} F u l d m å n e • i • L ø v e n {

• Søndag morgen stod Månen fuldstændig rund i det passionerede, temperamentsfulde & varmblodige faste ildtegn, Løven. Fuldmånen er en kulmination på den foregående Nymåne, for 14 dage siden, men også en kulmination på Nymånen for 6 måneder siden, da Månen stod helt sort & ny i Løvens tegn. Dengang d. 31. juli stod Solen & Månen i en ikke helt eksakt konjunktion med Venus, der dannede et hårdt aspekt til Uranus & pegede på nybrud i finanser & kærlighed, men som også opfordrede os til en smule tålmodighed, så spørgsmålet er: Hvordan påvirker det os nu? Kan vi se udviklingen & forstår vi kulminationen på vores følelser & oplevelser dengang? [ Læs evt opslagene fra dengang, for at skabe mere kontekst; måske kan du huske hvad der foregik i dit liv på pågældende tidspunkt? & hvis ikke er det her jeg kan anbefale Månedagbog for dem, som synes det kunne være sjovt at tracke deres udvikling fremover. ]
• Som jeg skrev i sidste opslag markerer Løven & Vandbæreren to standpunkter, der handler om individet overfor det kollektive & hvordan begge tegn byder ind med kærlighed. Løven ser sig selv i alle & elsker sit eget spejlbillede i sin næste, mens Vandbæreren ser sig selv i mennesket, flokken, arten & har stor kærlighed til det menneskelige koncept & vores fælles overlevelse. Vandbærerens faldgruppe er at blive for distanceret til det daglige, levede liv & de nære & nærværende følelser, der findes her i nuet, mens Vandbæreren drømmer om fremtidens storladne sejre & landvindinger, hvorimod Løvens faldgruppe er at blive for fokuseret på det emotionelle & nærværende; de følelser, konflikter & drama, der opstår imellem mennesker i grupper i det daglige, mens de glemmer det store billede & hvad der egentlig er vigtigt om 10, 20, 30 år.
• De to tegn udgør en akse, vi alle må balancere i vores liv (Alle modstående tegn opererer med en balance, som vi, i en ideel verden, kunne mestre at balancere alle 12 tegn imellem). Vi er både nødt til at kunne elske os selv & vores nærme, lytte, engagere os & have medfølelse. Men vi er også nødt til at kunne være nøgterne, kunne se situationer objektivt (så godt som det lader sig gøre, forstås) & træffe gode beslutninger på det fælles bedstes vegne & med vores allesammens fælles fremtid for øje, så det ikke er ens egen magelighed eller de følelser vi har lige nu, der altid dikterer, hvad vi skal & ikke skal.
• I Vandbærerens distancerede, analytiske, visionære sæson kommer Fuldmånen i Løven som et passioneret følelsesudbrud! Fuldmånen viser os vores menneskelig hjerte & minder os om, at alt her i livet ikke er planer, videnskab & fremtidsvisioner! Vi eksisterer stadig her & nu, & vi har en planet, vi skal tage os af — også selvom vi planlægger fabelagtige rumrejser & leder efter nye, mulige menneskehabitater ude i rummet! Løvehjertet minder os om, hvor vores kærlighed kommer fra! At der kræves mere end beregnede gisninger, kalkyler & formodninger for at lykkes med dette fuldstændig vilde projekt det er, at være menneske! SÅ selvom vi også har brug for fornuft & skarpsindige vurderinger, kræves der altså en god portion næstekærligt hjertemod!
• Den store gule, Sne Fuldmåne, stiger tidligt på aftenen på denne årstid & er dette års fjerde største måne (ud af det lidt usædvanlige antal (13) fuldmåner i 2020), men er teknisk set ikke en Supermoon, selvom nogle skriver det. Det ændrer imidlertid ikke dens kraftige påvirkning & en vifte af forbindelser til både Mars, Jupiter & Neptun, vi så, da den stod på sit højeste (se andet billede). Den største påvirkning under denne Fuldmåne var trigonaspektet til Mars, der på det præcise tidspunkt for Fuldmånen i København, stod i eksakt konjunktion med MC; det højeste punkt på himlen.

• Denne forbindelse, af nogen kaldet “skæbnens akse”, viser os, at vi er nødt til at handle & at vi er nødt til at gøre det i ‘offentlighedens søgelys’. Mars i konjunktion med MC giver en meget driftig & målrettet karakter & et menneske, der kunne blive kendt, anerkendt, hyldet eller dyrket for deres ideallignende maskulinitet (gælder alle køn). Når transitten sker for os kollektivt, ser jeg det som, at der bliver råbt vagt i gevær, & at vi allesammen bliver kaldet til handling! & er der noget smukkere end at det kollektive tegn, Vandbæreren,’s sæson, bliver et sted hvor vores bevidsthed om antallets styrke & påvirkningskræfter bliver understøttet af handlekraftige Mars & den kærlige & hjertemodige Løve? Vi må have hjerte & hjerne, materie & ånd i skøn forening for at denne bevægelse skal lykkes, siger de! Vandbæreren & Løven må samarbejde for at opnå det bedste resultat!
• Mars danner i tilgift også et tiltagende trigonaspekt til Uranus & et aftagende kvadrataspekt til Venus. Denne iltre Marspåvirking giver ekstra handlekraft, passion & offervilje! Mars forstår at handle på følelserne uden at ruge over dem først, da hans står i Skyttens impulsive & målrettede tegn & byder de nødvendige & naturlige forandringer med Uranusforbindelsen velkommen. Han accepterer at han er nødt til at handle i uoverensstemmelse med sin modpart Venus’ vilje, men forstår samtidig, at hendes langsomme, blide, modtagelighed tiltider kan være uvillig til at forandre & tilpasse sig, og der er Mars ganske anderledes beredvillig!
• I Sommer blev vi af Venus & Uranus bedt om at besinde os & vente! Denne weekend er vi blevet opfordret af Mars & Uranus til at tage sagen i egen (kollektive hånd) & handle!
• Al denne aktivitet kan for nogle godt have føltes ængsteligt & selvom der også har været meget hygge, socialiseren & menneskemøder på programmet de seneste dage med Venus, Mars & Månen i ildtegn, så kan vi godt føle os lidt udmattede & drænede nu, for denne kraftige SneMåne er ikke én man har sovet særlig godt ovenpå.
• Kort opsummeret så giver denne Månes kraftige Marspåvirkning os altså mod & lyst på at kaste os ud i nye ting, tage førertrøjen på & lede slagets gang. Vi forstår vigtigheden af forandringerne (Uranus) også selvom vi måske ikke er helt trygge eller tilpas med dem endnu (Venus). Månen dannede det kreative bi-kvintil-aspekt til ekspansive, joviale & optimistiske Jupiter, samt en inkonjunktion til forførende, tryllebindende & virkelighedsfjerne Neptun — et aspekt der indikerer en oppositionskonflikt, vi endnu ikke helt forstår, men som vi vil se kulminationen af i morgen tidlig (kl. 04.33 d. 11. februar) hvor Månen nu står i Jomfruens tegn & i opposition til Neptun i den udødelige & skæbnesvangre grad 17. En snert af et følelsesmæssigt tema, vi mere eller mindre bevidst har ruget over siden Fuldmånen i søndags. Affortryllelse eller andre utryghedsskabende erkendelser er mulige, især fordi Neptun har det med først at lulle os ind i en smuk, idealistisk drøm for derefter at trække det pæne, flyvende, persiske tæppe væk under fødderne på os. Jupiter, der også står i en tiltagende sekstil til Neptun, giver os dog mod & forstand til at processe & bearbejde de nye emotionelle erkendelser, skulle der komme nogen op. Hans sekstilaspekt til Neptun vil også give os mulighed for at virke & skabe fremadrettet med et højere ideale for øje & med hans forstandige & arbejdsomme placering i Stenbukken er der virkelig gode kår for at det hele skal lykkes & måske endda langt over forventning!
• Vid at ligegyldig hvad, så er den kærlighed (eller mangel på samme), der har været synlig de seneste dage, det pejlemærke vi skal gå efter! Vi skal samle vores mod & vores medfølelse & tage ejerskab & ansvar for behov, tilstande, følelser & forbrug. Har du oplevet nærværende, varm & ubetinget kærlighed, så vid at det er det vi i fællesskab kæmper for kollektivt fremadrettet i 2020 — hvorimod oplevede du kulde, urimelighed eller afvisninger, så vid, at den type kærlighed du havde ønsket dig men ikke blev mødt af, er en mulighed vi sammen kan skabe med vores hjertemod & visioner i dyb sameksistens! Så hvorend vi står, kan vi med et fælles mål for øje skabe storslåede (Jupiter) resultater (Stenbukken) med mod (LøveMånen) & handlekraft (Mars) & højere idealer (Neptun) som målestok!
• 2020 bliver vildt (jeg ved godt at jeg gentager mig selv! Tilgiv mig, det passer)! Et kærligt, voldsomt & omskifteligt år! Men Fuldmånen i Løven siger, at vi må holde hjertet som den øverste dommer & lade det skinne & oplyse vores vej i mørket, mens Solen i vandbæreren siger, at vi må tænke på hinanden, det kollektive & det fællesbedste, for uden hinanden kommer vi ikke særlig langt! Vi er stærkest når vi står sammen med alle vores Løvehjerter strakt frem som fakler for i fællesskab at oplyse menneskehedens fremtidige vej!

Billedet er desværre ukendt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0