}FULDMÅNE•I•VÆGTEN{

• Klare nætter; overskyede dage.
• I går havde vi forårsjævndøgn og i går nat (02.43) fuldmåne i Vægten i 0°// Solen i Vædderen i 0° og derfor også et nyt astrologisk år! Hurra!
Denne fuldmåne inviterer os både til at se vores fælles potentiale, da den står i partnerskabets tegn (Vægten), men også til at se os selv i et nyt lys (Solen i Vædderen) i relation til os selv/andre.
• Balancen imellem dit selv, egoet, individet og din ‘anden side’, din partner eller generelt bare andre mennesker, er den akse Solen og Månen oppositionerer på netop nu. For at vi kan coeksistere på denne jord, er vi både nødt til at tage os af andre, men bestemt også af os selv.  Du kom her fuldendt og uskyldig, uden grund til at undskylde eller søge andres bekræftelse eller anerkendelse! Du, og alle andre, er her i verden for at nyde, elske og være præcis den du er!
• Når det så er sagt, er du ikke her, for at opleve at være alene: nogle tror stadig på egoets solovej til succes, rigdom og magt. Heldigvis er der nye kollektive bølger, der overlapper denne opfattelse. Jeg tror, vi er her for at forbinde os, sanse, for at relatere, mødes, forene os, elske. Og det er da ofte også langt lettere at elske et andet væsen, trods alle deres fejl, end at elske sig selv helt og holdent. Selvom den ene bevægelse dog er forudsætningen for at den anden bevægelse kan finde sted.
• Vægten, der guider vores fokus imod vores relationer og forhold – overfor Vædderen, der lægger tryk på vores *selv*, viser os, at det er igennem relationen til os selv, at vi skal møde andre mennesker – og omvendt. Altså, giver det mening at bruge denne nye begyndelse til at gøre lidt forårsrent og luge ud i vores opfattelse/forhold til os selv. Vores forhold til os selv, bliver som sagt – hvad end vi kan lide det eller ej – altid et udgangspunkt/et spejl for alle vores andre forhold… hvor meget vi kan respektere eller elske et andet menneske, er afhængigt af, hvor meget vi kan respektere og elske os selv. Dit og mit arbejde ude i verden begynder altså inde. Og smukt nok får vi denne nye begyndelse som et ekstra klap på skulderen fra universet til at starte på en frisk. 🔭🌕
• Almindeligvis betyder fuldmåne at noget er blevet fuldbyrdet. Nymånen er kimet der bliver sået (I dette tilfælde tilbage i begyndelsen af oktober sidste år) og fuldmånen er den frugt planten har givet; klar til at blive høstet. I år har fuldmånerne dog været lidt specielle. Indtil nu har de alle 5 været i 0° i hver deres respektive tegn. Dette bliver den sidste, for næste fuldmåne er helt usædvanligt også i Vægten – (mere om det senere). Sammenfaldet mellem denne fuldmåne i 0° – nul, der er Plutos tal, urkraftens frekvens, der svinger i samklang igennem hele universet med alt, der eksisterer — repræsenteret ved altings enhed, den “intethed” der indeholder alt (som var før big bang fx). Denne enorme kraft af ny opstandelse farver selvfølgelig månens energi. Så selvom fuldmånen også er en afslutning, bliver det en afrunding af alt vi har bokset med de sidste år og et stort goddag til den nye dig, hvem du end er efter du har smidt alle de lag og masker under forårsrengøringen, som ikke længere tjener dig — og universet fejrer det med os ved både at lade et nyt astrologisk år skyde igang, en fuldmån til at give os vind i sejlene og foråret!
• Nyd Månen og måneden ❤️ kærligst Madame Petersen
..
..
Billedet er eget; udsigt over gården med smuk Fuldmåne i Vægten fra mit lille, blå køkken på Nørrebro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0