} Jomfruens • Sæson pt. II {

[ Mennesket & Englen ]
• Jomfruens sæson er høsttid & varsler efterårets komme. Jomfruen tager nøje notits af det fysiske resultat som året indtil videre har produceret; nu forholder vi os alle til, hvad vi har sået, set blomstre & netop høstet — hvad skal deres videre ske? Er et spørgsmål det giver mening at stille sig selv nu. At så, vande, meje & samle til neg er kun halvdelen af arbejdet. Nu begynder forarbejdningen af kornet: det skal sigtes, males til mel & så bages til brød, før vi kan nyde godt af årets arbejde. Alt det ved Jomfruen. Så hvor i din proces er du i fht at producere dit imaginære brød, så du kan få mad på bordet?
• September opfordrer os til at lægge en plan for arbejdsprocesserne året ud & vi er i tilgift velsignet af både Venus (vores mål for tilfredshed) & Mars (vores evne til at nå dette mål) tilstedeværelse i denne sæson, så der er gode muligheder for at lykkes med vores planer.
• Selvom Jomfruen på den ene side kan være kropsforskrækket (& bange for kroppens funktionalitet & blod, fx) er der samtidig en standhaftighed & forståelse for, hvordan den fysiske verden fungerer. Selvom det lyder selvmodsigende er Jomfruen trods alt (måske imod al forventning) et fertilitetstegn. Deres renhed skal ikke opfattes som et billede på at være seksuelt uprøvet, snarere skal det ses som en enkelthed, hvor krop & ånd med lethed indgår i den symbiose, der skaber liv. Renheden repræsenterer altså det mest enkle & mest komplekse princip på jorden, det mirakel at skabe et barn. Det mest hellige & det mest fysiske i skøn forening (Tænk Jomfru Maria, der “uden indblanding” fik Jesus).
• Jomfruen er altså et komplekst tegn: selvmodsigende, dygtig, stolt, uskyldsrent & så alligevel ikke bange for at få jord under neglene. De har en intuitiv forståelse for naturens processer & vores del i det økosystem. Min generelle oplevelse er faktisk, at de har en enormt fintunet intuition, der kan guide dem uden om alle forhindringer, hvis blot de kunne skrue lidt ned for den nagende tvivl & fornuftens formynderiske stemme. Den unge Jomfru lider ofte af streng selvkritik & kan på den måde virkelig spænde ben for sig selv men med alderen kommer tålmodighed, selvkærlighed & ro, og derfra er der faktisk ikke noget i verden, der kan røre dem. Ingen er en større kritikker end dem selv, så hvis de synes, det er helt ok, så E R det helt ok. Når de har det godt, er de v i r k e l i g opløftende selskab at være i. Hvis de for alvor elsker dig, er de enormt optagede af at alle dine behov er mødt; psykologiske, følelsesmæssige, kropslige såvel som seksuelle. Du skal ikke mangle noget! På det område minder de en del om Krebsen. De er også enormt sjove, hvis de føler sig set & trygge, da alle Jomfruer besidder en slags fedtmule goofyness, der kun kommer frem, når de kan være sig selv (læs sårbare). Hvis ikke du har set den side af din Jomfru endnu, fortvivl ikke. De er pertentlige OG forsigtige; det betyder ikke, at de ikke er glade for dig, det betyder bare, at de har bruge for liiige lidt længere tid til at åbne sig. De er for alvor stjernetegnenes østers: måske lidt grå & skarpe udenpå; gør ikke meget væsen af sig: men når de først åbner sig, er der skinnende perlemor, rene, glatte overflader, ikke et sandkorn i sigte, enormt meget rigdom, næring & overflod & hvis du er rigtig heldig, får du måske lov til at være perlen! 🐚 (I mangel af passende emoji😅)
• Håber I får en herlig weekend & stort tillykke med fødselsdagen til alle jer skønne Jomfri 🌞
..
..
Billedet hedder “The Other Side” og er malet af Dean Cornwell i 1918.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0