} J u p i t e r ● N e p t u n {

[ Først ud af tre; fortsat opslag ]
• Årets ovenud heldige & første Jupiter●Neptun sekstil falder i dag 14.27 dansk tid.
• Et givtigt, handlekraftigt aspekt imellem drømmene, idealerne, magien, mystikken & den rosenrøde romantiks planet, Neptun & visdommens, erkendelsens, visionerne, troen & ekspansionens planet, Jupiter. Når disse to herrer mødes i et konstant, samarbejdende energiflow, er der langt op til Himmel på Jord!
• Optimisme, håb, kærlighed & tillid går os kollektivt i møde & bringer lykke, god vind, held & rigdom. Imod traditionen har vi held i både pengesager & kærlighed — & intet, hverken vores højeste idealer eller vildeste drømme er urealistisk under dette aspekt.
• Planeterne mødes ovenikøbet fra realiteternes cementerende tegn, Stenbukken, & vores i idealers, magiske, drømmeunivers, Fiskene. Dine drømme kan altså materialiseres i virkeligheden nu. Begge står de i den magiske, udødelige & berømte 17.°, der kan skabe vidundere, der vil blive husket for evigt.
• 17 er i øvrigt også Vandbærerens kort i Tarotten, kaldet Stjernen. Dette kort giver os optimisme & tro på fremtiden, et kort, hvor vi viser vores egentlige jeg; mens vi nøgne knæler ved den evige kilde for at samle vand, men samtidig skænker frugtbarhed ved at vande omkring os. Vi er klar til at sætte os nye mål; vi er i balance med os selv & kan åbne os opad imod stjernehimlen over os mod større, dybere indsigter omkring altings sammenhænge. Stjernerne er oftest vejvisere i vores liv; både på havet & i horoskopet & giver os dybe indsigter & en stor ydmyghed overfor vores egen lille rolle i det store, energetiske univers. Men Stjernen repræsenterer også den menneskelige fantasi i alkymien; vores allesammens indre stjerne, vi kan skabe alt udfra.
• Alt i alt er det umulige altså muligt; vi kan læne os tilbage & slappe af, mens vi nyder godt af verdens overflod. En grundlæggende harmoni strømmer os i møde & der er rige muligheder for at nå sit inderste væsen eller blive vækket spirituelt. Vi får øje på os selv, vores rolle & plads her i livet & vi er sandsynligvis taknemmelige & begejstrede for vores egen unikke vej til kærlighed & oplysning. Med dette aspekt kan vi nyde åndeligt klarsyn uden at skulle give afkald på de jordiske goder.
• Skal vi høste denne energi, der er på sit højeste i dag er næstekærlighed, omsorg, høj moral, etik, filosofi, samarbejde, barmhjertighed & gavmildhed nøgleord. Handl fra hjertet med visdom & i dyb taknemmelighed for alt hvad du er, alt hvad du har at tilbyde & kan give til verden.
• Hvis nogen pønser på at gifte sig er en dag som i dag OPLAGT, da den bringer lykke, trivsel, overflod & formue.
• Og da vi i år er velsignet med alle gode gange 3, er der to lykkedatoer mere til os i 2020! De næste to datoer for denne transit er d. 27. juli & 14. oktober. At vi har hele tre lykkedage i år er særligt, almindeligvis optræder dette aspekt kun én enkelt gang på et år og typisk med 4-9 års mellemrum. Sidst vi havde dette aspekt var i oktober 2007 & juni 2011 — og fremadrettet ser vi det først igen til maj 2024 & februar 2033!
Så det er bare med at nyde det & skabe det højeste potentiale på Jord mens vi får lidt særlig rygvind! (NB: Vi kan jo til hver en tid skabe lykke & mirakler, men det kan være sværere, hvis planeternes energier bevæger sig i andre retninger. Men den frie vilje eksisterer & vi er selv herre over, hvad vi gør med den; universelle energier eller ej 🙏❤️🌱)
..
..
Bemærk hvordan alle planeterne danner hof i samme område af Dyrekredsen & bemærk den blå trekant som er føromtalte sekstil-Yod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0