} Fuldmåne • i • Vandbæreren #2 {

[ Fuldmåne: Månen i Vandbæreren 29° — Solen i Løven 29°, 22. august kl. 14.02 ]

• Handlede den første Fuldmåne i Vandbæreren for 29 dage siden & individets forhold til gruppen & vores evne til at relatere til andre igennem en strålende selvkærlighed. Så handler denne Fuldmåne om gruppen, gruppedynamikker, vores evne til at overgive os & indgå i dem.

• Jupiter stod i konjunktion med Månen ganske få timer før den eksakte Fuldmåne & understregede et visionært tema for denne måne. Et ønske om glæde, etik, vækst & visdom, som vi kan tage med os ind i fremtiden; en visdom, der begynder inde i os & igennem vores personlige møde med verden & de kollektive tanker & bevægelser, der eksisterer her, da han under dette møde er retrograd. Fuldmånen i Vandbæreren beder os altid om at huske kærligheden til eksistensen, det kollektive & de evner vi sammen har til at skabe dygtig innovation & fremskridt. Vandbæreren ønsker det *optimale* af livet. Den ønsker at vi videreudvikler os, at vi forfiner os som art + vores evne til at eksistere fredeligt i store systemer, grupper & samfund. Den ønsker retfærdighed, lighed & broderskab for alt intelligent liv (i universet — men som minimum her på Jorden.

• Fuldmånen minder os om, at ganske vidst er vores livsudgangspunkt det enkelte individ, som vi fejrer, ser & ærer i Løven. Løven, der lader sit inspirerende lys skinne ud på verden & sine omgivelser. Men eksistensen har alle dage været understøttet af vores evne til at samarbejde, bygge systemer, byer, love & lighed. Intet menneske er en ø, selvom Løven på en dårlig dag kan tro det. Vi er alle gensidigt afhængig af hinanden & det ved Vandbæreren & minder os om, at vi må huske at respektere gruppen på lige vilkår med os selv. Men når det så er sagt, så ønsker Vandbæreren kun frie fællesskaber, hvor man kan eksistere & udfolde sig, som man *er*. Idéen om at hugge en hæl & klippe en tå for at være med i den seje hule tiltaler OVERHOVEDET ikke Vandbæreren, der straks ser sit snit i den kontekst til at gå sine egne originale veje & måske oprette en internat, hvor bortløbne katte. For dem kan man i det mindste regne med i al deres utilregnelighed. Intet fællesskab er ens integritet værd & det er nok et statement, som Vandbæreren & Løven er fuldstændig enige om.

..
..
Billedet er af Verne Dawson & hedder “Bon Voyage Matthew”, 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0