} Fuldmåne • i • Vægten II • pt. III {

• Denne Påskeuge bliver vi henvist til at handle, men også til at give os hen i tillid. Vi må have tillid til os selv, vores evner og at det hele nok skal gå; lad dig ikke slå ud af forsinkelser eller mindre besværligheder — det betyder ikke, at det vil mislykkes, bare at du skal give det hele lidt ekstra tillid. Værn om din uafhængighed, men handl ud fra dit hjerte. Disse to fuldmåner i Vægten er her for at minde os om, at vi skal huske at afbalancere vores åndelige//spirituelle og materielle//praktiske liv: Så harmonerer dit hjerte og din mission? Kan du stå inde for hvem du er?
• Nøglerne til at bryde ud af de gamle mønstre med storkvadranten er: 
At balancere Stenbukkens ansvarlighed, grænsesætning og sans for planlægning (så vi har en retning) med Vædderens smidighed og spontanitet (så vi om nødvendigt kan ændre eller justere kurs undervejs) med Vægtens visdom (til at formidle og manifestere, mens vi handler) og Krebsens kærlighed (til at vælge alt, hvad vi gør, med hjertet).
• Så hvem i dit liv, skal med på din videre rejse? Hvem er du her til at tjene og inspirere på din unikke livsvej? Og hvem er her for at inspirere dig tilbage? Hvad er i balance i dit liv og hvad skal du gøre en indsats for at afbalancere?
• For at vi kan bevæge os fremad, må vi være villige til at risikere alting, siger Pluto. Forandringerne efter denne Pluto, Saturn og Sydknude konjunktion vil indtræffe over de næste par år, men må indrømme, at jeg er helt blæst bagover af, hvor hårdt Pluto nogle gange skærer det gamle fra. Og symbolikken i at Notre Dame er brændt, er voldsom; Karmaapril, der bærer vibrationen 16/7, der fra Tarotten er kendt som the Tower (basically et brændende tårn) er vitterlig over os. Selvom jeg synes, det er sørgeligt med faldet af det historiske bygningsværk, må vi ikke glemme hvordan Kirken i århundreder holdt Europas befolkninger i åndeligt mørke (for ikke at tale om kvindeundertrykkelsen), og det ikoniske i at Europas måske mest berømte katedral brænder, som billede på et opgør med den strenge, kontrollerende patriark, er simpelthen for vild.
• Når det så er sagt, må vi også huske balancen: Balancen imellem Patriarken og Matriarken. Så selvom vi bryder med de gamle mønstre, skal vi huske ikke at tage det alt for bogstaveligt. Vi ønsker jo heller ikke bål og brænd i vore egne gader, hverken de indre eller de ydre.
• Nå, tilbage til dig ❤️ Hvis du oplever tvivl eller usikkerhed, er det netop et tegn på ubalance. Forsøg at handle på dine impulser og møde nuet i stedet for at hensygne i grublerier (fortiden) eller bekymringer (fremtiden). • Et andet tegn på ubalance er en af Vægtens skyggesider, nemlig uendelige og retningsløse diskussioner — både inde i dig selv eller med andre! Prøv at lægge mærke til om det optræder og hvis ja, hold øje med det; der er meget at lære her; om de andre såvel som dig selv. Du kan se på emnerne, hvem de inderst inde er og hvad det er de/du prøver at skjule, løbe fra, undgå eller udskamme.
• En nem måde man kan afbalancere sine ubalancer på er at grine! Humor, latter og ubekymret sjov vil hjælpe dig med at afspænde og frigive eventuelle negative følelser. Og hvis du føler dig ængstelig, kan det især hjælpe at nære de kærlige relationer i dit liv. Sjæleforbindelser er meget vigtige, så pas godt på dem. Og generelt, lad dig inspirere, sanse og nyde på bedste vægtmanér. Engager dig helst kun i frie relationer, der er valgt af kærlighed – ikke dem af nød eller ensomhed.
• Slip båndende, mærk friheden og hav tillid. Du kan med ro sætte din frygt, skyld, skam og pleasertendenser fri, siger Fuldmånen i vægten. Du behøver dem nemlig ikke mere, for du er god og rigtig og fin og meget velkommen her på jorden, præcis lige som du er (Det budskab forandrer sig ikke) ❤️
God Påske 🌕💛
Må vi alle genopstå med fornyet livslyst og -glæde,
Aller kærligst Madame Petersen
..
..
Billedet er af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0