} F u l d m å n e • i • S k y t t e n {

I 25° i dag mandag d.17!!!
•En af de mest bemærkelsesværdige fuldmåner i år, der bærer tallet 7, Neptuns tal for klarhed, spiritualitet og indsigter.
• Jupiter er i Skytten i kvadrant til Neptun (eksakt i går).
• Saturn i sekstil til Neptun (eksakt i morgen).
• Der er meget klarhed, der skal på plads disse uger. Er der ting, der falder ned fra himmelen som krystalklare erkendelser, så skyldes det Neptun. Han står hjemme i Fisken og viser os, hvad det er verden er skabt af (hvis vi vil se den). Han er som bekendt også den største lurendrejer, når det kommer til at lulle sine tilhørere ind i illusioner, forsvindingsnumre og generelt lade det skønne ideal overskygge alt virkeligt. Her kræver det en aktiv indsats at vælge det reelle fremfor det floromvundne.
• Jupiter, ham med de gode historier, erkendelserne, humoren og væksten, man kunne næsten tilføje: “højere, hurtigere, dårligere!” som vi råbte inde i Ungeren dengang, når koncerterne ikke kunne blive vilde nok, fronter Neptun i andet ud af 3 kvardrataspekter i år. Når disse herrer mødes gælder det om at holde tungen lige i munden. Der er stor kreativitet og succes at hente, hvis man er villig til at lade sløret falde. De sidste ugers Sol kvadrant, der har gjort Neptun til apex i en smukt T-kors er heldigvis ovre, da Solen har bevæget sig ud af orbis, så selvom denne måne er intens, vil den også opleves som en kulmination og en lettelse. Noget af det pres vi har oplevet på vores person (Solen) i fht at vores virkelighedsopfattelse /realitetssans (Neptun) har været under massivt pres, vil opløses nu.
• Saturn sekstilen til Neptun støtter os i at opgive drømmene (for en mere holdbar og reel virkelighed) og de hurtige tilfredsstillelser, men det kræver som sagt at vi tager en beslutning herom. Ønsker du at træde ind i livet fuldt bevidst om dine fejl og mangler og stå i ubetinget kærlighed til dig selv og verden? Jeg ved godt det ikke sker på en enkelt dag, men hvis vi sætter intentionen som et langsigtet mål, vil Saturn belønne os.
• Der er selvfølgelig også andre muligheder under denne fuldmåne end at lade tryllesløret falde.
• Jupiter hersker over succes, vækst & visdom og han står i lidt vid konjunktion med fuldmånen i dag. Vi skal huske ikke at lade følelserne løbe af med os, da Jupiter jo forstørrer alting, men samtidig giver det mening også at anvende dette fokus til at sætte fortiden under lup: minder, følelser og forestillinger fra fortiden vil dukke op de kommende dage og vise os, hvem vi var dengang og hvem vi er nu: “Se al den forvandling, du er gået igennem, se hvor du er vokset” siger Jupiter. Noget vil måske fylde vores hjerter med sorg, men det er en oplagt mulighed for at acceptere det, tage afsked og sende det hele kærlighed, så vi kan heale og bevæge os videre i fred. Vi kan også bruge Jupiter/Måne-forbindelsen som et friskt pust til at gå i en ny retning i fremtiden. Tage det vi har med fra familien (opdragelse, værdisæt, kultur, etc) og forvandle det igennem modne beslutninger (Saturn) og drømme for fremtiden (Neptun).
• Husk også at Fuldmånen altid opererer på en spændingsakse, hvor vi skal balancere. Hjem/arbejde, dig selv/din partner, hvad du vil have /hvad du har brug for etc. Denne type komplementære positioner skaber klarhed, men kan også opbygge spændinger og resultere i konflikt/krise eller at man føler sig drænet. Vores personlige forhold er typisk tydeligere i konturen efter en fuldmåne, da vi kan have en tendens til at projicere et af de modstående forhold over på andre mennesker.
• Denne Fuldmåneakse består af boglig skolegang (kommunikation; udveksling af information) overfor højere dannelse (erkendelse; evne til at sortere den givne information og anvende det brugbare), men vil selvfølgelig aktive de individuelle forhold der findes i dit horoskop på Tvillinge/Skytte-aksen. Håber du får en herlig mandag og en endnu herligste fuldmåne i dag og Saturn-aspekt i morgen. 🌕🌱❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0