in the calculation of the locations of the planets throughout the year. The Planet Pointer IIactivity from the Paper Plate Education collection performs a similar function.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0