}FULDMÅNE • I • VÆGTEN II • pt. I{

Som nævnt har vi to fuldmåner i Vægten i år, den sidste på fredag! 
Almindeligvis har vi en nymåne (i det tegn, der passer til måneden) og en fuldmåne i modsatte tegn (ellers ville den ikke kunne være oplyst af Solen), men I år begunstiger Månen os altså med hele to fuldmåner i partnerskabets tegn, Vægten.
• Vægten; der koncentrerer sig om at afbalancere sine to vægtskåle; sit ”du og jeg”, os og alle de andre – der står overfor dyrekredsens selvsikre, uafhængige individ i form af Vædderen – oplyser med sit fuldmåne ansigt, de sider af os selv, hvor vi i vores Vædderoprør glemmer balancen. Selvom Vægten på sin egen facon kan være yderst stridslysten og påståelig (Det var ikke det, du sagde), så kan den også være ganske diplomatisk og se tingene fra flere sider – og det er ikke tilfældigt, at vægtens hus både indeholder vores ægteskab, partnerskaber men også vores fjender. Det er nemlig den polaritet, som Vægten forsøger at afbalancere.
• Denne Vægtfuldmåne er dog ret anderledes end den forrige. Den belyser beslutningstagning, samarbejde og handling. De fem forrige fuldmåner er alle faldet i 0°, men denne lander på den kritiske grad 29 og viser os, at en ny æra er begyndt. En æra af handling, manifestation og åndelig guidance. Merkur er endelig ude af sin skyggeperiode og bevæger sig ind i Vædderen i løbet af de næste par dage og med Venus, der snart følger trop, giver universet Vædderenergien ekstra momentum her på de sidste dage af sæsonen, så nu skal der handles! Beslutninger skal tages og der skal handles på dem! Dette skifte fra fiskens rolige drømmende og reflekterende natur til vædderens energiske temperament giver yderligere ustabilitet til Solen, der under fuldmånen (og et par dage frem) er i konjunktion med Uranus, der ganske vidst ligger lige 2° i Tyren, men altid er et ustadigt energibundt, der tvinger forandringer frem. Vi har altså Solen i Vædderen i konjunktion med ustyrlige Uranus i opposition til fuldmånen i Vægten. Denne næsten nervøse sitren, skal der skabes en balance til. Noget, der berører vægtens temaer, skal altså harmoniseres og fuldbyrdes. Og hvad er så det? tænker du måske.
• Vægten repræsenterer harmoni, skønhed, nydelse og fred – hvilke områder i dit liv har ikke disse egenskaber? Med denne fuldmåne bliver vi kaldt til opmærksomhed. Der vil måske foregå noget pendulering indtil du finder ud af, hvad det er du gerne vil have, men hav tålmodighed med dig selv, der kommer mere klarhed og ro med Tyresæsonen 🌸 (fortsættes i næste opslag, hvor jeg skriver lidt om storkvadranten der også finder sted under fuldmånen 🌕) kærligst Madame Petersen
..
..
Billedet er af ukendt kunstner fra pinterest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0