} Fuldmåne • i • Vægten II • pt. II {

FULDMÅNE • I • VÆGTEN SAMT GRAND CROSS mellem SOL, MÅNE, NORDKNUDE OG SATURN/PLUTO.

• Som beskrevet i forrige opslag, kalder denne fuldmåne os til handling. Storkvadranten, som i dette tilfælde også er et ‘grand cross’ er i alle de kardinale tegn og konsekvenserne heraf er, at vi vågner op til styrke, kraft og lederskab. Det der (mere eller mindre skjult) blev igangsat af oppositionen mellem den tiltagende krebsemåne//nordknuden i opposition til Saturn//Pluto//sydknuden, kommer frem i lyset nu med fuldmånen (illumination; med sørgmodighed vil jeg fremhæve branden i Notre Dame som et eksempel på en gammel struktur, der må bøje sig ⌛🔥💧).
• Vi har, udover polen imellem individets forhold til sig selv (Solen i Vædderen) og vores forhold til andre (Månen i Vægten), en polaritet imellem den strenge patriark; kontrollen, strukturen, det hårde arbejde, ansvarligheden og magtudøvelsen (Pluto/Saturn i Stenbukken) med andre ord: fortiden; det vi allerede har oplevet og gjort os erfaringer med(Sydknuden) — overfor Matriarken; omfavnelsen af verden igennem kærlighed, næring, nærhed, fortrolighed, indre værdier. Folk længes efter en ny forbindelse – en forbindelse, der går dybere! Vi længes efter nærvær, ægthed, kærlighed og handlinger, der er i harmoni med vores sjæl – og (heldigvis!) det vi bevæger os hen imod (Nordknuden i Krebsen).
• Disse fire poler danner et helt nyt billede af vores fremtid, som vi hver især skal vende os imod og justere.
• Vi bliver altså bedt om at være tro imod os selv og balancere disse to polariteter inde i os, men også i vores omgivelser! Pluto er altid en game changer, der transformerer alt igennem ‘døden’ (hvad der ikke kan stå selv, må falde); han dekonstruerer, dissekerer og skærer alt det overflødige fra! Når han så yderligere står i Stenbukken, bliver vi bedt om at kigge på vores forhold til lederskab/magtforhold; han forlanger et nyt syn på de emner, han belyser, og lader gerne vores opfattelser smuldre, for at vi på ny kan rekonstruere og genopbygge vores idéer. Han peger på (sammen med Vægtmånen) at det er på tide at forandre de dynamikker, der hersker.
• Om du så skal gå efter en ny karriere, et nyt parforhold eller bare generelt skal re-visualisere hele dit liv, finder du ud af ❤️ hvad der gør sig gældende, er, at vi skal forandre vores forhold til strukturer og gøre op med vores tendenser til gensidig afhængighed — i vores kærlighedsliv, arbejdsliv og vores relation til samfundet. • Solen og Månen i 29° minder os om, at det er en overgang vi står i (vi står liiige på tærsklen til Tyresæsonen), men noget må ændres før vi kan træde ind. Vi skal gå fra en frygtstyret virkelighed til en tillidsfuld en. Fra en virkelighed, der kræver kontrol, grænser, magtudøvelse — til en tillidsfuld, kærlig, optimistisk, spontan, frygtfri tilgang. Ændre vores økonomiske, kærlighedsmæssige, anerkendelses-afhængige forhold til nogle frie, tilvalgte og frivillige relationer. Jeg er klar over, at denne storkvadrant ikke lokker en specielt meget til at overgive kontrollen, men vi har egentlig ikke noget valg: Vores verden er blevet så snærende, at vi er nødt til at bryde fri. De gamle former tjener os vitterlig ikke længere. Hverken som individer eller som fællesskab. Du bliver simpelthen henvist af universet til at handle. (Nøglerne til det kommer i næste opslag i morgen).
Godnat, Kærligst Madame Petersen 🙏❤️🌙
. .
. .
Billedet er fra “Celestial Harmonia Macrocosmica” af Andreas Cellarius. Plate 3, detalje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0