} Fuldmåne • Optakt {

[ Fuldmåne: Månen i Vandbæreren 1° — Solen i Løven 1°, 24. juli kl. 04.36 ]

• I nat har vi Fuldmåne i Vandbærerens kollektivistiske, fremskridtsdrevne & menneskekærlige tegn. Solen står i Løven, tegnet for livsglæde, kreativitet & selvkærlighed & Månen står altså direkte overfor.

• Egentlig er det jo først i morgen tidlig, d. 24, at vi har denne kulmination, men mere følsomme sjæle, har nok kunnet mærke det tiltagende træk Månen har i os allerede her til aften (og måske endda de foregående nætter) — & selvom dagen i morgen også vil bære præget af denne Fuldmåne, vil energien her atter være blevet blidere igen.

• Det sjove ved denne Fuldmåne er, at det er den første ud af to Fuldmåner i træk i Vandbærerens tegn — hvilket gør denne Måne til en Blue Moon. Du kender måske udtrykket once in a Blue Moon, når noget sker meget sjældent. Men egentlig er denne type Blå Måne ikke så sjælden endda (der findes to slags, den anden er mere ualmindelig). Det hænder oftest på år, der har 13 Fuldmåner. Denne type Blue Moon er den 3. Fuldmåne ud af 4 på en sæson (3 måneder), hvor der jo almindeligvis kun er én Fuldmåne pr måned/tegn.

• Men det korte & det lange er, at vi i år altså har to Fuldmåner i Vandbæreren — som en understregelse af det store fokus, vi har haft på Vandbærer-temaer, der har domineret siden begyndelsen af 2020. & hvor giver det dog god mening nu hvor vi er på vej ind i Vandbærerens tidsalder! Ja, faktisk befinder vi os netop i den slipstrøm, som Den Gamle Verdens afslutning trækker os igennem før vi ‘fødes’ ud i Den Nye Verden — dén, der vil rejse sig i det fællesmenneskeliges navn, hvordan det så end kommer til at se ud. Det spændende er her, at netop denne nye Verden er du & jeg med til at skabe på aftener som denne med vores ønsker & visioner for os selv & andre. Så hvad ønsker vi os? Hvordan skal fremtiden se ud for individer som om om 25, 50, 100 eller 200 år? Det spørger Vandbæreren & Løven os om i nat.

• Og hvis vi lige skal opsummere vandbærer-temaerne:
2020 var et 4’er år (2+0+2+0=4), Uranus’ tal, Vandbærerens hersker, der varslede store forandringer for os kollektivt (og det skal jeg da love for, at vi fik!). Dertil er 2021 et 5’er år, der fokuserer på bevægelse, vekselvirkning, frihed & forandringer — & især de sidste to værdier er lige i Uranus & Vandbærerens ånd. I tilgift så vi også en stor samling planeter i Vandbæreren i foråret lige i kølvandet på Saturn●Jupiter-konjunktion i december sidste år — også i Vandbærerens 0° — som faktisk varslede denne overgangs-tunel vi pt befinder os i. (Jeg skriver mere om denne tunnel en dag snarligt, det lover jeg). Og hvor spændende er det ikke, at de mødtes næsten lige dér, hvor denne første Fuldmåne finder sted? Her giver det mening at spørge sig selv, om du oplevede noget omkring 21. december sidste år, som du disse dage ser i et nyt & andet lys? Man kan sige, at det vi oplevede blive igangsat kollektivt dengang, ser vi nu i et mere personligt & dybtfølt perspektiv, hvor vi på vores individuelle plan, kan integrere & forvandle det under energien fra nattens Fuldmåne.

• Med Solen i Løven & Månen i Vandbæreren har vi altså en spændingsakse imellem at have et kærligt fokus på gruppen (Månen) & et kærligt fokus på os selv (Solen). De erfaringer vi kollektivt så i vinters, skal formidles ud igennem os hver især som individuelle personer nu.

• Der kan være temaer omkring at balancere sin egen individuelle rolle overfor gruppen — & friheden (Vandbæreren) til at udtrykke (Løven) sit eget unikke (Vandbæreren) væsen, præcis som man er (Løven). Det handler om at ære vores sande autentiske selv & balancere det overfor at navigere fornuftigt, ansvarlig & næstekærligt i verden sammen med andre. Hvor kunne vi kollektivt godt give mere plads til det enkelte unikke menneske & dets personlige udtryks form? & hvor kunne vi godt tillade normaliteten & de bredere masser at være lidt mere divers & mangefacetteret?

• Vi inviteres nu til at frigøre os fra snærende overbevisninger, egoets drift & byde de sociale forandringer velkommen — hvordan skal vi interagere? Socialisere? Danne par, danse, lege, møde nye mennesker i fremtiden? Hvordan skal vi udfolde os mere frit sammen, med fokus på det enkelte individs frihed, men samtidig også skabe mere plads i fællesskabet til alle mennesker & vores hver isærs originalitet? Med Vandbærerens fællesskabsfølelse føler vi os kaldet til aktivt at deltage i livet omkring os med vores Løvehjerter & gå på barrikaderne for social retfærdighed, frihed, lighed, værdighed & kærlighed til alle — og ikke mindst retten til at eje sig selv & selv bestemme, hvordan man vil se ud & hvordan man (for eksempel) vil gå klædt.

• Både Solen & Månen står i 1° i nat og danner dermed endnu en 11- manifestationsportal (hvilket er spændende lige op til Lions-gate d. 8/8 — opslag følger), hvor vi kan invitere nye ting ind i vores liv – så ønsker du at anlægge en ny retning er disse dage oplagte. & jo mere denne vej både tjener os selv & fællesskabet desto mere medvind vil vi have. Så hvor længes du efter at udfolde dig selv noget mere, brede dine vinger ud, holde op med at gøre dig lille? Fyld din plads ud, brøler Løven!

• Så hvor kan du træde frem i Verden & invitere & inspirere andre til at gøre det samme? Hvor kan du skinne med dit indre liv lys ud på andre & transformere dine omgivelser igennem næstekærlig selvkærlighed? Den mest stille revolution er selvkærlighedens — & den om nogen forstår Løven sig på. Det der fejlagtigt kan mistolkes som selvglad selvhævdelse hos Løven er i virkeligheden en helt naturlig, selvkærlig selvnydelse. Giv kapitalismen & patriarkatet fingeren & elsk dig selv hårdnakket, uden omsvøb eller undskyldninger!

• Som sagt er det en spændende Fuldmåne. Den er ikke kun en Blue Moon, men i år falder den også just som Løvens Portal (Lions Gate) begynder & bliver dermed et startskud til den årlige hjerteåbnende port, der står på sit højeste d. 8/8 den samme dag vi har Nymån i Løven i år! Vores kosmiske kærligheds-download falder altså i år sammen med opgraderingen & resettet af vores hjertes modtagelighed & følelsen af enhed. For at styrke vores kollektive bevidsthed, næste- (& selv)kærlighed & åndelige klarsyn — & vise os vej mht hvordan vi sam-skaber vores oplevelse her på Jorden.

• Denne Fuldmåne er altså en slags fejring af al den kærlighed, der allerede eksisterer i & omkring os — og en kulmination på Nymånen i Vandbæreren fra d. 11. feb i år (så hvis du satte intentioner dengang, kan det være sjovt at se tilbage og undersøge om dine ønsker har taget form — kan du ikke huske, hvad der skete under den måne, kan du læse det her: } Nymåne • Optakt { & her: } Nymåne • i • Vandbæreren { ). Bemærk i øvrigt numerologien her: 11. februar stod Nymånen i Vandbæreren i 23° (den højeste mest beskyttede & velsignede vibration af alle i numerologien) & i dag, d. 23.juli står Fuldmånen — kulmination #1 på denne Nymåne i 1° & danner dermed 11 med Solen & Månen i hver deres 1°. 11 er et mestertal, der viser os, at vi er på rette vej, at vi er holdt & guidet & at manifestationer eller ting, vi ønsker os er på vej ind i vores liv. Man kunne sige at stjernerne her siger: Hold ud, gode ting kommer! Elsk dig selv & husk at være taknemmelig for alle de gode ting vi har, så skal al lykke nok komme.

• Der er dog også et aspektmønster på himlen, der skaber en del ensomhed eller irritation i dag (især på det personlige plan) — for som sædvanlig bliver vi spurgt om vi nyder kontrasten i tilværelsen her på planeten Jorden. Det er en slags invitation til at træde ind i et bevidst VALG & agere ud fra vores indre kærlige lys i stedet for at lade os rive med af ulykke, nød & dårligdom (som der selvfølgelig også findes alle dage).

• Dette aspektmønster er “irritationens rektangel” eller klemmen. To oppositioner bundet sammen af to inkonjunktioner. Venus●Jupiter i opposition & Solen●Månen i opposition bundet sammen af Venus i inkonjunktion til Månen & Solen i inkonjunktion til Jupiter. Disse forbindelser kan som sagt skabe en følelse af længsel efter at forbinde sig til andre — især ens partner (hvis man har en), som man ikke føler kan forstå én — eller måske endda længslen efter en partner, der kan.

• De afsondrings-temaer eller manglende følelser af at høre til, være elsket & tilvalgt, kan stamme fra vores tidlige barndom & de tilknytningsmønstre, vi udviklede der. Især dem, der er relateret til vores mor. At adressere uforløste tematikker omkring tidlig tilknytning, kan skabe dyb healing & selvkærlighed nu & vil være en måde at vende dette mønster til noget positivt på. Så føler vi inderst inde at vi fortjener at blive elsket? Hvis ikke, så er det den torn vi skal rive ud i nat. Her kan friskrivning være en fin måde at få det hele ud på. Merkur står stadig i Krebsen & kan bruges til at undersøge & udtrykke alle de sårede sider & dybe følelser vi har omkring tidlig barndom, familie & tilknytning. Det er nemlig i Urmoderens tegn, at alle vores sårede indre barn-følelser & vores mor-sår, hvis vi har et, ligger.

• Oplever man ikke en sorg over en mangel i relationen til ens mor, kan ulykken komme til udtryk en anden vej, nemlig igennem et stort behov for at blive set, anerkendt, værdsat & respekteret (en anden måde at føle sig vigtig på. Her er ikke det ikke hjemmets kampplads, dramaet udspiller sig på, men arbejdspladsens). Solens inkonjunktion til Jupiter kan udtrykkes som en ærgerrig længsel efter succes. Vi kan knokle på eller presse på. Vi kan brændende ønske at nå et bestemt mål eller generelt bare opleve en smule succes. Vi kan aktivt forvandle inkonjunktionens energi, hvis vi tør gå ind i den & tage ejerskab over den. Spiller vi højt & flot spil, kan vi optræde heldige med Jupiters charme & usandsynlige sammenfald. Men Højt at flyve, dybt at falde er dog et ordsprog, der giver mening her, for vi kan i samme ombæring også kamme over i at overgøre alting. Det er bagsiden af Venus i opposition til Jupiter, der egentlig er en heldig forbindelse, men som let bliver nydelse, overflod eller vækst i en ekstrem form, der ikke kan indskrænkes eller kontrolleres. Vi kan også få lyst til at kaste os ud i livet, gøre noget nyt, spændende eller måske noget lidt farligt. Nogle vil også have tanker omkring, at der må være andet & mere til livet end den kedelige, dagligdags trummerum, der er.

• Alt i alt kan vi tage ejerskab over os selv & livet nu — vi kan fokusere på vores virke, vores ønsker & vores vordende selvkærlighed. Eller vi kan kaste os ud i dumdristige eller måske endda dumme gerninger, bare for at få lidt spænding i livet. & i grunden er det jo bare os, der bestemmer, hvad der bringer spænding & hvad, der er en forlængelse af det kedelige, forpligtende hverdagstyranni. Valget er vores, så hvad vælger du? Er du magikeren, der opfylder sine egne ønsker & selv fylder sit glas op (halvt tomt eller halvt fuldt?) — eller er du bonden, der er trælbundet til sin slægts skæbne, der måbende kigger på? Valget er altid vores — selvom ingen selvfølgelig siger at det kommer let. Men hvorfor skulle det også det? Det ville jo være kedeligt 😉

..
..
Billedet er af N. C. Wyeth (1882-1945) & hedder “The Astrologer emptied the whole of the bowl into the bottle”, 1916.

Himlen i skrivende stund. Månen står i konjunktion med Pluto her til aften, så hvis man føler sig særligt træt, mast eller i det hele taget bare dybt — nede, inde eller i forvandling, så giver det god mening. Denne Måne har en ganske forvandlende potentiale på det personlige plan.
Fuldmånen står eksakt Fuld lige inden Solopgang, hvilket vil sige, at hun skinner aller kraftigst lige over horisonten inden hun går ned. Vi får altså en rigtig herlig klar & skinnende Fuldmåne nat i nat…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0