} Fuldmåne • Optakt {

[ Supermoon Fuldmåne i Vægten (Solen i Vædderen) 18° kl. 04.33, 8. april ]
• Vi nærmer os hastig årets største Supermoon — altså den Måne, der står Jorden aller nærmest i 2020 med “kun” 356,907 kms afstand. Mange af jer har sikkert kunnet mærke uroen fra Månens træk om natten allerede eller er blevet drillet af dens gyldne stråler henad morgentimerne? Den skaber da også kraftigere tidevand & lyser ca. 30% kraftigere end almindelige Fuldmåner.
• Denne Supermoon er den anden ud af 3 Super-Fuldmåner dette forår, mens vi til efteråret ser 3 Super-Nymåner — alt sammen i smuk symmetri her i 2020! & apropos det, så er den årlige Fuldmåne i Vægten i foråret også en Måne, der minder os om, at vi skal balancere aksen imellem Solen i Vædderen med fokus på individet & den inspirerede handlekraft — & vores forhold til den anden & hvordan vi spejler os selv i // møder denne anden.
• Dette er i års 4. Fuldmåne, der falder i d. 4. måned. Fuldmånen falder d. 8/4 2020 & danner dermed også en 8.8-kode. 4 er, som jeg skrev om for et par dage siden, Uranus’ tal & 8 er Saturns karmiske løfte om, at der må være balance for oven, såvel som for neden; As above, so below. 4 & 8 er de mest fysiske tal, men har to meget forskellige udtryk, hvorfor de ofte clasher lidt, når de står sammen — lidt ligesom Uranus, der har en udadvendt, lidt eksplosiv energi som gerne vi omvælte & forandre alt, mens Saturn, der har en sammentrækkende & begrænsende energi, som gerne vil præservere & bevare.
8’tallets karmiske cyklus & rundgang mimer også den evige balance, som Vægten stræber efter, hvorfor det er så fint, at Fuldmånen (i det mindste her i Europa) falder d. 8.4.2020.
• Denne Fuldmånes hersker er Venus, som har delt herskerskab over både Tyren & Vægten. Tyren, hvor Uranus pt står, mens Saturn pt. står i Uranus’ tegn; Vandbæreren. 44/8 er også en talkode vi ser massivt repræsenteret i 2020 (i de numerologiske årsrækker), der viser os noget omkring den karmiske oprydning vi pt står overfor; karmiske lektioner vi kollektivt skal rydde op i & transformere, hvis fysiske konsekvenser vi netop nu, ser resultaterne af. Hvor vores ønske om at bringe fremtiden ind i nutiden (Uranus), konflikter med vores bekvemmelighed & det søde liv (Tyren), samt de regler, strukturer & systemer, vi har bygger op omkring os (Saturn).
Vægten & Fuldmånen derimod, beder os om at tilgive & forsøge at balancere, mediere imellem disse to modsatrettede energier!
• Denne Fuldmåne, minder os om, at vi hver især som Individer (Vædderen) må balancere vores væsenskerne, for at være med til at stabilisere det kollektive — men at vi også i samarbejde med den anden (Vægten); vores partner, ven, nabo, konkurrent, fjende, mor, chef, etc. må skabe en balance imellem at give & at modtage — ligesom aspektet mellem Mars & Venus jeg skrev om for 5 opslag siden — der viser os, at livet er en balance imellem at give & at tage, at handle & at hvile, at transformere & at acceptere.
• En oplagt måde man kan hylde Fuldmånen på i nat er at skrive en lang række ønsker ned (Venus i Tvillingen); ting man vil heale, ting man vi frigive & ting man er dybt taknemmelig for at man har i sit liv. Det er oplagt at takke ModerJord & al hendes livsenergi — helt i Venus & Vægtens ånd! Vi mennesker er ikke her for Jorden for at udbytte & hærge den & hinanden (umoden Mars), men for at leve i fred & harmoni med den & hinanden — & modtage dens overflod & gaver (moden Venus).
• Når alt er skrevet ned vil det være oplagt at gå en måneskinstur & finde et godt & smukt sted man kan begrave sin ønske/taknemmeligheds-liste. At sende offergaver til Moderjord i nat eller i morgen; smukke sten, muslingeskaller, frugter, perler (af et naturmateriale), blomster, røgelse eller lign eller holde en lille taknemmeligheds andagt i en solstråle i morgen er en fin måde at søge en egen indre balance, samtidig med at man søger samhørighed med Solen, Månen & Moderjord!
• Man kan også de kommende dage rette sit fokus imod forskønnelses-aktiviteter for at ære Vægtens ønske om harmoni, balance & skønhed. Det vil være oplagt at rydde ud, rykke rundt & slippe ting, der ikke giver en glæde eller følelsen af overflod & skønhed, når man kigger på det. Er du klar til at slippe ting, husk da at takke dem for hvor godt de har tjent dig & send dem videre i cyklussen — sælg, videregiv, forær, byt eller aflever til Røde Kors, etc.
God fornøjelse & nyd den smukke, Lyserøde Supermoon!
..
..
Begge billeder er egne.
Ovenfor er denne Vægtfuldmåne portrætteret ud af mit ene køkkenvindue.
Nedenfor er hjemmefarvet stof — farvet med avocadosten & -skræller — i anledning af den lyserøde måne & med et intentionelt ønske om at invitere forskønnelse & fornyelse ind i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0