} F u l d m å n e • i • F i s K e n • pt. II {

[ when the grey mask fell off,
her golden hair broke forth ]
• Den intuitive, sensitive fuldmåne har haft en massiv optakt den seneste uge, så hvis du virkelig have been feling the feels, giver det helt god mening.
• Fisken hersker over vores 12. hus, som er der hvor alt det ubevidste ligger; alle de fællesmenneskelig arketyper (der bla anvendes i Tarot), vores drømme, den oceaniske del af den menneskelige psyke, der blot er en uendelig strømmen, vi enten forsøger at tappe ind i eller stilne, når vi mediterer. Dette forklarer, hvis underliggende eller fortrængte følelser er kommet ud eller op til overfladen, de seneste dage. For de fleste kulminerede det i går, men andre vil også opleve at det varer ved nogle dage endnu. Se det som en renselsesproces, hvor den renlige & praktiske Jomfrusol samarbejder med den intuitive & indlevende Fiskemåne, om kærligt at få al sindets bundfald hvirvlet op & siet fra.
• Som jeg skrev i går er det oplagt at rense ud denne weekend, både fysisk i hjemmet & emotionelt/tankevirksomt i sindet. (Det er dog vigtigt at man ikke stresser over det eller presser på, det skal komme stille og forsigtigt op i sit eget rolige fisketempo — vi når, hvad vi når & det er helt perfekt.. Det er her vi skal have tillid til processen & at vi ikke behøver at overkontrollere ting, før at de bliver ok).
• Fisken hersker også over fødderne, så at gå barfodet & grounde os selv igennem nærvær til Jorden, er en god praksis denne weekend.
• Neptun, fiskens hersker står som en del af et T-kors, der har varet de sidste to uger & i går var det Mars tur til sidst at bevæge sige igennem Neptun-oppositionen. Neptun, hersker over det illusoriske, det mystiske, det gådefulde, uvirkelige, det drømmende & det virkelighedsfjerne. Men han viser os også næsten synsk klarsyn, højnet intuition & de dybereliggende skjulte sandheder om vores eksistens. Når han står i forbindelse til de andre planeter, oplever vi det enten som en fortryllelse, et drømmeslør, en illusion, en trolddom eller at vi har mistet kontakten til det fysiske. Når han danner opposition til Mars, bliver vi bedt om at geare ned, så vi ikke brænder ud. Neptun hjælper os med at afdække dybereliggende, skjulte sandheder om os selv & vores virkelighedstunnel, altså den måde vi unikt ser/oplever verden. Og nogle gange kan vi blive overraskede over, at vi i årevis har troet på ting, andre mennesker slet ikke havde illusioner omkring. Denne transit giver os mulighed for at udgrave disse sandheder & se det hele med nye øjne. Især når Neptun har sluppet sit greb i os om nogle dage, vil vi *vågne* som fra en drøm med fornyet forståelse & erkendelse omkring vores liv & omgivelser — især fordi Neptun nærmer sig den eksakte kvadrat med Jupiter, som har været tiltagende siden Jupiter gik ret.
• Når de to gaskæmpe danner relation er der lagt op til de store erkendelser & bredere syn på livet & kulturen (Jupiter) igennem at vores illusioner omkring kærlighed, idealer & realisme falder (Neptun). Da Neptun stadig er retrograd gælder disse Jupiterske forvandlinger især på vores indre plan. Men mere om det til d. 21.
• Saturn står også i sekstil til Neptun & trækker hans erkendelser i en mere jordnær retning. Saturn forbereder sig på i løbet af nogle få dage at gå ret igen & rører derfor lidt op i fortiden & nogle af de karmisk lektier, vi skal afslutte inden han skifter retning, så alle de indre transformationer han har skabt i løbet af *Karma Sommer* også kan forvandles og virkeliggøres på det fysiske plan henover vinteren. Vi frigiver dermed vores gamle mønstre ved at tage ansvar for os selv, vores ønsker, drømme & fysiske behov.
• Vi er med andre ord både bemidlet med en højnet intuition (Neptun) & fuldt udrustede til at træffe de rette beslutninger (Saturn) for os selv. Hvis vi forbinder os til den underliggende, indre strøm af vores eksistens, burde vores næste skridt være soleklart.
• Føler du din dømmekraft er overskyet af fx at være for meget i dit intellekt & for lidt i din krop? Så giver det mening at søge alenetid for at genskabe forbindelsen til din indre, strømmende kilde. Det kan vi gøre ved gåture i naturen, forbinde os til & yde omsorg for dyr (eller mennesker igennem nus & kram) eller overgive os til andre mere introverte renselses “ritualer”, såsom afslappende læsning, at strikke, karbad, havearbejde eller generelt beskæftigelser, der virker meditativt på os & som forbinder vores JomfruMars med vores FiskeNeptun, ved at komme ned i fingrene & være stille i den del af vores sind, der varetager de rationelle/ planlægningsorienterede tanker.
• Jeg skal i hvert fald bruge dagen væk fra min telefon 😅🙏🌊🌕
..
..
Billedet er fra 1927 & en illustration af Rie Cramer til brdr Grimms eventyr: The goose girl at the well.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0