} Fuldmåne • i • Stenbukken {

[ Solen i Krebsen i 3° i opposition til Månen i Stenbukken i 3°, 24. juni kl. 20.39 ]

• Her til aften står Månen fuld i Dyrekredsens sidste Jordtegn, Stenbukken, mens Solen står stik modsat i den blide & temperamentsfulde Krebs; det familieorienterede & omsorgsfulde kardinale tegn, der med sin oceaniske styrke & mystik repræsenterer urmoderen (og den nye verdensorden).

• Stenbukken er den gamle, stædige patriark, der ønsker at sætte dagsordenen, i opposition til Krebsen; Moderen, den kærlige, nærende, indlevende beskytter. Begge tegn er kardinale, dvs ønsker & evner at skabe en bevægelse imod deres mål. Stenbukken ærer struktur, disciplin, tid & begrænsninger, mens Krebsen ærer det indre, det tidsløse, kærlighed til det/de nære & vores minder.

• Denne Fuldmåne, minder os om, at vores emotionelle forhold & egne indre, måske umodne følelser (Krebsen) må balanceres i fht vores væsenskerne, for at være med til at stabilisere hvordan vi praktisk virker i vores hverdag & arbejdsliv — men at vi også skal huske, at alt her i livet ikke handler om at krydse ting af en checkliste, ordne, opnå, indsamle diplomer & eksamensbeviser samt præstere (Stenbukken); men at livet handler om både at kunne arbejde dedikeret, når man er på job & kunne slappe af & være med sine følelser, når man har fri — hvad end det så er i vores offentlige eller private liv, vi skal yde eller nyde lidt ekstra.

• Det giver med andre ord mening de kommende dage at danne sig et overblik over vores milepæle & de resultater vi har opnået indtil videre i 2021. I kølvandet på midsommer, hvor I måske fulgte mit forslag & nedfældede 3 x 3 ting I havde opnået, I var taknemmelige for & som I ønskede jer — så er det nu vi skal fejre vores succeser. Denne Måne brobygger imellem vores drømme & dét der gør dem virkelige, så det giver mening at fortsætte ned af samme sti, hvis vi oplever medvind & resultater. Er man mere tøvende omkring sin vej, vil denne Fuldmåne invitere dig til at finde en anden mere konstruktiv sti — Venus tilfredshed & nydelse (eller mangel på samme) vil være en god guide disse dage, da hun vil give os ren besked om, hvorvidt vi ærer & respekterer vores egen værdighed. Her er en nøgle, hvilke motiver vi egentlig er drevet af: Er det vores egen lyst, naturlige voksne ansvarlighed & ambition? Eller er det et barnligt behov for anerkendelse, at blive elsket eller passe ind? Denne Måne ønsker selvfølgelig for os, at vi vælger en moden, bevidst & afklaret tilgang til vores liv & det vi gør i det.

• Denne Månes herskes af Saturn, Stenbukkens hersker, som disse dage netop står i opposition til Mars i Løven (vores handleevne & ærgerrighed, der er motiveret af at blive set & anerkendt), der også står i kvadrat til Uranus. Saturn●Uranus kvadratet vi så eksakt d. 15. juni bliver altså genaktiveret nu & viser os atter, at vi har (endnu) en balance at søge imellem fortidens stædige strukturer // overbevisninger & fremtidens finurlige nybrud — eller vores forpligtelser, frygte & begrænsninger overfor vores frihedstrang, forhåbninger & drømme. Vi får vist hvor vores ønske om at bringe fremtiden ind i nutiden (Uranus // Vandbæreren), konflikter med vores bekvemmelighed & det søde liv (Tyren), samt de regler, strukturer & systemer, vi har bygger op omkring os (Saturn).

• Udover at Saturn er nattens Månehersker, så ser vi også en anden spøjs ting: det mest eksakte aspekt på himlen farver yderligere Månen på to måder: Venus & Pluto står i deres årlige opposition i dag — & Venus hersker over Tyren, hvor Uranus pt står, mens Saturn pt. står i Uranus’ tegn; Vandbæreren. Der er altså også et stort værdimæssigt tema aktivt netop nu. Et tema, der udfolder sig omkring vores egen frie vilje & muligheden for at være os selv & udfolde sig frit uden snærende bånd (Pluto) (men mere om det i opslaget om Venus●Pluto, der følger).

..
..
Billedet er af Boris Smirnov-Rusetsky (1905-1993) & hedder “Abode of Light”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0