} Juli • resumé {

• Den seneste tid har primært handlet om at frigive ubearbejdede følelser og rydde ud i sindet. Forandringerne er ikke lette, men de er frugtbare. Vi kan vende angsten og stressen til at føle os genopladet og styrket. Det er selvfølgelig en proces, der kræver vi øver os, men det bedste vi kan gøre er, at kigge os selv efter i sømmene og se, hvor vi klarer os mindre godt, være villige til at kigge på vores usynlige sår og forholde os til, om vi kunne ændre en situation ved at ændre vores holdning til den.

• De meget potente somre, vi har haft de seneste 3 år, viser at hele menneskeheden er på vej til at udvikle sig. Klimaforandringerne kræver af os at vi flytter os, ændrer vores syn på hvad trivsel, livsglæde og overlevelse betyder for vores art. Vi bliver bedt om at træde et skridt op af den evolutionære trappestige. Det handler ikke om, at vi skal blive noget “andet”, end det vi er, men at vi skal blive mere, dét vi er; vores sande selv hver især. Flytter du dig, skaber du ringe omkring dig. For i den inderste kerne, minder vi alle ret meget om hinanden. Når vores basale behov er opfyldt, ønsker vi os fred & kærlighed for os selv & alle andre.

• Vi indeholder alle et større potentiale, vi forsigtigt kan åbne op for ved at træde ind i en mere bevidst og åben tilstand. Et lille skridt ad gangen.

• En måde vi bliver kaldet til at åbne os nu er, at vi bliver trigget til forandring. Vores sociale mønstre bliver synlige & den lille æggeskal, vi gemmer os bag, bliver slået åben, så vi kan træde ud i verden med vores sårbare indre; en måde vi bliver inviteret til at opleve løftet fra et højere plan af eksistens.

• Sol/Måneformørkelserne har givet os gennembrud, aflæsset en masse gammel bagage og skabt nye retninger. Livet er komplekst lige nu & denne tid indebærer (eller varsler) store forandringer for os alle. Hvis noget ikke flasker sig, så accepter det og læn dig tilbage. Enten tjener det dig ikke, og så må du lade chancen forpasse, eller også er tiden ikke moden, og så må du vente. Vi skal ikke forvente at få tingene gjort som vi plejer, eller at alt bare vil forløbe som normalt… Merkur er trods alt retrograd måneden ud. Udsættelser & udfordringer er derfor noget, vi må medregne. Denne usædvanlige energi kan, hvis vi lader den, forvandle sig til små mirakler. Men det sker kun hvis vi formår at sætte det hele i frigear og læne os ind i tilliden og til det er i dag en ret god dag.
🌊🌙

..
..
Billedet er fra 1904 & bærer titlen: “The Dinkey Bird” af Maxfield Parrish

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0