} Fuldmåne • i • Vædderen • pt. II {

[ Solen i 27° i Vægten i opposition til Månen i 27° i Vædderen, 20. oktober kl. 16.56 ]

• Denne tegn-akse kaldes for relations-aksen & viser os der hvor vores forhold til os selv, skal afstemmes med vores forhold til *alle* andre i vores 1-1-relationer. Vi skal med andre ord lære at forbinde Vægtens harmoni med Vædderens selvstændige, pionerånd.

• Selvom Vædderens skygger kan være den eksplosive, selvcentrerede egoist, viser den os også, at vi har al den energi & vilje vi nogensinde kunne have brug for; med Vædderen kan vi være vores egen beskytter, forsøger, kriger, leder & elsker! Vi behøver ikke kigge efter noget fællesskab; vi behøver ikke gøre eller være ligesom alle de andre. Vi må gerne være os, stå på vores ret & ære vores egne grænser & behov (hvilket kan være svært under Vægtens høflige energi).

• SÅ hvis du har krise i dit parforhold eller partnerskab er der her muligheder for transformation med forløsning, glæde & vækst til følge. Så har jeres fælles skib knaget en smule på det sidste, vid at der er lys for enden. Enten i form af nyvunden (& nødvendig) frihed eller katarsis & forsoning igennem blidhed, sårbarhed & ærlighed — eller igennem at gå på barrikaderne sammen & slås for det I har kært — enten med hinanden eller imod en fælles modstander!

..
..
Billedet er af Stanislaw Maslowski (1853-1926) & hedder “Moonrise”, 1884.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0