} Fuldmåne • Optakt {

[ Solen i Vægten 27° i opposition til Månen i Vædderen 27° 🌕, 20. oktober kl. 16.56 ]

• Årets Fuldmåne i Vædderens tegn nærmer sig sin kulmination i morgen eftermiddag, men nøj, hvor har den allerede nevet i dag! Fuldmånen aktiverer Vædder-Vægt-aksen, der belyser os selv (jeg’et) & vores egen handleevne — overfor vores evner til at interagere & indgå i en-til-en-relationer, samt samarbejde tandem (vi’et).

• De fleste af jer har måske følt den komme snigende… krisen… den seneste uge har været en hård nyser for langt de fleste. I takt med efterårets mørke kom snigende, kom også alle de situationer vi ikke kunne løse i sommer, som virkede stagnerede, præmature, uafklarede & måske ufærdige (mens næsten alle de langsomme planeter var retrograd) & med 4 planeter, der er stationeret ret indenfor den seneste uge, kan vi VIRKELIG mærke skiftet & et tema omkring handling & Fuld Fart Frem, som kun forstærkes yderligere af Vædderens opfarende pionerånd & Vædderens hersker Mars, som er en del af dette Fuldmåne-mønster, da han står i konjunktion med Solen i Vægten.

• Der er mange indsigter, erkendelser, idéer, forestillinger & strukturer, der er blevet synlige for os på det seneste, samt hvor vi bør handle på dem & ændre vores udgangspunkt, fordi de hverken er gavnlige for os selv eller andre. Men det er hårdt at stå i & det kan for tiden godt lidt føles som at få en kold spand vand smidt i hovedet eller som om, at alle dominobrikkerne vælter på engang. Og er du en af dem, hvor det føles som om, at alle bolde er oppe i luften, så husk, at du ikke behøver gribe alle på én gang & at de alle sammen lander et sted, på et tidspunkt.

• Nymånen for 14 dage siden var en temperatur på, hvor langt vi var kommet i dette års proces — & jeg ved ikke med jer, men det er som om at alle de opgaver, projekter & idéer, der gerne ville udfolde sig i 2021, på en eller anden måde har sat farten op, som om de VIL nå at blive afviklet før årsskiftet & de derfor bare presser sig på. Dem, der under Nymånen sagde jatak til at smide alt overbord, sige nej til alt det, der ikke er ét stort, rungende JA & læne sig ind i blind tillid til, at kun det der kan flyde selv, er hvad der er værd at samle på, havde nok en helt ok, blid & fin nymåne forrige lørdag.

• Men de fleste andre har nok haft en liiidt anderledes oplevelse & det er ganske forståeligt. Vi står denne uge overfor en fuldbyrdelse, en illumination, en akkumulation – en oplysning af, hvem vi er, hvad vi ønsker & hvad vi skal sætte vores sejl imod for fremtiden. Selvom det hele stadig sitrer & rumsterer (og vil blive ved noget tid endnu) giver det mening at gøre holdt, ære vores proces, de mål vi har nået indtil videre (& der er bestemt nogen!) & de erkendelser vi har fået.

• Morgendagens Fuldmåne, der falder lige omkring kl. 17, står i Dyrekredsens første tegn, den selvstændige & selvtilstrækkelige Vædder. Her giver Månen os et friskt ego-pust midt i Vægtsæsonens blide, duale, kompromissøgende & coeksisterende univers. Det kan være befriende med et skud Vædderlynild til at bringe lidt fokus tilbage på egne ønsker & behov, så vi ikke går helt i tosomhedsopløsning i oktobers harmoniserende konsensusenergi!

• Månefaserne skaber altid et fokus på vores nære relationer samt vores indre & sociale liv; hvordan vores person, humør & tilpashed samspiller med vores omgivelser. Månen hersker over Familien, hjemmet & intime relationer & forstærker derfor også spændinger/kærlighed i dagene optil & under en fuldmåne.

• Når aksen, der skal balanceres i morgen står på Vædder/Vægt-aksen er det individ overfor det kollektive, det enkelte menneskes behov overfor gruppens eller parforholdets. Derfor vil der også komme ekstra fokus på ubalancer vedr disse områder. Under en Fuldmåne er intensiteten & intuitionen højnet & de ting, der almindeligvis ligger ubevidst kommer i fokus. Tematikker omkring at ofre sig for fællesskabet, give for meget, give for lidt, please, feje ind under gulvtæppet, skabe konflikt, være selvcentreret eller decideret tyrannisk vil med denne måne blusse op, især da Pluto skyder en god portion angst eller dominans ind i mixet.

• Denne Fuldmåne er præget af en lang række kvadrat-aspekter. Selve Måne-oppositions-aksen danner et T-kors med Underverden & den kommende sæsons hersker, Pluto. Fuldmånen forstærker altså både det Pluto●Sol-kvadrat vi har mærket nive den seneste uge, hvor vi bliver bedt om at skrælle os selv HELT ind til kernen & kun fokusere på det væsentlige — men også Pluto●Mars, der står eksakt på fredag viser os hvor vi føler os domineret, fanget, hæmmet, frustrerede, angst & har behov for at kontrollere os selv (eller vores omgivelser).

• Generelt er hævn, selvstændighed, angst, kontrol & dominans et tema for denne Fuldmåne — så er du parat til at gå på barrikaderne & brænde skraldespande af for din ret til at sige nej, så er det ikke så overraskende endda — men jeg vil nu anbefale at vi alle besinder os indtil Fuldmånen er ovre. Noget er nødt til at forandres & en dybere transformation af vores Væsenskerne (Solen), vores måde at agere i verden på (Mars) samt vores dybere, forståelse af os selv & vores indre liv (Månen), må forvandle sig. Vi har evnerne & ressourcerne & selvom det er en Fuldmåne (& dermed en kulmination af en proces & en fejring) så falder den i tegnet for initiativ, handling & nye begyndelser.

• Især for alle kardinale tegn (Væddere, Vægte, Krebse & Stenbukke) kan man opleve et gennembrud mht stagneret energi, ophobede gamle følelser eller undertrykt vrede, da disse tegn alle vil blive aktiveret af kvadrater. Selvom denne Fuldmåne kan være voldsom & konfromterende vil den på sigt bringe lettelse — men HUSK at besind dig. Bliver du provokeret, svar eller handl IKKE i affekt. Vent til Månen er ovre & brug din fornuft.

• For ild & luftplaceringer (men især Løver, Vandbærere, Skytter & Tvillinger) vil denne Fuldmåne kunne opleves mere positiv & kreativ, da de aktiveres af sekstiler & trigoner. Disse tegn opmuntres til at tage handlekraftigheden på sig & i skabelsens navn gå efter deres ønsker, drømme & visioner. Energien i denne Fuldmåne kan være det helt rigtige skub i fht at komme ud over rampen.

• For jord & vandplaceringer (men især Fisk, Jomfruer, Tyre & Skorpioner) kan denne Fuldmåne aktivere en slags hemmeligheder eller forsvindingspunkt, hvor man ikke rigtig kan se, hvad det er, der ulmer i horisonten. Disse blinde punkter vil dog afsløre sig selv løbende under Skorpionens sæson vi tager hul på i weekenden & bringe det manglende klarsyn & de potentielle svar, vi kan længes efter denne Fuldmåne.

..
..
Billedet er af Mikalojus Konstantinas Ciurlionis & hedder “The Sun”, 1907.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0