} J u p i t e r ● S o l {

[ Solen i 14° i Løven i trigon til Jupiter i 14° i Skytten (7. august) ]
• Det er sjovt hvordan himmellegemerne har en tendens til at danse synkront. Mens Månen går i 14° i Skorpionen senere (netop første af sine fire markante faser), gennemsøger Solen●Jupiter igennem et smilende varmt aspekt for lige at belyse på falderebet, hvad denne Jupiter retrograd har lært os. Det sker selvfølgelig også i hhv 14° i Løven & 14° i Skytten. Så er døgnets store tema også skudt igang!
• 14/5 — det ultimative kommunikations-tal (måske lige overgået af 41/5) farver altså dagen. (1) Åndelig inspiration, kreativitet, manifestation & selvtillid samt (4) fysisk virkeliggørelse, stabilitet & proces = Kommunikation, transaktion & trafik.
• Jupiter er stadig retrograd indtil 11. august, så med Solens fokus bliver vi bedt om at undersøge, om der er et par indsigter tilbage vil lige skal vi have styr på, inden han går ret igen. Jupiter går retrograd hver 13. måned & skifter dermed tegn for sine indadvendte erkendelser hvert år. I år er han i sit eget tegn, Skytten.
• Jupiters baglæns bevægelse inviterer os til at arbejde med et sted i vores liv, hvor vækst er hæmmet. Det tegn han står i farver temaet for, hvor det er, mens vores egen personlige skytteplacering i vores fødselshoroskop viser os, hvor det er vi personligt skal vokse. Når han er hjemme i sit eget tegn tyder det på at vi kollektivt skal have “broadened our mind”. Vores smålige idéer om hvad der er rigtigt & vigtigt får altså en tur med støvekosten. Er vores ideer om mennesker, køn, landegrænser, kulturer bedagede? Jupiter hersker over vores evne til at udvikle os, ekspandere, udvide vores horisonter, religion, filosofi, erkendelse, visdom & højere (ud)dannelse. Er der et område, du oplever blokade på? Dette er sidste runde af hans spirituelle introspektion. Hvor skal vi udvikle os? Hvad har du lært om dig selv indtil videre? Alt må være på plads, før vi kan fortsætte med at vækste & det hjælper Jupiter os med nu. Om det så er vind i lykke-sejlene, romantik eller øget rigdom eller forståelse er hip som hap. Hvis en kanal er stoppet, må den renses for at vi kan have balance i hele vores system.
• Tendens til destruktiv adfærd kan have præget denne Jupiter retrograd. Det kan være overforbrug af enhver art. Alt hvad du kan forestille dig kan overgøres eller misbruges. Hvis det er tilfældet for dig, frygt ej, retrograd giver os altid mulighed for at have erkendelsen med os. Jupiter er nemlig også visdommens planet. Han er den der samler alle Merkurs små stykker information & drager mening ud af dem. Hvis Merkur er ham, der samler bogstaverne i ord er Jupiter ham, der kan læse, hvad der står & forstå det (vigtigst af alt)! Når Jupiter går ret skulle vi meget gerne have affundet os med realiteterne & være klar til at bevæge os fremad mod succes & glæde i vores liv.
• Jupiter●Sol relationer er nogle af de mest positive astrologiske aspekter vi overhovedet kan opleve. Selv når de er hårde. Det giver humor, overskud, generøsitet, optimisme, selvtillid, tillid, glæde, overflod & lykke. Så i dag kan også føles som om vi kan klare alt. Det er oplagt at udtrykke sine ønsker & idéer, især dem, der handler om positive forandringer vi gerne vil implementere ovenpå alle de erkendelser vi har haft (både med Merkur retrograd & Jupiter retrograd).
• Nyd Månens første kvartal 🌓 & Jupiters positive besyv & læs evt mine to forrige opslag om Månen & healing.
Kærligst,
A
..
..
Billedet er af William Blake & “The Soul exploring the Recesses of the Grave” fra Robert Blairs “The Grave”, 1805. Blæk på papir.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0