} Fuldmånenoter {

[ & tanker om årtiet ]
• Her i tråd med al det fokus der er på at gøre status over året, eller måske endda årtiet, vil jeg i den ånd dele noget sjovt med jer. Jeg har tænkt over det i nogle måneder & gerne villet flette det ind i et fuldmåne-opslag, men hver gang har jeg måttet erkende, at der ikke var plads. Nu er vi løbet tør for Fuldmåner for i år, så nu får det sit eget opslag!
• Der er meget skribleri om det sidste årti & alle de udfordringer det har bragt; Vi har set en højre-drejning politisk i Vesten, Klimaforandringerne har cementeret deres eksistens, vores kultur & online forbrug har flyttet sig mere & mere til platforme eller tjenester, hvor vi hurtigt kan vælge & vrage (ligesom i vores datingliv), men vi er også prisgivet vores egen uopfindsomhed & underlagt egen (til tider elendige) kuratering af nyheder & kulturindput.
• Giganter som Facebook & Rusland har vist os, hvor let det er at svindle med data i disse fakenewstider & vores oplevelse af sikkerhed er gradvist blevet mere & mere udhulet, både online med også økonomisk, fysisk etc.
• Truslen om et helt anderledes liv i fremtiden, vi kun kan gisne om hvordan kommer til at blive, bliver mere & mere synlig – og virker ganske skræmmende for de fleste.
• Samtidig har der været et øget ønske om at komme hinanden ved, forbinde sig & møde ligesindede; små fællesskaber blomstrer op rundt omkring de progressive bevægelser i vores samfund; der har været en (eksponentielt) stigende interesse for det okkulte, herunder især astrologi, veganisme, queeridentitet, flydende/fri seksualitet/krop, økologisk eller bæredygtig livsstil & alternative familie- /leveformer.
• Der er sket en kollektiv opvågnen, hvor fokus på selvkærlighed, selvforståelse & ønsket om at vokse & tage ansvar for eget liv & egen trivsel spirer frem! Vores bevidsthed om hvordan vi selv & andre fylder i verden er vokset, & at det er vores allesammens ansvar at give & tage plads simultant, som i en dans, hvor vi skiftes til at føre, så alle virkeligheder, stemmer & tanker kan blive hørt. At coeksistere med selvkærlighed, kærlighed & respekt er et fælles ansvar vi skal løfte i flok.
• Dette årti cementerede også for alvor machine learning & Kunstig Intelligens med robotten Sofia, der fungerer som et selvstændigt individ. En ting er sikkert: Verden af i morgen kommer ikke til at ligne verden af i går. We are in for a treat.
• Denne massive oprydningsproces, vi har set de sidste 6 måneder, kalder os kollektivt til at vokse; vi er nødt til at smide noget af al den smerte, vi som individder bærer rundt på, så vi ikke fortsætter med at reproducere uansvarlig, sårende, ubevidst, skadelig, ignorant eller emotionelt lukket adfærd. Den verden der kommer, kommer til at være befolket mere & mere af robotter & derfor er vores menneskelige, kærlige, sårbare & kreative kvaliteter dem vi får brug for; både i fht at samarbejde & overleve. Det har været et udfordrende år på mange måder & det vil tjene os godt på den anden side, at få ryddet så meget ud i alt det gamle (vi er parat til at rykke os fra) & åbne os for de nye ting, der kommer. & de kommer! Det siger stjernerne i hvert fald!
• Vi har i nogle måneder haft en tilbagevendende energi, hver gang Ny- & Fuldmånen er faldet.
• Et kosmisk kald, der vækker os til handling. Siden Vædderfuldmånen i oktober, der faldt i 20° har vi haft en grad, der har ekkoet dette års energi, nemlig 19. En energi, der langsomt men taktfast transformerer dette års energi indi næste års. Fuldmånerne har stået i 19° som for at ringe året ud, mens Nymånerne ekkoer summen af 2020, dvs 4°; alt det nye der kommer. En process, der strækker sig fra Vædderfuldmånen i år til Væddernymånen næste år: Vædderen; det første tegn i Dyrekredsen, inviterer os til at tage aktivt lederskab, kaste os ud i udfordringerne & afsøge nuet med nysgerrig ukuelighed.
• 2020 bliver året, hvor vores blødeste sider skal møde vores stejleste udtryk. Hvor viljen & kærligheden giver os totalt klarsyn, hvis vi tør. Året hvor alle de nye ideer & indtryk vi var fået i 2019 skal manifestere sig!
• Lige meget hvor du står i dit liv pt, om det virker let, svært, optimistisk eller uoverkommeligt, så vid; du er i proces! & universet hjælper dig; skubber dig blidt i ryggen, som en medvind, også selvom det føles som om du cykler opad bakke.
• Herunder kan I se, hvor meget universet har kaldt os til transcendens de sidste måneder. & hvis man ikke helt er dér endnu, hvor man er klar til at smide sin gamle fjerham…? Frygt ej, den blide, forælderlignende opbakning varer helt til det astrologiske nytår i april. Der kommer altid en gang mere for prins Knud & en udkåren mere med sporvognen !
~ 13. okt Fuldmåne i Vædderen, 20°
~ 28. okt Nymåne i Skorpionen, 4°
~ 12. Nov Fuldmåne i Tyren, 19°
~ 26. Nov Nymåne i Skytten, 4°
~ 12. Dec Fuldmåne i Tvillingen, 19°
~ 26. Dec Nymåne/Solformørkelse i Stenbukken, 4°
~ 10. Jan Fuldmåne/Måneformørkelse i Krebsen, 20°
~ 24. Jan Nymåne i Vandbæreren, 4°
~ 9. Feb Fuldmåne i Løven, 20°
~ 23. Feb Nymåne i Fisken, 4°
~ 9. Mar Fuldmåne i Jomfruen, 19°
~ 24. Mar Nymåne i Vædderen, 4°
..
Universet ønsker dig:
Medfølelse, tillid, tilgivelse & fred på din vej ind i det nye år!
..
“Devotion picture of the Sacred Heart being adored by Blessed Mary of the Divine Heart (Maria Droste zu Vischering) and Saint Margaret Mary Alacoque.”
Billedet kaldes: Herz Jesu mit Droste zu Vischering und Margaret Mary Alacoque” på Wikipedia, men det er ikke til at sige, hvem der har malet det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0