} I n t r o v e r t {

• Der er mange forbindelser på himmelen netop nu, selvom alle store aspekter i øjeblikket enten er tiltagende eller aftagende.
• I dag ser vi dog det aspektmønster, der hedder Dragen (det ligner en papirsdrage man flyver med på himmelen, se billede 2) som skaber et positivt energiflow imellem Månen, Merkur Rx, Saturn●Pluto, Neptun Rx & Månen igen.
• I dag er en dag, hvor vi kommer i kontakt med vores indre stemninger, følelser, ideer, behov & tanker & vi kan måske opleve at en autoritetsfigur eller magtstruktur tromler vores inderste behov (som vi kan føle os som et offer for). Månen har yderligere bevæget sig hen over sin egen nordknude i Krebsen & dermed aktiveret tanker, følelser & fornemmelser for hvad vi skal fremover, måske er der noget vi er nødt til at lave om fordi vi ikke er helt tro imod vores inderste idealer. For nogle vil der måske være nogle projekter, man havde forestillet sig ville bære frugt eller nogle ideer om [ indsæt selv ] som må revurderes.
• Denne Merkur Rx har været meget dyb & vi er vitterlig blevet bedt om at kigge på alle de områder, hvor vi måske tidligere har haft tendens til at stikke os selv (eller måske andre) blår i øjnene eller lyve lidt over for os selv. Og det er intenst at skulle forholde sig til det hele på é n g a n g !!!
• Så hvis du føler dig fortabt i Neptuns strømmende, grænseløse oceaniske rige, fanget på tærsklen imellem drøm & virkelighed er du ikke alene.
• Vi bliver vækket til live igen (som genopstod vi fra de døde) med nye indsigter om, hvem vi er & hvad der egentlig betyder noget for os! Om man føler sig tændt, genfødt på ny som var man fugl Fønix eller vækket af en god drøm med en spand kold vand i hovedet, vil variere.
• Lige meget hvad, er der nye tider på vej & vi får snart mulighed for at handle derpå!
Nyd weekenden & husk at holde fri! Rigelig hvile & tid til at genoplade (om du så gør det i dit eget eller andres selskab) & ær dine (& andres) grænser; meget vigtigt! Da Neptun Rx stadig hiver i Venus & dermed vores selvværd, så det er vigtigt vi passer på os selv.
Kærligst,
A ✨ #denkortevejrudsigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0