} Fuldmåne • i • Tyren • pt. II {

[ Solen i 8° i Skorpionen & Månen (i konjunktion med Uranus) i 8° i Tyren kl. 15.47 ]

• Vi kan med Samhain lade vores gamle skygger & personaer vandre til underverdenen. Vi kan rejse os fra de døde & kaste lys over det usagte, ukendte, ubevidste. Vi kan forvandle os, leve frit som dem vi er — hvis vi tør! 2020 ekkoer denne transformation: 4tallet, der markerer det mest fysiske af alt: de fire dimensioner, de fire verdenshjørner, årstider, aldre, kvadranter i horoskopet, etc — samt 20, hvis blidhed & monumentale skaberkraft giver os åndeligt klarsyn, samarbejde, højnet bevidsthed, næstekærlighed & tillid — en kollektiv bevidsthed på hele kloden om, at vi alle er små brudstykker af den samme, uendelige højere bevidsthed — universet, det åndelige kollektive eller måske endda Gud — hvad end vi foretrækker.

• Tyre/Skorpion-aksen handler om sansning, værdier & ressourcer. Tyren varetager egne sanseoplevelser, egne værdier & egne ressourcer, mens Skorpionen varetager andres. Vi har et fokus på *selv*, hvor Månen står & os *selv, i fht andre*, der hvor Solen står. Tyren er Venusstyret & Skorpionen er Pluto/Marsstyret. Vi har derved polariteten imellem det maskuline & det feminine princip, der skal balanceres i nat & de kommende dage.

• Pt er vi på et ridt ned igennem Skorpionens dybdepsykologiske rige, som understreges af Merkur Rx, der har stået i tegnet i en rum tid, men nu befinder sig i Vægten. Under Skorpionens sæson afdækker vi alle de ting, vi i løbet af et menneskeliv (på det personlige plan) har gemt væk i psykens mange hemmelige skuffer & alle de ting, vi som menneskehed har undertrykt, lidt, pådraget os eller påført andre (på det kollektive plan). & der er meget oprydning, som vi kan se! Hele denne transformationsproces vi tålmodigt har trasket igennem begyndte allerede ved TyreFuldmånen sidste år! Vi så det hele sat på spidsen 12. januar & mærker nu oprydnings- og omformningsarbejdet dette efterår — inden Saturn & Jupiter følges ad over tærsklen til Den Ny Tid 21. december (bemærk igen, hvordan 12 spejles i den mere modne vibration 21 — læs evt mere om disse to tal & deres forbindelse ved at følge taggene nederst).

• Mars står i hårdt aspekt til Pluto (aftagende), der insisterer på at vi transformerer vores tilgange, temperament & handlemåder & Venus står i blødt aspekt til Saturn (aftagende), som handler om at vores ambitioner, evne til at tage ejerskab over vores processer, evner & selvværd.

• Solen er både i konjunktion med Merkur (vores bevidste sind) & i opposition til (Månen &) Uranus (oprøret & det højere intellekt), og danner både kvintilens kreative aspekt til Jupiter (vores erkendelse) & Pluto (vores overlevelsesdrift) under dette Fuldmånedøgn. Alt er altså oppe til revurdering & Fuldmånen skinner sit stærke & sælsomme lys på alt, hvad der før henlå i os i mørke!

• Der er meget fokus på Tyrens tilgange dette år, både pga Uranus’ visit i tegnet & så det markante Uranus●Saturn-kvadrat, der vil påvirke os de kommende 2 år.

• Venus står stadig i positivt aspekt til Saturn (det har hun gjort den seneste uge) under Fuldmånen, hvilket forstærker hendes indflydelse og minder os om, at alt — selv de mest vanvittige fremtidsdrømme — er opnåelige, tør vi kaste os ud i det & påtage os det ansvar & den modenhed, der følger med.

..
..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0