} Fra • Tyrehale • til • tyve • tusind • tanker {

• Vi står nu i det sidste døgn af Tyrens sæson for i år. Det har været en intens en af slagsen, & måske har vi ikke fået slappet helt så meget af & nydt os selv & livet, som vi måske godt kunne have ønsket os. Almindeligvis er dette en lun, kærlig årstid, hvor vi ser den begyndende Sommer snige sig ind på os; alt springer ud, dufte, smage, lyde & kropslige sansninger bliver atter bragt til live efter vinterens lange dvale: vi mærker vinden i vores hår, havets salt på vores hud & Solens varme stråler.
• I år har dog været en noget anden historie, for det første er intet som det plejer pga Covid-19, for det andet har vejret været koldt & martsagtigt de sidste 2 uger & for at det ikke er nok, har Tyrens hersker Venus været ganske plaget af sin 2-årlige kvadrat til Neptun, hvis første møde i år strækker sig over næsten 3,5 måned (dog med en pause på 44 dage henover juni/juli).
• Det er usædvanligt, at vi har sådan et langt sejt træk med demaskering af vores (sårede) selvværd & mest sårbare sider. Det tjener imidlertid det store billede & for at nå ind til kernen & kunne leve i større fred & fordragelighed med hinanden (som 2020 har lovet os; dyb transformation & kærlig sameksistens), er vi nødt til at undersøge vores egne sårede ego’er & følelser. Det er ikke den Tyresæson, vi måske havde drømt om, men det var vigtigt at mærke den sanselige, venusianske kærlighed, før vi drager ind i Sommerens mere følelsesladede & højstemte tegn. Tyresæsonen næste år blive heldigvis lidt sjovere (& mere Tyreagtig med 4 planeter i tegnet), selvom at vi nok kollektivt må indstille os på, at Saturn & Pluto vil kræve meget modenhed, ansvarlighed & transformationsvillighed af os de kommende år især under Tyrens & Skorpionens sæsoner — & det sidste er jo som bekendt ikke Tyrens største spidskompetence.
..
• Fra i morgen 15.37 skifter Solen altså tegn fra Tyrens faste jord til Tvillingens bevægelige luft — & vi kan nok berede os på et kraftfuldt skift, der vil sætte tusindvis af tanker igang. Med Venus retrograd i dette tegn, Merkur samt den Nordlige Måneknude, vil vi opleve en gedigen Tvillingeenergi, hvor tankerne, mundene & diskussionslysten måske løber af med en (Vi har allerede taget hul på den herhjemme🙈) — det er dog heldigvis en meget sjov, festlig & uhøjtidelige energi, hvor man let kan grine sig ud af en konflikt eller lege sig til aftensmaden. Når Solen står i Tvillingen er vi oftest bedre til at sige pyt, trække på skulderen & smilebåndet og ikke tage det så tungt at suppegryden endte midt på køkkengulvet med bunden opad — & det er nok meget godt, da den hvirvlende Tvillingeenergi gør os lidt mere diffuse, omskiftelige, nysgerrige & sågar klovnede.
• Dette kan dog også opfattes som om man er fraværende, useriøs eller utilregnelig, hvilket bestemt ikke er sandheden; Tvillingen smeder nemlig gerne med 20 jern i ilden ad gange — også selvom andre ikke kan hitte hoved & hale i deres projekter eller disses orden. Inspirationen, dataindsamlingen & idéerne flyder, og så gør det ikke så meget om nogle af jernene brænder på & bliver til tindrende stjernekastere — så længe alle impulser bliver formidlet & udtrykt i øjeblikket, så er det godt: Hvor der handles, der spildes!
• Så bered jer på tusind tanker, idéer & projekter, der bliver påbegyndt, men også at halvdelen af dem ikke nødvendigvis bliver gjort færdige (med mindre man er virkelig stædig). Det er dog ikke meningen, at man skal pine sig selv med at tvinge sig igennem sine påhit den kommende måned, men derimod lade sig inspirere af sin nysgerrighed & lade sin lyst lede en, derhen hvor fantasien & inspirationen flyder. At forpligte sig til langsigtede projekter er altså ikke så favoriseret… men det er at brainstorme, produktudvikle, skrive blogindlæg, udkast til kapitler i ens kommende bog, lege med digte, noter, tekstudsnit, typografi, mm. tilgengæld!
• Have fun & husk en notesbog ved siden af sengen; idéerne kommer i lind strøm, når det bedst passer dem!
..
..
Pænt farvel til Tyresæsonen med en af de mest afbildede episoder i den græske Mytologi: Hvor Jupiter stjæler kongedatteren Europa & gør hende gravid:
Billede 1) er af franskmanden Jean-Baptiste Marie Pierre (1714-1789): “Rape of Europa”, 1750.
Billede 2) er af italieneren Francesco Albani (1578-1660) & er en af de utallige afbildninger af Europas bortførelse (eller voldtægt), 1640-45.
Billede 3) er af tyskeren Ferdinand Leeke & hedder “Europa auf dem Stier”, 1910.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0