} F u l d m å n e ● N o t e r {

• For 5 dage siden havde vi den store & kraftige Sne- Løvemåne, der virkelig aktiverede vores systemer & selvom Månen frejdigt siden har bevæget sig igennem både Jomfruens pertentlige & nærende tegn, samt Vægtens sociale & balancerende og her til aften står på brinken af Skorpionens sorte, dybdepsykologiske vande, så har Løvemånen alligevel skabt en ny fornemmelse i os.
• Denne Fuldmåne udmærker sig atter ved at tappe ind i denne specielle årti-skifte numerologi, jeg har skrevet en del om allerede. Solen & Månen stod i hhv hver deres 20. grad i Vandbæreren & Løven & aktiverer dermed atter denne 20-20-2020 kode, som vi også så under sidste måneds Krebsefuldmåne! Partnerskab, harmoni på alle planer, indre bevidsthed samt evnen til at skabe balance; som Fuldmånen, der skaber en ligeværdig, kraftig forbindelse imellem to poler. Solen hersker i Løven & 2 er Månens tal. Tillid & intuition vil guide os fremadrettet; 2020 er året, hvor vi bør åbne os op & lytte ind i vores egne behov, hvis vi tør! Vi står med valget & jeg anbefaler på det varmeste, at vi alle er modige nu!
• Løven velsigner os med inspiration, entusiasme, kreativitet, skaberkraft, loyalitet, hjertemod & lederegenskaber. Mens Vandbæreren udstyrer os med geniale, banebrydende, fantasifulde, normbrydende tilgange samt dygtige, velargumenterede & nøgterne vurderinger. Alt sammen noget vi får brug for fremadrettet!
• Februar er i år en 6’er måned: 2 + 2 + 0 + 2 + 0 = 6, Venus’ tal, mens datoen d. 9 (Mars’ tal) også bringer en kærlig kvalitet med sig. Som jeg skrev i Fuldmåneopslaget viser Løven & Vandbæreren os kærlighed fra to forskellige synspunkter: de nære & det fjerne! 6 er menneskekærlighed & 9 er lederskab, ansvarlighed & universel kærlighed. 6 + 9 giver vibrationen 15/6, der er kendt som den spirituelle alkymist; en sammensmeltning imellem Mars & Venus, den passive & aktive pol; As above, so below.
• Mars giver os varme, passion, målrettethed & evnen til at handle på vores instinkter; at søge den frie ånd & mærke vores egen indre kriger. Han understreger i Skytten Løvemånens kreativitet, men kan dog også være en smule impulsiv, så vi skal være opmærksomme på at kanalisere energien ind i en rolig skabelse, de sidste dage han står i Skytten.
• Venus, derimod giver os kærlighed, nærvær, værdighed, selvværd, medfølelse, skønhed, fantasi, tiltrækningskraft & evner til at modtage & opfylde vores egne behov. Hun kan dog i Vædderen blive en smule utålmodig, strid & ængstelig, så også her er det vigtigt at stabilisere hendes iltre energi; gerne igennem aktivitet, der giver (indre) ro!
• Hvis vi vender os fra numerologien & kigger på selve aspekterne under denne Fuldmåne, var der mange! Månen dannede både en trigon til Mars & MC i Skytten, en Bi-kvintil til Jupiter i Stenbukken, en opposition til Solen i Løven (selvfølgelig), samt en inkonjunktion til Neptun & Lilith i Fiskene. & en times tid senere dannede Månen også en inkonjunktion til Pluto. Alle disse aspekter farvede, nuancerede og åbnede denne Fuldmåne.
• Måne i trigon til Mars gør os driftige & giver os evner til at handle på vores ønsker, impulser & vilje. Det giver et direkte energiflow, hvor vi let forbinder vores følelser & evner og handler på dem! Den lidt senere inkonjunktionsforbindelse (150°) til Pluto skabte intense følelser; højnede, den i forvejen intense perception & understøtter vores Venus/Chiron transformation ved at dykke ned i sandheden & afdække alle de dybe opdagelser & følelser, vi måske tidligere har neglegeret. Dette aspekt søtter yderligere det kreative Mars-aspekt, & ønsker at vi skal aktivere vores kreativitet. Sårbarhed kan være en konsekvens & vi kan have følt os mere sensitive & bløde; måske er nogle dybe følelser kommet op til overfladen? De kan være triggende, men vi kan oftest skabe med dem, hvis vi tør kigge ind i deres potentiale. Gør vi det, vi bliver styrket af Pluto, der åbner for at vi på en upoleret & autentisk facon kan forbindes os til os selv & andre; Pluto skaber dybe energetiske forbindelser & for nogle clairvoyante evner. Pluto minder os om, at alt her i universet er frekvens & at vi med vores vibrationer kan bevæge denne energi rundt.
• Månen dannede tilsvarende en inkonjunktion til Neptun, der også skaber spirituel forbindelse. Dette er dog et andet aspekt; mens Pluto giver os adgang til det skjulte & livets mysterier, giver Neptun os forbindelse til det guddommelige; det store evige verdenshav & Akasha. Neptun-Måneforbindelsen spiller på vores sjæles dybe strenge & tilføjer med sin kærlige mildhed et kreativt lag oven på Pluto’s visdom omkring at alt er frekvens. Med Neptun bliver disse forbindelser musikalske! Neptun viser os vores eget åndelige skaberkraft & der hvor vores fysiske eksistens kan række ud over det jordiske liv & trække drømme & lykketræf ind i den fysiske sfære. Herfra kan vi forbinde os med, hvad der egentlig sker; andre dimensioner, drømme, fantasier, mystiske oplevelser er tættere på & skubber os imod en dybere vækkelse. 2020 kalder!
• Dette understreges af Jupiters tiltagende sekstil til Neptun (eksakt d. 20. februar; hvilket ikke er sket siden 2011, hvor det kun skete én gang! i år sker det 3 gange!) Jupiter hersker over sandhed, erkendelse, lykke, overflod, visdom & ekspansion. Neptun er spiritualitet, drømme, fantasi, idealer, mystik, spiritualitet, fællesskab & ubetinget kærlighed. Det giver os en mulighed for at vores drømme kan blive til sandhed eller virkelighed. Jupiter er tilmed i Stenbukken & giver os mulighed for at ekspandere målrettet, skridt for skridt & rejse os mod storhed (på hvilket som helst plan, du måtte ønske at udvikle dig på).
• Denne Fuldmåne inviterede os til at lytte til os selv & andre; aktivt bruge vores bevidsthed & opmærksomhed. Løven er Kreativ Glæde & Vandbæreren er Intuitive Frihed. Forenet bliver det glæden ved at sætte os selv fri! Vi skal lyse op i mørket, indefra, som jeg skrev i sidste opslag! Føler vi os ulykkelige, kan vi ændre det. Hænger vi vores indre glæde & lykke op på eksterne fænomener, så er vi gået i fælden. Her efterlyses Passioneret engagement & spirituel fuldbyrdelse. Vi må finde denne glæde & værd i os selv først og fremmest. Eksterne værdiger, hvad end det så er luksus, badeferier, fast ejendom, partnere, etc kan kun udgøre glasuren på vores kage; Vi er selv nødt til at være kagen! Hver dag! (Venus i Vædderen støtter os her). Vi må skabe fokus på vores egen indre nydelse & opfyldelse af vores behov. Vores egen indre flamme, lykke & glæde. Det er Lysten, der driver værket, som man siger & det skal i min optik forstås som, at det er glæden alene, der skal bringe os fremad. Solen & Månen søger harmoni i fuldmånen; en balance! Så oplever vi betingelser, forvirring, eller selvmodsigelser i vores indre eller ydre nærmiljø, kan det give mening at undersøge hvorfor… Vi er konstant i en proces her i livet, hvor vi skaber & vokser. Og denne bevægelse er i sig selv fuldkommen. Vi mangler aldrig noget, det er mere en leg, hvor vi (set med spirituelle briller) afdækker nye behov & søger at udforske & opleve vores jordiske legeme. Udfordringen i at være menneske, består i at vi må mediere vores spændinger/konflikter/ubalancer. Når vi kommunikerer åbner vi op for at skabe enhed & der igennem skaber vi en løsning; hvad end konflikten er intern eller med et andet menneske. Vores løsninger findes altid indeni os. Vi behøver ikke søge anerkendelse eller validering af andre mennesker & det kan være svært, da de fleste af os er vokset op med igennem vores barndom konstant at søge vores forældres billigelse & anerkendelse. LøvenFuldmånen ønsker at vi skal sætte os selv fri. Men for at kunne det, må vi acceptere os selv først. Taknemmelighed er en nøgle her; hvad værdsætter du i dit liv, lige nu? Hvis det kan være svært at finde ind til den taknemmelighed, kan vi have brug for at skabe et skift i vores tilgange, omgivelser, relationer, etc. Er vi ikke længere i stand til at værdsætte vores omgivelser, har de udtjent deres formål; det er en klar besked. & vi hæver som bekendt vores værd ved at sige nej til det, som ikke (længere) tjener os.
• Vandbærerens tidsalder viser os at interdependence er der, hvor vores art skal bevæge sig hen! Gensidig, kærlig samarbejdende uafhængighed! Nøgleordene her kunne være samarbejde, kærlighed & uafhængighed. Livet er et slags eksperiment, minder Vandbæreren os om; det handler ikke om at indoptage, fastsætte & stædigt bibeholde værdier, vi møder på vores vej — vores succes eller værdig afgøres ikke af hvor stædige & traditionstro, vi kan være; nej, det handler om at undersøge livet & glædes ved det! Kan vi ikke glædes over noget, er vi sandsynligvis drænede, udmattede eller helt udbrændte & så har brug vi for at hvile os & lade op! På lige den måde, der nu engang er din yndlingsmåde!
..
..
Billedet er fra Instagram & maleren er desværre ukendt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0