} F u l d m å n e • i • T y r e n {

• Her til eftermiddag kl.14.34 står Solen & Månen i eksakt opposition, dvs længst væk fra hinanden på himmelen (indenfor horoskopets rammer) også kendt som Fuldmåne!
• Da Solen står i Skorpionen sammen med Merkur Rx, må Månen nødvendigvis stå i det modstående tegn, Tyren, sammen med Uranus Rx. Solen & Månen står hver i 19°!
• Allerede her, er der nogle interessante ting at bemærke! Tyre/Skorpion-aksen handler om sansning, værdier & ressourcer. Tyren varetager egne sanseoplevelser, egne værdier & egne ressourcer, mens Skorpionen varetager andres. Vi har et fokus på *selv*, hvor Månen står & os *selv i fht andre*, der hvor Solen står. Tyren er Venusstyret & Skorpionen er Pluto/Marsstyret. Vi har derved polariteten imellem det maskuline & det feminine princip, der skal balanceres.
• Pt er vi på et ridt igennem Skorpionens dybdepsykologiske rige, som understreges af Merkur Rx & gårsdagens okkultation. Her afdækker vi alle de ting, vi i løbet af et menneskeliv (på det personlige plan) har gemt væk i psykens mange hemmelige skuffer & alle de ting, vi som menneskehed har undertrykt, lidt, pådraget os eller påført andre (på det kollektive plan). & der er meget oprydning, som vi kan se! Hele denne transformationsproces vi tålmodigt har trasket igennem de sidste 6 måneder nærmer sig sin kulmination (12. januar næste år) & det kan mærkes!
• Mars står i hårdt aspekt til Pluto (aftagende), der insisterer på at vi transformerer vores tilgange, temperament & handlemåder & Venus står i hårdt aspekt til Neptun (tiltagende), som handler om at vores idealer & godtroende tilgange ikke må løbe af med os. Men bortset fra de to forbindelser er der kun lutter positive & opbyggelige aspekter for resten (se billede 2; alle de blå streger).
• I al dette udviklingsvirvar, vi har disse uger, er Fuldmånen i Tyren en slags opbremsning, en pause, hvor vi et øjeblik standser op, nyder & betragter vores omgivelser med tillid, glæde & tilfredshed.
• TyrenFuldmånen minder os om alle de ting, Tyren hersker over: langsom, men stedfast produktivitet, selvværd!, vores kerneværdier, penge, nydelse, sikkerhed, alle personlige ressourcer & kærlighed! Den godmodige & preserverende Tyr, der ønsker at skabe tryghed & harmoni! Det er altså en meget rolig, harmonisk & virkelig positiv Fuldmåne.
• (Ubevidst) har vi nok alle ventet på netop denne Fuldmåne! For det første ligger den mellem to meget aktive nymåner fra hhv 4° i Skorpionen til hhv 4° i Skytten. Dernæst oplyser & cementerer den både den sidste Neptun●Saturn sekstil (de næste mange år) & giver momentum på gårsdagens Merkurpassage hen over Solen. De langsigtede mål vi ønsker at nå balsameres altså af Tyrens tålmodige, godhjertede & fredelige, men bestemt arbejdsomme(!) natur!🌕🌱
[ Fortsættelse følger: Mere om Fuldmånens aspekter & deres virkning, samt den numerologi i de følgende 2 opslag ] 🙏
..
..
Billedet er af Zeus, forklædt som Tyr, der ridder afsted med kongedatteren Europa, her afbildet i Nöel-Nicolas Coypel (1690-1734)s billede: “Enlèvement d’Europe” (The abduction of Europa) fra 1727.’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0